Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Pollenszűrő

- 3 találat
1.Lamafilter
Megye:
Budapest
Cím:
1238 Budapest, Grassalkovich u. 134.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lamafilter-c
Rólunk: Ipartechnikai szűrő és tömítés gyártásával foglalkozó cégünk, mindig tökéletes szolgáltatást nyújthat az Ön számára. Amennyiben szeretne szolgáltatásainkkal kapcsolatban is bővebben tájékozódni, célszerű felkeresnie holnapunkat! Gázolajszűrő, hidraulikaszűrő, és még nagyon sok más termékkel kapcsolatban gyűjthet be információkat, amennyiben minket választ! Miért is fordulna máshoz, ha mi minden tekintetben tökéletes szolgáltatást nyújthatunk az Ön számára!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Ipari- és közlekedéstechnikai szűrők, tömítések gyártása, forgalmazása és szállítása.
2.Armafilt Ipari és Kereskedelmi Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Huba u. 22.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/armafiltipari-c
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Szűrő
Márkák: Armafilt
Tevékenységi ismertető: Szűrők és tömítések gyártása, nagykereskedelme.
3.Autotrib Tribológiai Kutató és Fejlesztő Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1115 Budapest, Csóka u. 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/autotribtribol-c
Rólunk: Cégünk, az AUTOTRIB Tribológiai Kutató és Fejlesztő Kft. 1989-ben alakult az Autóipari Kutató és Fejlesztő Vállalat Tribológiai Önálló Osztályából a hazai szűrőgyártók és az OMFB összefogásával. Bejegyzett székhelye és telephelye: Budapest XI., Csóka u. 13. 1115. A tribológiai és szűréstechnikai vizsgálatok során szerzett tudásra alapozva egyre több szűréstechnikai probléma megoldására vállalkoztunk a szűrők és szűréstechnikai berendezések elkészítését is beleértve. Így alakult ki jelenlegi gyártókapacitásunk, amely mellett megtartottuk, sőt fejlesztettük vizsgáló, minősítő bázisunkat is. Így a fejlesztett és legyártott szűrőinket sok esetben akár laboratóriumban, akár teljes üzemi viszonyok között tesztelni, ellenőrizni tudjuk. A legtöbb gyártóval szemben ilyen szempontból előnyt élvezünk. A tribológia az egymáson elmozduló alkatrészek kölcsönhatásának, többek között kopásának tudománya. A nemzetközi tudósvilágban a '70-es évektől számít önálló ágazatnak. A gépek élettartamát csökkentő kopás vizsgálata, és a kopás ellen alkalmazott kenőanyagok és szűrők fejlesztése ma már csak a legfejlettebb tudományos és technológiai ismeretek birtokában lehetséges. Az 1989-ben alapított, magyar tulajdonban működő AUTOTRIB Tribológiai Kutató és Fejlesztő Kft. Ezen az egyre fontosabb szakmaterületen mutat fel kiemelkedő eredményeket. Tanúsítja ezt a cég évről évre növekvő forgalma, valamint több hazai és nemzetközi szabadalom. Csapatunk örömmel fogad minden szűrési és kenéstechnikai problémát, minden új feladatot kihívásnak tekint. Nem ismer technológiai kötöttségeket, a legjobb megoldást keresi a Vevő számára. A gondos tervezés és kivitelezés mellett nagy súlyt fektet a szigorú minőség-ellenőrzésre. Cégünk 2002 óta MSZ EN 9001:2000 minőségirányítási rendszert alkalmaz. 2003 óta a Paksi Atomerőmű Zrt. minősített beszállítója.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Szűrők gyártása, fejlesztése minta, rajz vagy műszaki dokumentáció alapján, a legkülönbözőbb kivitelű, kiváló minőségű, különleges, finom szűrők tetszőleges méretben és kivitelben és anyagból. Akár erősen agresszív, szélsőséges hőmérsékletű anyag tisztítá