Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Páncélajtó

- 3 találat
1.Faktor 2000 Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9400 Sopron, Pozsonyi u. 48.
A cég cégböngészős oldala: http://faktor2000kft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnikai berendezések, páncélszekrények a Faktortól. Máshova nem sorolt egyéb fémfeldolgozási termék gyártása, kis- és nagykereskedelme.
2.Magzett Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1114 Budapest, Hamzsabégi út 32.
A cég cégböngészős oldala: http://magzettbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Úgy gondolom, hogy biztonságunk érdekébe, mindenképpen célszerű mindent megtenni, főleg a mai világban. Nagyon fontos, hogy a megfelelő eszközök, kiegészítők rendelkezésünkre álljanak, hogy még nagyobb biztonságot tudjunk létrehozni, akár otthonunkkal, vagy irodánkkal kapcsolatban, vagy lehet szó bármiről. Ha Ön úgy érzi, hogy még nem sikerült mindent beszereznie ehhez, akkor keresse fel honlapunkat, ahol is a lakattól, a páncélajtóig, minden kiegészítőt, segítséget megtalálhat!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Zár, lakat, vasalat kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Hevederzár-család (Magzet), páncélajtók, széfek, rácsok, rácsajtók, cilinderek és védőpajzsok betörés ellen - gyártás, értékesítés, telepítés.
3.Knapp és Fia Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1084 Budapest, Tavaszmező u. 19-21.
A cég cégböngészős oldala: http://knappesfiakf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk fő profilja nem más, mint a mechanikus vagyonvédelmi eszközök, tervezése, gyártása, és telepítése. Gordiusz pajzs, Gordiusz pajzsos biztonsági ajtó, rácsajtó, kapu, kerítés, bejárati ajtó, páncélajtó, és még sorolhatnám napestig, hogy mennyi mindenre terjed ki szolgáltatásunk. Amennyiben úgy érzi, hogy Önnek szüksége lehet ezen szolgáltatások bármelyikére, mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.