Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Vetőmagok

- 2 találat
1.Hőgyészi Agrokémiai Kft.
Megye:
Tolna
Cím:
7192 Szakály, Bartók Béla u. 500.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hogyesziagroke-c
Rólunk: A Hőgyészi Agrokémiai Kft. 1990. január 1-jén kezdte meg működését és az azóta eltelt 22 év alatt jelentős sikereket ért el. Feladata a mezőgazdasági termelők agrokemikáliákkal, vetőmaggal történő kiszolgálása, a termények felvásárlása. Ennek megfelelően tevékenységi köre a növényvédő szer, műtrágya-, vetőmag- és terménykereskedelem, valamint a szaktanácsadás. Továbbá e tevékenységekhez kapcsolódó finanszírozási, logisztikai, adminisztrációs feladatok megoldása. A cég műtrágya, vetőmag, növényvédő szer raktárakkal, anyagmozgatási technológiákkal, saját fuvarkapacitással rendelkezik. Versenyképessége annak köszönhető, hogy négy területen átlag fölött teljesít: Az input anyagok beszerzésében elért kondíciók biztosítják a vonzó árak kialakítását. A banki, a szállítói, a készlet- és a saját erős finanszírozás területén együttesen erős pénzügyi hátteret teremt az integrációhoz. A terménykereskedelemben fegyelmezetten, szerződés szerint teljesít mind a szállítás-logisztika mind a fizetési pontosság terén. Ennek köszönhetően a Hőgyészi Agrokémiai Kft. a működési területének centrumában, (ez Tolna megye felső része, Somogy keleti, Fejér megye délnyugati része) a régióban piacvezetőnek tekinthető. Ehhez a regionális piacvezető pozíció kiteljesítéséhez nagyban hozzájárul, hogy 2000-től cégcsoportot épít: Az Abán, Bedegkéren, Kányán, Kisvejkén, Tolnanémediben, Várongon működő kereskedő, termelő és szolgáltató egységek kisebb integrációs központoknak, logisztikai bázisoknak tekinthetők. Különösen hasznos a partnerkapcsolatok elmélyítésében az 56000 tonnát meghaladó terménytároló kapacitás működtetése. A termelőkkel folytatott együttműködés keretében, székhelye és logisztikai bázisa a Kapos-környéki Gabonatermelői és a Közép-Dunántúli Olajnövény termelői csoportnak. Az ezekben folyó közös munkával, a tevékenység kiszélesítésével szeretnénk még szorosabbá tenni termelői kapcsolatainkat.
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Műtrágya, növényvédő szer, vetőmag és termény forgalmazása, szaktanácsadás.
2.Sumi Agro Hungary Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1016 Budapest, Zsolt u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sumiagrohungary-c
Rólunk: A SUMI AGRO HUNGARY a japán SUMITOMO CORPORATION japán kereskedőház leányvállalata. A SUMI AGRO országos szaktanácsadó és kereskedelmi hálózata készséggel áll rendelkezésre (9 növényvédelmi szakember, közvetlen kapcsolat a forgalmazókkal, 50 szerződéses márkabolt kistermelők részére). Hagyományos és környezetkímélő (integrált) technológiák, szakmai és kereskedelmi információk: www.sumiagro.hu
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Növényvédő szer, lombtrágya és vetőmag importja, forgalmazása. Országos márkabolt-hálózat és értékesítő partnerek. Területi képviselőink szaktanáccsal és értékesítési segítséggel keresik fel Önt.