Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Filtrationstechnik

- 25 Treffer
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1143 , Ilka u. 21.
Über uns: Cégünk 2001-ben alakult, jelenleg 2 fővel dolgozunk.
Handelsaktivität Einzelhändler, Vertreter, Dienstleister
MARKEN Viledon
2.Kastner Vinova Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6600 , Petőfi u. 1. II/3.
Handelsaktivität Großhändler
PRODUKTE , , , Verpackungen
Komitat:
Pest
Anschrift:
2200 , Péteri út 014/194 hrsz. (45. hsz.)
Über uns: Makrofilt szűréstechnikai Kft-énk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Koplett megoldásokat kínálunk, folyékony és szilárd fázis szétválasztására, az ipar szinte minden területén. Lehet szó, vegyiparról, gyógyszeripar, élelmiszeripar, cukorgyártás, és még nagyon sok iparágat ide sorolhatnánk, de amondó vagyok, hogy látogasson el honlapunkra, és tekintse meg a lehetőségeket a szolgáltatásokat, tájékozódjon széleskörűen a mi segítségünkkel! Szűrőgépek, szűrőberendezések, szűrőbetétek, termékeink soraiból, egy-két darab, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: , , Filtrationstechnik, Kunststoffartikel
PRODUKTE , , , , , , ,
MARKEN Lenser
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1031 , Váci M. tér 4. II/6.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1116 , Akácillat u. 19.
Über uns: Cégünk 1996 óta működik a szűréstechnika területén, akár légtechnikai szűrésről, akár ipari porleválasztásról vagy füstgáztisztításról legyen szó. Foglalkozunk új berendezések tervezésével, műszaki tanácsadással, probléma megoldással, pótalkatrész szállítással, szervizszolgáltatással.
Handelsaktivität Importeur
6.Imex Filtertechnika Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9400 , Győri út 48.
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: Filtrationstechnik
7.PPM Hungária Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8800 , Erdész u. 25.
8.Unifilter Szűréstechnika Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3300 , Mester út 8.
9.Jack Filter Hungária Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8154 , Jack Filter telep 1.
Über uns: A Jack Filter szűrő termékeket gyártó kis üzemként alakult 1947-ben. Az alapító Günter Jack nevéből származik a Jack Filter vállalat neve. Attól az időtől kezdve a vállalat gazdasági sikere folyamatosan nőtt. Ma a Jack Filter Európa vezető szűrő ipari termékeket gyártó vállalatai között szerepel. A vállalat családi kézben van, a Jack Filter termékeket az egész világon használják. A világ legjobb szűrőanyag gyártóival működünk együtt, ügyfeleinkkel szoros partnerségi viszonyra törekszünk.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung von Luftfiltern. Klimatechnik. Vertrieb von Staubfiltern.
10.B&t Service Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1165 , Dorozsmai u. 211-213. IV/451
Über uns: Cégünk több éves tapasztalattal foglalkozik ipari gépek, berendezések javításával, karbantartásával és ipari gépek, berendezések alkatrészek gyártásával valamint szűréstechnikával, vákuumszivattyúkkal, és vákuumtechnikai alkatrészekkel. Ha minket válasz nem fog csalódni, mert kollégáink kiváló szakma tudással rendelkeznek. További információért keresse fel honlapunkat ahol az árainkat is megtalálja.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
11.G-L Hungária Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1025 , Nagybányai u. 42/A
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: Filtrationstechnik
PRODUKTE , ,
MARKEN Eaton
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Budai út 184.
Komitat:
Nógrád
Anschrift:
3100 , Március 15. u. 34. IV/3.
Handelsaktivität Dienstleister
14.Rohrer-Olajdiszkont Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7629 , Fehérhegyi u. 28.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
15.VF Automatika Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1108 , Gyömrői út 140.
Über uns: A VF Automatika Kft. hazai tulajdonú cég. Jelenleg 6 nyugat-európai cég kizárólagos képviseletét látja el és 2 további cég disztribútora. Főbb márkák és termékek: Parker szelepek, elektrotechnikai termékek és szűréstechnikai termékek, tisztagáz generátorok. Schubert-Salzer szabályozószelepek, GSR Veniltechnik szelepek. Cedes fényfüggönyök, Gamma System taposószőnyegek és egyéb biztonságtechnikai termékek. Pepperl & Fuchs, valamint Honeywell ipari érzékelők.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Vertrieb von Automations-Bausteinen, Belieferung von Betriebsvertretungen. Einzel- und Großhandel.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9021 , Belváros köz 9.
Über uns: Megkönnyíteni az Ön dolgát, ha képzett és tapasztalt szakemberek segítenék szűrőberendezéseik működését? Könnyebbség lenne, ha minden szűréstechnikai problémára egy rugalmas megoldás lenne a válasz? Megnyugtató lenne, ha a szűrőanyagok egyre kisebb költségvetési tételt képeznének? Cégünk, a Proditech Kft. ezeknek a problémáknak a megoldását vállalta magára. Kicsi, de stabil cég révén nem okoz gondot számunkra a rugalmasság és az árak alacsony szinten tartása. Termékskálánk rendkívül széles, honlapunk csupán ízelítőt ad belőlük. Ötleteinkkel, javaslatainkkal weboldalunkon is vevőinket szeretnénk segíteni. Remélem, hogy önt is hamarosan elégedett vásárlóink között üdvözölhetem: Horváth Péter ügyvezető
Handelsaktivität Großhändler
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Palotai út 129.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
18.Indufil Hungária Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9027 , Hűtőház u. 17.
19.Quick Trading 98 Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2440 , Szellő u. 37.
Über uns: Hidraulikus termékek gyártásával és kiskereskedelmével foglalkozó cégünk, tökéletes választás lehet az Ön számára. A hidraulikus termékeken kívül, még nagyon sok egyéb szolgáltatással kapcsolatban tájékozódhat bővebben! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd! Tájékozódjon bővebben és ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen csak tökéletes segítség lehetünk az Ön számára!
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6500 , Kölcsey Ferenc u. 12/B
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , , , , Filtrationstechnik, Herstellung von Filtern
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1237 , Sósmocsár u. 7.
Handelsaktivität Großhändler, Vertreter, Dienstleister
PRODUKTE
22.Autotrib Tribológiai Kutató és Fejlesztő Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1115 , Csóka u. 13.
Über uns: Cégünk, az AUTOTRIB Tribológiai Kutató és Fejlesztő Kft. 1989-ben alakult az Autóipari Kutató és Fejlesztő Vállalat Tribológiai Önálló Osztályából a hazai szűrőgyártók és az OMFB összefogásával. Bejegyzett székhelye és telephelye: Budapest XI., Csóka u. 13. 1115. A tribológiai és szűréstechnikai vizsgálatok során szerzett tudásra alapozva egyre több szűréstechnikai probléma megoldására vállalkoztunk a szűrők és szűréstechnikai berendezések elkészítését is beleértve. Így alakult ki jelenlegi gyártókapacitásunk, amely mellett megtartottuk, sőt fejlesztettük vizsgáló, minősítő bázisunkat is. Így a fejlesztett és legyártott szűrőinket sok esetben akár laboratóriumban, akár teljes üzemi viszonyok között tesztelni, ellenőrizni tudjuk. A legtöbb gyártóval szemben ilyen szempontból előnyt élvezünk. A tribológia az egymáson elmozduló alkatrészek kölcsönhatásának, többek között kopásának tudománya. A nemzetközi tudósvilágban a '70-es évektől számít önálló ágazatnak. A gépek élettartamát csökkentő kopás vizsgálata, és a kopás ellen alkalmazott kenőanyagok és szűrők fejlesztése ma már csak a legfejlettebb tudományos és technológiai ismeretek birtokában lehetséges. Az 1989-ben alapított, magyar tulajdonban működő AUTOTRIB Tribológiai Kutató és Fejlesztő Kft. Ezen az egyre fontosabb szakmaterületen mutat fel kiemelkedő eredményeket. Tanúsítja ezt a cég évről évre növekvő forgalma, valamint több hazai és nemzetközi szabadalom. Csapatunk örömmel fogad minden szűrési és kenéstechnikai problémát, minden új feladatot kihívásnak tekint. Nem ismer technológiai kötöttségeket, a legjobb megoldást keresi a Vevő számára. A gondos tervezés és kivitelezés mellett nagy súlyt fektet a szigorú minőség-ellenőrzésre. Cégünk 2002 óta MSZ EN 9001:2000 minőségirányítási rendszert alkalmaz. 2003 óta a Paksi Atomerőmű Zrt. minősített beszállítója.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung und Entwicklung von Filtern für Gas, Wasser, Öl und andere Medien in den Bereichen Industrie, Verkehr, Schwimmbadtechnik usw.
23.Landa Comp Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2013 , Margaréta u. 2049/3 hrsz.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
24.Hydac Hidraulika és Szűréstechnika Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1044 , Ezred u. 16
Handelsaktivität
Dienstleistungen: , , Filtrationstechnik, Hydraulik, Kühltechnik
PRODUKTE , , Filtereinsätze, Ventile
25.Filtermat Szűréstechnika Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2750 , Abonyi u. 5.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
PRODUKTE , Filter
Die Suche dauerte 0.00 s lang