Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Portálszerkezet

- 2 találat
1.Ajtó-Matik Kft. Automata ajtók
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Erdősor u. 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ajto-matikkft-c
Rólunk: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt [F]16 évben [/F]több mint [F]2.500 db [/F]AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ [F]TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT [/F]telepítettek az [F]ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE[/F]. Kizárólag kiváló minőségű, [F]német[/F] és [F]svéd[/F] automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk, mely ajtóinknak hosszú élettartamot, megbízható működést biztosít. [F]Referenciáink a teljesség igénye nélkül: [/F]SPAR, PLUS, CBA, COOP, REÁL üzletek, TESCO, KIKA, IKEA bevásárlóközpontok, kórházak, hotelek, irodaházak, postahivatalok, stb.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt 16 évben több mint 2.500 db AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT telepítettek az ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE. Kizárólag kiváló minőségű, német és svéd automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk...
2.Gate Automatika és Elektronika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Tétényi út 98/D
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gateautomatika-c
Rólunk: Gate Automatika és Elektronika Kft. Automata ajtók, garázskapuk, kapunyitó, és sorompó, ezt mind, megtalálhatja, termékeink és szolgáltatásaink között. Kaputechnikával foglalkozó cégünk, kizárólag tökéletes minőségű termékeket gyárt, és forgalmaz. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választana, Ön is csak elégedett lehet majd, hiszen kiváló minőségű termékeket kínálunk Önnek, elérhető áron!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Automata ajtó, Garázskapu, Kapunyitó, Sorompó
Márkák: Ditec, Spectral
Tevékenységi ismertető: Automata ajtók, portálszerkezetek, sorompók, garázskapuk, kapunyitók értékesítése és telepítése. Beléptetőrendszerek.