Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Automatikus ajtó

- 2 találat
1.Ajtó-Matik Kft. Automata ajtók
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Erdősor u. 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ajto-matikkft-c
Rólunk: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt [F]16 évben [/F]több mint [F]2.500 db [/F]AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ [F]TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT [/F]telepítettek az [F]ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE[/F]. Kizárólag kiváló minőségű, [F]német[/F] és [F]svéd[/F] automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk, mely ajtóinknak hosszú élettartamot, megbízható működést biztosít. [F]Referenciáink a teljesség igénye nélkül: [/F]SPAR, PLUS, CBA, COOP, REÁL üzletek, TESCO, KIKA, IKEA bevásárlóközpontok, kórházak, hotelek, irodaházak, postahivatalok, stb.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt 16 évben több mint 2.500 db AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT telepítettek az ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE. Kizárólag kiváló minőségű, német és svéd automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk...
2.Besam Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1222 Budapest, Nagytétényi út 112.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/besamkft-c
Rólunk: [F]Cégtörténet[/F] A konszernt Bertil Samuelsson alapította 1962-ben, a svédországi Landskronában. A vállalat működése eleinte az egészségügyi szektorra, később fokozatosan minden területre kiterjedt. A kezdeti nyílóajtó automatikák mellett megszülettek az első automatikus toló-, majd forgóajtók és ezek altípusai. Jelenleg a vállalat 5 kontinensen 26 országban saját leányvállalattal van jelen, 55 országban pedig képviseleteken keresztül értékesíti termékeit. [D]A Besam termékek több mint 25 éve vannak jelen Magyarországon.[/D] 1996-tól leányvállalatként működik a cég. 2002-ben a Svéd Assa Abloy konszern vásárolta fel a Besam többségi részvénycsomagját. Azóta a vállalat e cégcsoporton belül folytatja tevékenységét. [F]Termékek[/F] [D]Tolóajtók:[/D] egy- és kétszárnyú valamint aszimmetrikus és szimmetrikus teleszkópos tolóajtók [D]Nyílóajtók:[/D] elektrohidraulikus ajtónyitó, elektromechanikus ajtónyitó automatikák. [D]Forgóajtók:[/D] kétszárnyú, három- és négyszárnyú automatikus forgóajtók. Légfüggönyök, mozgásérzékelők és egyéb tartozékok.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Márkák: Besam
Tevékenységi ismertető: Automatikus személyforgalmi ajtók tervezése, forgalmazása; kivitelezés, tanácsadás.