Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Pillérzsalu

- 3 találat
1.Veréb Építő-Szerviz Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1107 Budapest, Szállás u. 12.
A cég cégböngészős oldala: http://verebepito-sze-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Engedje meg, hogy Cégünk tevékenységéről pár szóval bemutatkozzunk: Veréb Kft., mint családi vállalkozás 1999-ben alakult. Célunk, hogy az építőipari vállalkozások részére bérleti vagy értékesítési formában a szerkezetépítési munkákhoz elfogadható áron és jó minőségű: segédanyagokat, kellékeket, felszereléseket, zsaluzatokat, állványokat tudjunk biztosítani. Az általunk forgalmazott anyagok a német építőiparban már bevált, kipróbált és általánosan használt termékek. A hagyományos építőipari anyagok értékesítése mellett (pl. FRANK-termékek) kizárólagosan csak mi forgalmazzuk a modern, korszerű, gyors és könnyű zsaluzatokat és a GLORIA olajálló zsalupermetező és vegyszerálló rendszereket is. Zsaluanyagokat és az állványokat nem csak értékesítjük, hanem kedvező áron bérbe is adjuk, ahol a bérleti díjat naptári napokra bontjuk, minimális bérleti idő nélkül. Ha zsaluzási tervekre lenne szüksége, mi ezt díjmentesen elkészítjük Megrendelőinknek. Készleteinket és választékunkat folyamatosan növeljük. Így megfelelő mennyiségű, különböző rendszerű födém-, fal-, ill. pillérzsaluzatot tudunk biztosítani Megrendelőink részére új, felújított vagy használt állapotban. A már meglévő zsalurendszereik bővítéséhez, javításához szívesen vállaljuk kiegészítő elemek, héjak, alkatrészek biztosítását. Áruellátásunk folyamatosságát valamint minőségét németországi beszállítóink garantálják és - szükség esetén - a raktárkészletünkből hiányzó terméket pár napon belül pótolják. Természetesen rendelkezünk minden általunk forgalmazott termékünkre vonatkozóan az európai szabványoknak megfelelő minősítéssel, valamint cégünk minőségirányítási rendszere megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek. Amennyiben szeretné megismerni az zsaluzatok előnyeit, illetve érdeklődne más, általunk forgalmazott termékeink iránt is, kérjük jöjjön el hozzánk és tekintse meg személyesen a Budapest X. Szállás u. 12 szám alatti telephelyünkön lévő bemutatótermünkben, vagy konkrét igény esetén szívesen megküldjük részletes tájékoztatónkat is, esetleg szakmai tanácsadással is segítségükre lehetünk. Veréb Lukács Ügyvezető
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fal-, pillér- és födémzsaluzatok, állványok, zsaluzási kellékek és gépek bérbeadása, árusítása.
2.Faresin Hungary Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1222 Budapest, Háros u. 11.
A cég cégböngészős oldala: http://faresinhungary-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk zsalurendszer kereskedelme sok éves tapasztalatokon alapul. Profi minőség, kedvező árak. Itt kihagyhatatlan ajánlatokra bukkanhat. Keressen meg minket bátran, hogy kiváló termékeinkkel könnyedén végezhesse munkáit. Csatornadúc, födémzsalu, minden, amire csak szüksége lehet ezekkel kapcsolatosan. Látogasson el honlapunkra, és szerezzen meg minden információt, termékeinkről.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Zsalurendszer kereskedelme
Márkák: Faresin, Haulotte
Tevékenységi ismertető: Építési zsalurendszerek forgalmazása, bérbeadása.
3.Meva Zsalurendszerek Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1047 Budapest, Labdarúgó u. 19.
A cég cégböngészős oldala: http://mevazsalurends-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Meva Zsalurendszerek Rt.-t a németországi Meva Schalungssysteme Gmbh. leányvállalataként '93-ban jegyezték be. Már több, mint 10 éve forgalmazzuk az anyacég fal-, födém- és pillérzsaluzatát, állványait. Vezető szerepet tölt be a Meva a kutatás-fejlesztés területén. Az értékesítésen kívül szaktanácsadással, helyszíni betanítással és tervezéssel is foglalkozunk.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Zsaluzatok bérbeadása, eladása, technológiai tervezés.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.