Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Vízmérő

- 14 találat
1.Zenner Magyarország Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Klapka u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zennermagyaror-c
Rólunk: Cégünk kitűnő minőségű és megbízhatóságú víz- és hőmennyiségmérő műszerek forgalmazója. Termékkínálatunk lefedi a lakossági és ipari felhasználók igényeinek egészét, így vízóra, vízmérő, lakásvízóra, aknás vízmérő, házi vízmérő, nedvesen futó vízmérő, szárazonfutó vízmérő, hidegvízmérő, melegvízmérő, forróvízmérő, Woltman vízmérő, Woltman WPH vízmérő, Woltman WS vízmérő, Woltman kútvízmérő, Woltman öntözővízmérő, kompakt hőmennyiségmérő.
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Mérőműszer nagykereskedelme
Tevékenységi ismertető: Víz- és hőmennyiségmérők forgalmazása.
2.N-Tech Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9111 Tényő, Külsősor u. 44.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/n-techkft-c
Rólunk: Az N-Tech Kft. 1998-ban alakult, magyar magánszemélyek tulajdonában levő vállalkozás. Fő tevékenységünk épületgépészeti és automatika berendezések forgalmazása. Vállaljuk továbbá komplett szabályozó rendszerek kivitelezését, beüzemelését, helyszíni beszabályozást, illetve javítást.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti és automatikai berendezések forgalmazása, automatikai rendszerek kivitelezése.
3.B & T Built Solution Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1214 Budapest, Meggyfa u. 2/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/btbuiltsolu-c
Rólunk: Fő tevékenységünk lakossági, locsolási célú és lakás-mellékmérők tervezése, építése és újrahitelesítéses cseréje. A mellékmérőkkel kapcsolatos valamennyi feladatot azt igyekszünk a lehető legnagyobb szakértelemmel elvégezni! Cégünk minden munkatársa magáénak vallja a cég minőségpolitikáját és elkötelezett abban, hogy az előforduló hibákból is tanulva javítsuk és fejlesszük képességeinket ezzel törekedve a maximális minőségű munkavégzésre. Mindezt az Önök megelégedettsége érdekében tesszük, mert hisszük, hogy az elégedett ügyfél újabb ügyfeleket hoz számunkra. Munkánk során tudásunkat folyamatosan tökéletesítjük, hogy ügyfeleink minden előre-, és idő közben felmerült igényeit is ki tudjuk elégíteni. A munkánkból adódóan az ügyfél otthonában, tulajdonában kell a szerelési munkálatokat elvégeznünk, ezért minden dolgozónktól elvárjuk a lehető legkörültekintőbb és igényes munkavégzést. A cég elkötelezett a minőség fenntartása a folyamatosan szükséges anyagi és szellemi erőforrás maximális biztosítására és a cég folyamatos fejlesztésére. Ezzel igyekszünk az Önök belénk vetett bizalmát megszolgálni és viszonozni.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fő tevékenységünk lakossági, locsolási célú és lakás-mellékmérők tervezése, építése és újrahitelesítéses cseréje. A mellékmérőkkel kapcsolatos valamennyi feladatot azt igyekszünk a lehető legnagyobb szakértelemmel elvégezni!
4.MT Méréstechnika Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Juhász Gy. u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mtmerestechnik-c
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fűtésszerelés, Karbantartás, Mérnöki tevékenység
Tevékenységi ismertető: Fűtésiköltség-megosztók, hőmennyiségmérők, vízmérő órák forgalmazása, szerelése, karbantartása, leolvasása, elszámolás készítése.
5.Alba Mérő Kkt.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/albamerokkt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Mérőműszerek javítása, karbantartása
Termékek: Vízmérő
Tevékenységi ismertető: Mérőműszerek javítása, karbantartása.
6.Becker Képviseleti és Kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1113 Budapest, Diószegi út. 37.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/beckerkepvisel-c
Besorolás Importőr, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Épületgépészet
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti termékek gyári képviselete, vízmérők, hőmennyiségmérők, zárt tágulási tartályok, hőközponti szabályzók forgalmazása.
7.MOM Vízméréstechnikai Zrt.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4700 Mátészalka, Ipari út 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/momvizmerestec-c
Rólunk: A MOM Vízméréstechnikai Zrt. Magyarország piacvezető vízméréstechnikai vállalkozása. Termékválasztékában csúcsminőségű műszerekkel áll rendelkezésére a lakossági és a közületi ügyfelek számára egyaránt. A részvénytársaság 1997 óta ISO 9001:2000 szerinti minőségirányítási rendszert működtet. a MOM Zrt. jelenleg a Hydrometer (Németország) cégcsoport tagjaként a nemzetközi piacon is jelen van.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Víz- és hőmennyiségmérők gyártása és forgalmazása. Víz- és hőmennyiségmérők távleolvasási rendszerei. Víz- és hőmennyiségmérők javítása, felújítása, hitelesítése.
8.Elster Méréstechnikai Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2119 Pécel, Határ út. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/elstermerestec-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Méréstechnikai eszközök gyártása. Víz, hőmennyiség, villamosenergia-fogyasztás mérése. Mérőeszközök javítása, felújítása, kalibrálása, hitelesítése. Terhelés, vezérlési eszközök gyártása.
9.Aquameter Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1165 Budapest, Fátra u. 5/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/aquameterkft-c
Rólunk: Cégünk 2002-ben kezdte meg működését. Laborunk kiérdemelte a "hivatalos vízmérő hitelesítésű laboratórium" címet, engedélyt kaptunk impulzusadóval felszerelt mérők hitelesítésére is. Szolgáltatásaink közt megtalálható, új hideg- és melegvízmérők hitelesítése, hideg- és melegvízmérők felújítása, újrahitelesítése, ezek értékesítése, lakás mellékvízmérők bekötése, működésének helyszíni bemérése, jegyzőkönyv készítése, lakás mellékvízmérők cseréje.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Termékek: Vízmérő
Tevékenységi ismertető: Vízmérő hitelesítése és értékesítése, javítása.
10.Vízóra Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2316 Tököl, Bodza u. 10.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vizorakft-c
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Mérőműszerek kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Mérőműszerek kiskereskedelme.
11.A Vízórás Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1214 Budapest, Erdősor u. 46. II. em. 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/avizoraskft-c
Rólunk: Fő tevékenységünk lakossági, locsolási célú és lakás-mellékmérők tervezése, építése és újrahitelesítéses cseréje. Az épületgépészeti szerelőipar nagyon kis szakterülete ez, amire cégünk piaci jövőjét alapoztuk, ezt azonban igyekszünk a lehető legtökéletesebben végezni. Nem állítjuk, hogy mindenhez értünk, mindenre vállalkozunk, de amire igen – és ez a mellékmérőkkel kapcsolatos valamennyi feladat -, azt igyekszünk a lehető legjobban végezni. Cégünk minden dolgozója magáénak vallja a cég minőségpolitikáját és elkötelezett abban, miszerint hibáinkból is folyamatosan tanulva, a kritikát is szívesen fogadjuk, hogy ezáltal javítsuk és fejlesszük képességeinket, törekedve a minél tökéletesebb munkára. Mindezt ügyfeleink megelégedettsége érdekében tesszük, mert hisszük, hogy az elégedett ügyfél újabb ügyfeleket hoz számunkra. Munkánk során tudásunkat folyamatosan tökéletesítjük, hogy ügyfeleink megfogalmazott igényein túl meg nem fogalmazott elvárásainak is eleget tudjunk tenni. A munkánkból adódóan az ügyfél tulajdonában, megszokott életének zavarásával kell a ránk bízott feladatot elvégeznünk, ezért minden dolgozónktól elvárjuk a lehető legkörültekintőbb és igényes munkavégzést. A cég vezetése – a tulajdonosi kör egyetértésével - elkötelezett a minőség fenntartása és folyamatos tökéletesítése érdekében minden szükséges anyagi és szellemi erőforrás biztosítására és a cég folyamatos fejlesztésére. Ezzel igyekszünk ügyfeleink belénk vetett bizalmát megszolgálni és viszonozni.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: A Fővárosi Vízművek szerződött partnerei vagyunk. Fő tevékenységünk lakossági, locsolási célú és lakás-mellékmérők tervezése, építése és újrahitelesítéses cseréje.
12.B. Meters Hungary Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1195 Budapest, Vas Gereben u. 4/E
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bmetershunga-c
Rólunk: Cégünk, 1991-ben alakult. Műszeriparral, méréstechnikával, vízméréssel és sok egyéb szolgáltatással kapcsolatban tájékozódhat bővebben, amennyiben ellátogat honlapunkra! Minden kedves ügyfelünk számára tökéletes szolgáltatást tudunk nyújtani. Ahhoz, hogy minderről meggyőződhesse, csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot! Válassza Ön is a tökéletes szolgáltatást, a kedvező árakat!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Vízméréstechnika.
13.Prim-Met Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Botev u. 2/4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/prim-metkft-c
Rólunk: Cégünk vízmérés-technika terén tevékenykedik. Hideg- és melegvíz-mérők javításával, felújításával, valamint vízmérők és egyéb vízmérés-technikai berendezések értékesítésével is foglalkozunk. Fő profilunk vízmérők gyártása és javítása, vízmérők hitelesítése és a vízmérők értékesítése. Mérőműszerek javítása, mérőműszerek kis- és nagykereskedelmi forgalmazása, valamint mérőműszerek karbantartása.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vízmérő órák javítása, hitelesítése és értékesítése.
14.Well Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Zrínyi M. út 61.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/wellkft-c
Rólunk: A Well Kft. 1991 végén alakult, fő tevékenységünk az ipari szerelvények nagykereskedelmi forgalmazása. Partnereink kérésére speciális szerelvényekről is egyedi árajánlatot adunk. Célunk az, hogy a kazánházi-, hőközponti-, mélyépítési-, élelmiszeripari-, hűtőipari szerelvények, épületgépészeti termékek a legkedvezőbb áron juthassanak el ügyfeleinkhez. Kérésükre mérnöki szaktanácsadást is biztosítunk, valamint a helyszínre történő ingyenes szállítást is vállaljuk nagyobb megrendelések esetében. Válasszák Önök is a Well Kft.-t, az „ipari szerelvények szakértőjét”!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Ipari szerelvények nagykereskedelme, kiskereskedelme, importja. Kazánházi-, hőközponti- és gázszerelvények. Szelep, gömbcsap, tolózár, pillangó szelep, szűrő, nyomásmérő, karima, acéltermékek, kompenzátor.