Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Penge

- 3 találat
1.Lord Hungary Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Kvassay u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lordhungarykf-c
Rólunk: Lord Hungary Kft, illatszerekkel és kozmetikumokkal foglalkozó cég. Termékeink minősége tökéletes. Áraink nagyon kedvezőek. Cégünk már több éve foglalkozik illatszerekkel és kozmetikumokkal, minden igényt kielégítően tudunk biztosítani termékeket, kedves vásárlóink számára. Nagykereskedelmünkbe ha ellátogat, garantáltan elégedett lesz majd szolgáltatásainkkal és termékeinkkel egyaránt!
Besorolás Importőr, Nagyker
Termékek: Borotva, Penge, Sebtapasz
Márkák: Lord, Queen, Santavik, Shark
Tevékenységi ismertető: Kozmetikai cikkek nagykereskedelme, borotva és -penge exportja, importja.
2.Rábakert Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9027 Győr, Almafa u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/rabakertkft-c
Rólunk: Köszönti Önt a Rábakert Kft.! Örömmel tudatjuk kedves vevőinkkel és partnereinkkel, hogy egy 2009-ben megkezdett beruházás eredményeként új telephelyet létesítettünk,és 2010. április 1-től áthelyeztük tevékenységünket. Az építkezést részben EU támogatás segítségével valósítottuk meg. Cégünk profilja vágóelemek gyártása házkerti és kommunális fűnyírókhoz, mezőgazdasági és erdészeti gépekhez. Több mint 500-féle termékünkkel az országban egyedülálló választékot kínálunk viszonteladóink számára. Tapasztalt szakembergárdánk, kiforrott minőségbiztosítási rendszerünk, valamint Európa valamennyi országára érvényes termékfelelősség biztosításunk a garancia termékeink eredményes és kockázatmentes forgalmazására, felhasználására. (a cégről bővebben a bemutatkozás menüpont alatt olvashat) Bár cégünk kizárólag gyártással foglalkozik, ennek ellenére oldalunkkal nem csak a kereskedőknek és szervizeknek, hanem a vásárlóknak is szeretnénk segítséget nyújtani! Ha nem tudja pontosan, vagy csak nem biztos fűnyírógépe típusában, használja a fényképes "Fűnyírókés kereső"-t! A kereső segítségével könnyen megtalálhatja az Ön gépéhez megfelelő vágókést. A beazonosított alkatrész típusát és Rábakert cikkszámát jegyezze fel, majd ennek segítségével megvásárolhatja termékünket a gazdaboltokban, kertigép-szaküzletekben és szervizekben! Amennyiben Ön kereskedő vagy gépgyártó, beszállítót keres és érdeklődik termékeink iránt, úgy keressen fel bennünket a Bemutatkozás menüpont alatt megadott elérhetőségek egyikén!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Kertigép-alkatrészek, vágókések, mezőgazdaságigép-alkatrészek, gépkések, fűnyírókések gyártása. Manufacturer and exporter of quality lawn mower blades.
3.Megazet Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Kistó u. 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/megazetkft-c
Rólunk: Vállalkozásunk, 1994-ben kezdődött. Szolgáltatásaink között megtalálhatja a mezőgazdasági gépek alkatrészeit, illetve mezőgazdasági eszközöket. Úgy gondolom, hogy cégünkkel kapcsolatban mindenképpen célszerű bővebben tájékozódnia, hiszen tökéletes szolgáltatást nyújthatunk az Ön számára, nagyon kedvező árak mellett. Keressen fel minket Ön is mielőbb! Látogasson el honlapunkra!
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Mezőgazdasági gép, eszköz
Márkák: Fella, Lemken, MWS
Tevékenységi ismertető: Mezőgazdasági gépek kis- és nagykereskedelme, szervize.