Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Vákuumszivattyú

- 21 találat
1.Protech Fejlesztő Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1101 Budapest, Pongrác út 15.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://protechfejlesz-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, a Protech Fejlesztő Kft. 1997-ben alakult meg családi vállalkozásként. Fő profilunk eleinte az ipari automatizálási feladatok és ipari alkalmazások fejlesztése volt, jelenleg tevékenységünk legnagyobb részét a vákuumtechnika területéhez tartozó termékek kis- és nagykereskedelme, az ehhez kapcsolódó szaktanácsadás, valamint a szerviztevékenység teszi ki. Kínálatunk a vákuumszivattyúk, légsűrítők, fúvók, ejektorok, pneumatikus és vákuumtechnikai alkatrészek széles skáláját foglalja magába. A megnövekedett érdeklődések miatt képviseletet hoztunk létre Romániában is.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vákuumszivattyúk, vákuumtechnikai alkatrészek, vákuumos CNC rögzítés, vákuumos megfogók robotos alkalmazásra, pneumatikus alkatrészek, mikroszivattyúk és ventilátorok, szerviz.
2.Sterling Fluid Systems Hungária Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Radnóti tér 2/A
A cég cégböngészős oldala: http://sterlingfluid-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Tisztelt Látogatónk! Kérjük, látogasson el honlapunkra: www.sterlingsihi.hu
Besorolás Gyártó, Nagyker
Márkák: Halberg, Sihi
Tevékenységi ismertető: Szivattyú és vákuumberendezések tervezése, építése, forgalmazása az ipar szinte minden területére.
3.B&t Service Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1165 Budapest, Dorozsmai u. 211-213. IV/451
A cég cégböngészős oldala: http://btservicekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk több éves tapasztalattal foglalkozik ipari gépek, berendezések javításával, karbantartásával és ipari gépek, berendezések alkatrészek gyártásával valamint szűréstechnikával, vákuumszivattyúkkal, és vákuumtechnikai alkatrészekkel. Ha minket válasz nem fog csalódni, mert kollégáink kiváló szakma tudással rendelkeznek. További információért keresse fel honlapunkat ahol az árainkat is megtalálja.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szűréstechnika, ultrahangos tiszítás, javítás, karbantartás, vákuumtechnika (Varian vákum).
4.Pascal Vákuumtechnikai Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 171.
A cég cégböngészős oldala: http://pascalvakuumte-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Vákuumtechnika
Márkák: Alcatel
Tevékenységi ismertető: Vákuumtechnika egy speciális fajtája.
5.Vacuum El Sys Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Fodros u. 66/A
A cég cégböngészős oldala: http://vacuumelsysk-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szivattyú
Tevékenységi ismertető: Vákuumszivattyúk és vákuumtechnikai berendezések importja és forgalmazása.
6.Kon-Trade+ Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
A cég cégböngészős oldala: http://kon-tradekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Tisztelettel köszönti a Kon-Trade+ Kft! A Kon-Trade+ Kft. 1996-ban alakult a Kon-Trade Bt. utódjaként. A német Leybold cég képviselete és a cég márkaszervize már 1979 óta létezett, az akkor lehetséges működési keretek között. Már a rendszerváltás előtt, az ipari termelés akkori mélypontja ellenére sikerült cégünk működését beindítani, ügyfélkörét bővíteni. Cégünk tevékenységét kezdetben bérelt telephelyen, először a Mechanikai Művek Ipari Parkjában, majd a budaörsi ISG telephelyén folytatta. 2002-ben az ISG, illetve a későbbi BITEP területén már saját tulajdonú telephely építését kezdtük meg. 2003-ban fejeződött be az új telephely építése, ahol több mint kétszáz négyzetméteres alapterü­letű épületben, a vállalt vákuumtechnikai szervizmunkák mellett már önálló célberendezés-gyártásra is tudunk vállalkozni. Az értékesítés új irodában, új, korszerű infrastruktúrával várja az ügyfelek érdeklődését. Napjainkra a Kon-Trade+ Kft. a hazai vákuumtechnikai ipar egyik jelentős tényezőjévé vált. A több százmillió forintos éves árbevétel, valamint annak folyamatos növekedése jól érzékelteti ügyfeleink elégedettségét, dolgozóink felkészültségét. Már nemcsak vákuumtechnikai eszközök forgalmazásával, a meghibásodott berendezések garanciális és garanciaidőn túli javításával, tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni, hanem vákuumtechnikai célgépek, célberendezések tervezésére is tudunk vállalkozni. A Leybold cég átszervezése után a legfontosabb utódcégek képviseletét és szervizét is a Kon-Trade+ Kft. látja el. Ezek: Oerlikon Leybold Vakuum GmbH. - Köln Leybold Optics GmbH. - Alzenau Inficon GmbH. - Köln / Balzers UIC GmbH. - Alzenau-Hörstein Nolek AB. - Norsborg Egyedi gyártású tömörségvizsgáló gépsoraink működnek több hazai hűtőgépgyár telephelyein. Ezek az automata berendezések Leybold és Inficon gyártmá­nyú eszkö­zökre épülve számítógépes vezérléssel és egyedi szoftver­rel hazai tervezéssel készültek, a tech­nika je­lenlegi állásának megfelelő műszaki színvonalat képviselik. Természetesen bármely, a vákuumtechnika tárgyában felme­rülő kérdés esetén szívesen ál­lunk szaktanáccsal rendelkezésére. Lovics Ádám Kon-Trade + Kft. ügyvezető
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Szivattyú, kompresszor gyártása, kis- és nagykereskedelme.
7.Szelence Képviseleti Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2600 Vác, Csatamező út 2.
A cég cégböngészős oldala: http://szelencekepvis-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Szivattyú kereskedelemmel foglalkozó cégünk, 1992-ban alakult. Kezdetben a csúszógyűrűs tömítések forgalmazásával foglalkozott, ma már azonban a magyar piac meghatározó szereplője a tömítések, szivattyúk, keverők és szerelvények világában. Amennyiben termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, csak el kell látogatnia honlapunkra és bővebben tájékozódni!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szivattyú kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Szivattyúk és egyéb forgótengelyes gépek szállítása, szervizelése, tömítéstechnika, tömítések javítása. "Szivattyúk és tömítések környezetünk védelméért."
8.Kollár-Vill Elektromos Szerelő Bt.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2851 Környe, Tópart út 1.
9.Torr Vákuum és Gépipari Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1152 Budapest, Juhos u. 17.
A cég cégböngészős oldala: http://torrvakuumes-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr
Tevékenységi ismertető: Vákuumszivattyú javítása és forgalmazása, vákumgőzölő berendezések építése, gyártása.
10.Hermetic-Pumpen Hungária Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Kőhíd u. 6. I/5.
A cég cégböngészős oldala: http://hermetic-pumpen-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Szivattyú-értékesítés és kizárólagos márkaképviselet: Hermetic, Lederle, Habermann, Wepuko, Kral. A Lederle-Hermetic cégcsoport tagja, márkaszerviz.
11.Infoszolg Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Dayka Gábor u. 12/A
A cég cégböngészős oldala: http://infoszolgkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Társaságunk 1985 óta, az osztrák anyacég (IKS csoport) által gyártott légtechnikai termékeket forgalmazza, szervizeli Magyarországon.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Márkák: Busch, DVP, IKS, Mapro, Rietschle
Tevékenységi ismertető: Kompresszorok, hűtveszárítók, szűrők, szerelvények, pneumatikus kéziszerszámok, vákuumszivattyúk, légsűrítők, tartozékok, vákuumos emelőrendszerek.
12.Pro Komp Hungary Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2151 Fót, Keleti M. u. 7.
A cég cégböngészős oldala: http://prokomphungar-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk fő tevékenységi köre a levegőfúvók, párakompresszorok, vákuumszivattyúk, mechanikai szennyvíztisztítás gépészeti berendezései, a finombuborékos levegőztető elemek, rendszerek, valamint a szennyvíziszap kezeléséhez szükséges, víztelenítő és sűrítő berendezések forgalmazása és javítása. Az értékesített berendezések garanciális és garanciális időn kívüli szervizét és technikai támogatását is cégünk biztosítja.
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Levegőfúvók, párakompresszorok, vákuumszivattyúk forgalmazása és javítása. Mechanikai szennyvíztisztítás gépészeti berendezései, finombuborékos mélylevegőztető elemek, rendszerek, szennyvíziszap kezelése (víztelenítés, sűrítés).
13.Valasek Szivattyútechnika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1223 Budapest, Kápolna u. 10-26.
A cég cégböngészős oldala: http://valasekszivatt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Szivattyú. Szivattyúkkal kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni? Szeretné megtalálni a megfelelő szolgáltatást, a megfelelő terméket? Amennyiben még kérdés az Ön számára, hogy hol találhat választ a kérdéseire, hogy hol találhatja a megfelelő terméket, látogasson el honlapunkra! Folyadékok, zagyok, Vákuum-kompresszor technológia, keressen fel minket, és tekintse meg széleskörű leírásunkat! Válasszon minket Ön is, forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szivattyú
14.Hidromechanika Szövetkezet
Megye:
Budapest
Cím:
1222 Budapest, Nagytétényi út 96/A
A cég cégböngészős oldala: http://hidromechanika-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A HIDROMECHANIKA Szövetkezet 1951 óta működő gépgyártó vállalkozás, amely szivattyúk, csúszógyűrűs tömítések és anyagmozgató gépek gyártásával, javításával és karbantartásával foglalkozik. Saját tervezésű gyártmányaink több szabadalmaztatott műszaki megoldást tartalmaznak. A HIDROMECHANIKA Szövetkezet 1996-tól ISO 9000 szerinti minőségbiztosítási rendszert alkalmaz. Partnereink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szivattyúzási feladatok megoldásában: tanácsadás - kiválasztás - gyártás.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: CALOR, CSN, HCLK
Tevékenységi ismertető: Szivattyúk és anyagmozgató gépek gyártása, javítása, forgalmazása.
15.HB Druvak Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1039 Budapest, Fésűs u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://rietschlethoma-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Nagyker, Képviselet
Tevékenység, szolgáltatás: Vákuumszivattyúk kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Vákuumszivattyúk, sűrítők forgalmazása.
16.Transinvest-Budapest Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1106 Budapest, Fehér út 10.
A cég cégböngészős oldala: http://transinvest-bud-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk vegyes iparcikk kereskedelemmel foglalkozó cég, Célunk, hogy mindenki számára biztosítani tudjuk azon termékeket, amelyekre éppen szüksége lehet, szüksége van. Amennyiben termékeinkkel cégünkkel, és szolgáltatásainkkal kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, látogasson el honlapunkra és tekintse meg széleskörű leírásunkat! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Vegyes iparcikk
Tevékenységi ismertető: Vegyes iparcikk kis- és nagykereskedelme. Építési anyagok és segédszerkezetek forgalmazása, kivitelezése.
17.Komplex-Siker 21 Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5008 Szolnok, Vajda János u. 29.
A cég cégböngészős oldala: http://komplex-siker2-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1997-ben alakult a fő tevékenységként mérnöki munkával foglalkozó Komplex Bt., valamint a nagykereskedelmi tevékenységet folytató Siker Kft. összeolvadásából, 3 fő tulajdonaként. Elsődleges tevékenységként a vízellátás, szennyvízelvezetés területén alkalmazható standard, továbbá a speciális igényeket is biztosító szivattyúk forgalmazásával foglalkozunk. Munkánk a mai igényeket követve jelentősen bővült az egyes technológiai folyamatok során igényként felmerülő gépek, berendezések irányában. Eddigi tevékenységeink során nagy biztonságot jelentett mind részünkre, mind pedig megrendelőink részére az a közel 21 éves tervezői gyakorlat, melyet munkánk során hasznosítva tudtunk ügyfeleink kívánságát teljesíteni, mivel sok esetben csak a feladatot és az adottságokat ismerve teszünk ajánlatot a feladat ellátásához éppen megfelelő gép, berendezés szállítására, szem előtt tartva a megrendelő energetikai, műszaki és anyagi igényeit. Az általunk forgalmazott gépek és berendezések mindegyike kielégíti az UNIO-s jogszabályokban előírt műszaki és minőségi kritériumoknak, melyek hosszú ideje működnek jelenlegi partnereinknél. Tevékenységünk az ország teljes területére kiterjed, kapcsolatban vagyunk szinte az összes víziközműveket üzemeltető társasággal, kiállításokkal részt veszünk az ország jelentős szakmai rendezvényein. Az általunk forgalmazott szivattyúk részére természetes biztosítjuk az esetlegesen szükséges garanciális időn belül és az azon túli javítási lehetőségeket megbízott szervizpartnereinken keresztül, valamint a szükséges tartalék alkatrészellátást.
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Az ivóvízellátásban és szennyvízelvezetésben használható szivattyúk, komplett házi szennyvízátemelők, robbanómotoros szivattyúk, csigaszivattyúk, MONSTEREK, szennyvízaprítók, vákuumszivattyú, szivattyúk vákuumszivattyúk stb. forgalmazása.
18.Oravecz és Társa Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1222 Budapest, Nagytétényi út 106.
A cég cégböngészős oldala: http://oraveczestsa-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Oravecz és Társa Kft, kompresszorokkal foglalkozó cég. Csavarkompresszor, dugattyús kompresszor, és még nagyon sok egyéb termék, amely várja Önt nálunk, ha ellátogat honlapunkra. Biztos vagyok abban, hogy amit látni, olvasni fog, a lehető legnagyobb mértékben elnyeri majd az Ön tetszését is! Keressen fel minket mielőbb, tájékozódjon bővebben termékeinkkel, és szolgáltatásainkkal kapcsolatban! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Kompresszor
Tevékenységi ismertető: Kompresszorok, vákuumszivattyúk, levegőkezelő berendezések forgalmazása, importálása és szervizelése.
19.AXIS Mérnöki és Gazdasági Tanácsadó Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1025 Budapest, Csalán u. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://axismernokies-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Információért, kérjük, látogasson el honlapunkra a www.vakuumszivattyuk.hu vagy www.vacuum-pump.eu címre.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Folyadékgyűrűs vákuumszivattyú, kompresszor és oldalcsatornás fúvó. Kompresszorokhoz olaj- és légszűrő, szeparátor. Vákuumos szennyvízelvezetés. Tervezés, tanácsadás. Komplett vákuumrendszerek. No-Dig, feltárás nélküli technológia.
20.Bibus Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Újhegyi út 2.
A cég cégböngészős oldala: http://bibuskft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, már több mint 50 éves múltra tekint vissza! Szolgáltatásaink között szerepel többek között, a hajtástechnika, pneumatika, biztonságtechnika, és még sorolhatnám a különböző szolgáltatásokat! Ha szeretne minderről bővebben tájékozódni, akkor csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Automatizálás? Biztonságtechnika, Válasszon minket! Tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Hajtástechnika, pneumatika, hidraulika, csillapítástechnika, biztonságtechnika, automatizálás, szerkezeti anyagok, gyártástechnológia gépépítő elemeinek és rendszereinek forgalmazása.
21.Cyclo Szolgáltató Szövetkezet
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Pöltenberg u. 16.
A cég cégböngészős oldala: http://cycloszolgalta-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 20 éve alakult Békés megyében, alkatrészgyártással foglalkozunk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Alkatrészgyártás, Coronell szivattyú javítása
Tevékenységi ismertető: Alkatrészgyártás, -felújítás. Fogaskerék, lánckerék, csiga és csigakerék, egyéb alkatrészek gyártása. Talajmegmunkáló és mezőgazdasági gépek alkatrészei, ATMOS faelgázosító kazánok, bojlerek, indirekt tárolók és vákuumcsöves napkollektor forgalmazása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.