Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Vákuumtechnikai alkatrész

- 2 találat
1.Protech Fejlesztő Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1101 Budapest, Pongrác út 15.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://protechfejlesz-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, a Protech Fejlesztő Kft. 1997-ben alakult meg családi vállalkozásként. Fő profilunk eleinte az ipari automatizálási feladatok és ipari alkalmazások fejlesztése volt, jelenleg tevékenységünk legnagyobb részét a vákuumtechnika területéhez tartozó termékek kis- és nagykereskedelme, az ehhez kapcsolódó szaktanácsadás, valamint a szerviztevékenység teszi ki. Kínálatunk a vákuumszivattyúk, légsűrítők, fúvók, ejektorok, pneumatikus és vákuumtechnikai alkatrészek széles skáláját foglalja magába. A megnövekedett érdeklődések miatt képviseletet hoztunk létre Romániában is.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vákuumszivattyúk, vákuumtechnikai alkatrészek, vákuumos CNC rögzítés, vákuumos megfogók robotos alkalmazásra, pneumatikus alkatrészek, mikroszivattyúk és ventilátorok, szerviz.
2.B&t Service Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1165 Budapest, Dorozsmai u. 211-213. IV/451
A cég cégböngészős oldala: http://btservicekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk több éves tapasztalattal foglalkozik ipari gépek, berendezések javításával, karbantartásával és ipari gépek, berendezések alkatrészek gyártásával valamint szűréstechnikával, vákuumszivattyúkkal, és vákuumtechnikai alkatrészekkel. Ha minket válasz nem fog csalódni, mert kollégáink kiváló szakma tudással rendelkeznek. További információért keresse fel honlapunkat ahol az árainkat is megtalálja.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szűréstechnika, ultrahangos tiszítás, javítás, karbantartás, vákuumtechnika (Varian vákum).
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.