Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Beratung für Sicherheitssysteme

- 3 Treffer
1.Szent György Biztonságtechnikai és Szolgáltató Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2071 , Iskola u. 1.
Über uns: Cégünk 2005-ben alakult a már meglévő Szent György cégcsoport biztonságtechnikai ágazatot képviselő tagjaként. Vezetőink szakmai tapasztalata és üzleti hozzáértése alapján mára meghatározó távfelügyeleti szolgáltatóvá nőve ki magunkat. A 2011. évtől már az élő erős őrzési területen is sikeresen jelen vagyunk több telephely és épület őrzésével. Szintén ez évben indítottuk el kiváló szakemberek segítségével kertépítészeti részlegünket is, hogy a mai világ elvárásainak megfelelően minél szélesebb körben szolgáljuk ki elégedett partnereinket. Az idei év második felétől pedig cégünk a gépjárművédelem piacán is szeretné magát képviseltetni.
Handelsaktivität Dienstleister
2.Korund Biztonsági és Védelmi Szolgáltató Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1211 , Kapisztrán u. 7/B
Über uns: Cégünk 10 éve működik a vagyonvédelmi piacon. Megrendelőink irántunk meglévő bizalmát fejezi ki, hogy gyakran ajánlanak ki üzleti partnereiknek. A cég tulajdonosi és vezetői állománya több mint 20 éves gyakorlattal és szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Handelsaktivität
Firmenprofil: Streifendienste, Privatdetekteien, Bewachung, Beratung für Sicherheitstechnik, Fernüberwachung für sozial Bedürftige, Reinigungsservice
3.Obsitos Védelem Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5144 , Lehel út 7.
Über uns: Cégünk fő profilja az objektum és terület őrzés, e mellett vállalja elektronikus riasztó, valamint terület (település) figyelő rendszerek tervezését, telepítését, felügyeletét és karbantartását, javítását is. Továbbá vállalunk távfelügyeleti, pénzszállítási, takarítás és telep karbantartási, zöldterület kezelési, területek füvesítési, öntöző rendszerek kiépítési, hulladékszállítási, rovar és rágcsálóirtó tevékenységeket is.
Handelsaktivität Dienstleister
Die Suche dauerte 0.00 s lang