Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

PVC-tömlő

- 7 találat
1.Stani-V Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Erdőalja út 147/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/stani-vbt-c
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Öntözéstechnika
Tevékenységi ismertető: "Geka minden tömlő kezdete és vége..." Már több mint 75 éve gyártják az eredeti, kiváló német Geka gyorscsatlakozókat. A teljes választék már Magyarországon is hozzáférhető az ipari és profi kertészet számára! Forgalmazunk eredeti Kamlok és egyéb Lüdecke
2.Guplas Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2500 Esztergom, Kiss János altbgy. u. 71.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/guplaskft-c
Rólunk: < Cégünkről > A GUPLAS Kft 15 éve alakult, belga-magyar tulajdonú cég. Az ország fővárosától 50 km-re, Esztergomban, a főút mellett, frekventált helyen működik. 300 m2-es raktár és 100 m2-es ügyfélszolgálati iroda várja a vásárlókat. Gumi és PVC tömlők, csatlakozók forgalmazása a fő profilja. Raktárkészlete import és hazai gyártók termékeiből áll. Célja, hogy vevőit maximálisan, - megfelelő minőségű és kedvező árú termékekkel - kiszolgálja, melyet több piacról, az árajánlatok ismeretében szerez be. Jelenleg olasz, belga, német, holland és francia gyártókkal és kereskedelmi cégekkel áll kapcsolatban. Egyelőre nem kötelezte el magát egyetlen gyártó vagy kereskedő cég termékeinek kizárólagos forgalmazása mellett sem. Így széles termékskálával áll vevői rendelkezésére. Nagy raktárkészlettel várjuk vásárlóinkat.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Gumi és PVC flexibilis tömlők, csatlakozók, bilincsek forgalmazása nagy raktárkészletből.
3.Flexibil Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1225 Budapest, Sallai Imre u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/flexibilkft-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Cső, csőszerelvény
Márkák: FX
Tevékenységi ismertető: Nagy hajlékonyságú tömlők (melyeknek flexibilitását a speciális anyagok és a közöttük lévő spirál biztosítja) gyártása, kis- és nagykereskedelme.
4.Károlyi-Plast Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1106 Budapest, Maglódi út 95-97.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/karolyi-plastk-c
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Termékek: PVC-tömlő
Tevékenységi ismertető: Locsoló- és ipari tömlők nagykereskedelme kiszállítással. Valamint Egerben egészségmegőrző, alakformáló speed-fitness stúdió üzemeltetése EMS technológiával.
5.Fojt + P Bt.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2890 Tata, Fürdő u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fojtpbt-c
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Műszaki gumiáru kis- és nagykereskedelme.
6.Truplast-Hungária Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6078 Jakabszállás, Petőfi u. 44.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/truplast-hungar-c
Rólunk: Porszívó gégecső és egyéb fröccsöntött termékek gyártása. PVC tömlők forgalmazása. Poliuretán tömlők forgalmazása.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Márkák: TRUFLEX
Tevékenységi ismertető: Porszívó gégecső és egyéb fröccsöntött termékek gyártása. PVC tömlők forgalmazása. Poliuretán tömlők forgalmazása.
7.Ger-Ker '98 Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2330 Dunaharaszti, Fő út 240.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ger-ker98kft-c
Rólunk: [F]Kedves Látogató![/F] Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek cégünket! Cégünk 1998-ban kiskereskedelmi vállalkozásként indult, mára már nagykereskedői, viszonteladói szerepben is nyereségesen működik. Folyamatosan fejlődő cégünk rugalmas ügyintézéssel, havonta változó akciókkal, személyes kapcsolattartással, valamint üzletkötőink, eladóink lelkiismeretes munkájával áll az Önök rendelkezésére. ...hogy mivel is foglalkozunk? [F]kötőelemek, szerszámok, bádogáruk, létrák, zárak, vasalatok, fúrók, vágó- és csiszolószerszámok, fóliák, szúnyoghálók, füstcsövek, tömlők, szegek, huzalok, kerítésfonatok, szerszámnyelek, PVC-áruk, munkaruházat, bográcsok, csapok, csaptelepek, tolókapu görgők, láncok, Siroflex-csatlakozók és még számos apró cikk kis- és nagykereskedelmével.[/F] Kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal, ügyfélszolgálatunkon készségesen állunk rendelkezésére! Továbbiakban tekintse meg e havi akcióinkat az "akciók" rovatban. Üdvözlettel: [F]GER-KER '98 Kft.[/F]
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Vas és műszaki kötőelem, bádogáru, szerszám, PVC, létra, szaniteráru, szeg, huzal, vágókorongok, szerszámok és még számos apró cikk kis- és nagykereskedelme.