Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Pincefalazó

- 6 találat
1.Oni-Bau Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
7530 Kadarkút, Árpád u. 111.
A cég cégböngészős oldala: http://oni-baukft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Beton és betontermék gyártása, kereskedése; építőipari kivitelezés.
2.Rőth és Fiai Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4002 Debrecen, Kismacs tanya 9/D
A cég cégböngészős oldala: http://rothesfiaikf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Ipari csarnok kivitelezése.
3.Central-Bau 2000 Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
2481 Velence, Fő út 66.
A cég cégböngészős oldala: http://central-bau200-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, a Central Bau Kft. magyar tulajdonú és 1994-ben alakult. Fő tevékenységünk az előrekevert beton előállítása, forgalmazása, építési betontermékek és térkövek gyártása valamint építőanyagok forgalmazása kis- és nagykereskedelmi mennyiségben is.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Építőanyag kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Betonelemek gyártása, építési szakipar, építőanyag kiskereskedelme. Transzportbeton.
4.BetonLM-2000 Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2600 Vác, Derecske dűlő
A cég cégböngészős oldala: http://betonlm-2000kf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Főtevékenységünk különböző betontermékek gyártása: zsalukő, béléstest, pincefalazó, pillérkő, körpillér, térkő, járdalap, gyeprács, járdaszegély, kiemelt útszegély, süllyesztett útszegély.
Besorolás Gyártó
Márkák: BetonLM
Tevékenységi ismertető: Betontermékek gyártása: zsalukő, béléstest, pincefalazó, pillérkő, körpillér, térkő, járdalap, gyeprács, járdaszegély, kiemelt útszegély, süllyesztett útszegély.
5.Barabás Téglakő Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Tüzér u. 69.
A cég cégböngészős oldala: http://barabasteglako-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Barabás Téglakő Kft. célja, hogy új, maga fejlesztette terméke, a Téglakő elem segítségével otthonossá varázsolja a Magyarországon élők otthonát, és az aszfalttal szemben reális lehetőséget nyújtson közterek,díszterek és a lakóterületi utak megújítására. A cég 1994-ben magánvállalkozásként indult, és 1996 évtől Veszprém Beton Kft. néven vált ismertté. Számítógép vezérelt, precíziós transzport beton gyártórendszert épített ki, majd 1997-ben térburkoló betonkő és üreges elem gyártására váltott.2009. júliusában nevét Barabás Téglakő Kft.-re változtatta. CÉGTÖRTÉNET A vállalkozást 1994-ben magánvállalkozásként hoztuk létre. Kezdetben a transzportbeton-gyártás területén értünk el sikereket. Magyarországon először, számítógép vezérelt, precíziós gyártórendszert építettünk ki. 1996-ban alakult meg a Veszprém Beton Kft. A cég megalapítását a forgalom jelentős növekedése indokolta. Nyereségünk és a cég iránt kialakult piaci és banki bizalom lehetővé tette, hogy jelentős beruházással új üzletágat építsünk fel. Így indult meg 1997-ben térburkoló betonkő és üreges elem gyártásunk. Az új üzletág, a betonkő és üreges elem gyártás, rendkívül eredményesnek bizonyult. Transzportbeton-gyártó üzemét a cég eladta. Az eladásból befolyt összeget a térkőgyártó-üzem technológiai fejlesztésére fordítottuk. A cég nyereségét azóta is rendszeresen visszaforgatjuk, hogy tevékenységünket fejleszthessük. 2000-ben számítógép-vezérlésű, félautomata betonelem-gyártó rendszert vásároltunk. 2001-ben 1 000 m2-es gyártócsarnokot építettünk. 2003-ban üreges betonelem-gyártó üzemet, 2005 - 2006 során Kiskunlacházán új, teljesen automatizált betonkő gyártó üzemet építettünk. 2008 - 2009-ben a cég egy új termékcsoportot indító új magyar termék, a Téglakő térburkoló és falazó elem létrehozásán dolgozott. A Veszprém Megyei Bíróság mint Cégbíróság Cg. 19-09-502847/59 számú, 2009. július 2.-i végzésével a Veszprém Beton Betontermék-gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság neve megváltozott. Mostantól Barabás Téglakő Kft. Ma a Barabás Téglakő Kft. Magyarország egyik legnagyobb kapacitással rendelkező betonkő gyártó vállalkozása.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Betontermék
Tevékenységi ismertető: Térburkoló kövek, üreges betonelemek gyártása és forgalmazása.
6.Pallér Beton Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6500 Baja, Nagy I. u. 41.
A cég cégböngészős oldala: http://pallerbetonkf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Betongyártás, Betontermékgyártás
Tevékenységi ismertető: Beton és betontermék gyártása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.