Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Partvis

- 3 találat
1.Kefa-Brush Kefe és Faipari Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2200 Monor, Kölcsey u. 2-6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kefa-brushkefe-c
Rólunk: Cégünk hosszú évekre visszanyúló tapasztalatokkal bír a kefegyártás terén, és ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, háztartási kefetermékeket, tisztító eszközöket, felmosó pótfejeket gyártó és forgalmazó vállalkozása. Tevékenységünket 1992. januárjában indítottuk el, és az elmúlt évek alatt folyamatosan növeltük piaci jelenlétünket. Az elmúlt években - gyakorlatilag a piaci szereplők között egyedüliként - technológiánkat folyamatosan fejlesztettük, termelésünk jelentős részét számítógépekkel vezérelt, automatikus kefegyártó berendezésekkel biztosítjuk. 2007 végén indítottuk el mopgyártó üzemünket, mára az összes Magyarországon forgalmazott felmosó-mop fajtát képesek vagyunk gyártani. Fő erősségünk a piaci igényekre történő rendkívül gyors reakció, új termékek megtervezésétől azok gyártásáig és piacra juttatásáig legfeljebb csak napok telnek el. Komputer vezérlésű gyártó- és csomagolóberendezéseinkkel egyedi kefetermékek fejlesztését és kivitelezését is vállaljuk vevőink részére. A megrendelt termékeket saját teherautóinkkal vagy szerződéses partnereink segítségével az ország bármely területére elszállítjuk. Üzletkötőink folyamatosan partnereink rendelkezésére állnak, hogy bármely felmerülő problémára megoldást találjunk. Elsődleges célunk, hogy a háztartási kefetermékek, és bővebben értelmezve a háztartási cikkek piacán elért meghatározó pozíciónkat még jobban megszilárdíthassuk, ügyfeleink számára továbbra is a legmagasabb szintű kínálatot és szolgáltatásokat nyújtsuk és a folyamatosan változó piaci igényekre magas színvonalú megoldásokkal tudjunk válaszolni.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Termelő
Márkák: Tidinett
Tevékenységi ismertető: Kefegyártás, felmosó pótfej (viszkóz és pamut mop) gyártás, egyedi műszaki kefe gyártás, háztartási cikkek nagykereskedelme, partvis, kefe.
2.Kefemanufaktúra Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9027 Győr, Puskás Tivadar út 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kefemanufaktura-c
Rólunk: 100 éves tradíció alapján vállaljuk ipari és mezőgazdasági kefék tervezését, készítését és javítását. Az Ön elképzeléseinek megfelelően megtervezzük és elkészítjük az ipari és mezőgazdasági gépeihez szükséges egyedi, különleges keféket és szerelvényeket. Vállalunk minta utáni gyártást vagy javítást is. Egyedi kívánságait megvalósítjuk. E téren szerzett tapasztalatainkkal szívesen segítünk Önnek a tervezés során, hogy az elkészült termék a lehető leghasznosabb eszköz legyen munkája elvégzéséhez. Kérjük, hogy ezzel kapcsolatban telefonáljon, illetve faxon vagy e-mail-ben küldje el a kívánt termék rövid ismertetőjét. Honlapunkon megismerhetik kínálatunkat és aktuális árainkat. Kérje árajánlatunkat! Amennyiben különleges kérése van, melynek kivitelezéséhez egyedi ajánlatunkat szeretné kérni jelezze számunkra.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vállaljuk ipari és mezőgazdasági kefék tervezését, készítését és javítását. Az Ön elképzeléseinek megfelelően megtervezzük és elkészítjük az ipari és mezőgazdasági gépeihez szükséges egyedi, különleges keféket és szerelvényeket is.
3.Qualitrading Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Tekercselő u. 2-14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/qualitradingkf-c
Rólunk: Műanyag termék nagykereskedelmünk, készséggel áll minden kedves érdeklődő, vásárló rendelkezésére. Termékeink széles választéka, nagyon kedvező áraink, és tökéletes minőségű termékeink garantáltan elvarázsolják majd Önt is! Háztartási műanyag áru? Széles választék, nagyon kedvező árak? Igen! Ezek vagyunk mi! Partvisnyél, seprű és nagyon sok egyéb termék! Válasszon minket!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Háztartási műanyag forgalmazása.