Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Abrasive cloths

- 6 results
1.Zeta Kft.
County:
Budapest
Address:
1173 , 512. u. 7. (Pesti út 5.)
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zetakft-c-en
About us: Cégünkről A ZETA Kft.-t 1992 elején az AVDEL angol popszegecs-, szegecsanya- és szegecselőgép-gyártó cég kérésére alapítottuk. Az angol vállalat megelégedésére kizárólagos képviseletüket Magyarországon megbízhatóan látjuk el. 2001-től új 850 m2-es telephelyünkön vásárlóinkat kulturált, jobb körülmények között tudjuk fogadni és kiszolgálni. A 12 óráig leadott igényeket postán vagy csomagküldő szolgálattal a következő napra tudjuk teljesíteni. Az AVDEL popszegecsgyártó termékskálájából vásárlóink igényeit raktárról azonnal, ill. az AVDEL háttérraktárakból 1-2 héten belül tudjuk kielégíteni. A popszegecsanyák acél és rozsdamentes, ill. alu anyagból, hengeres és hatszög kivitelben kaphatók. Az AVDEL cég méretenként 16-féle, dinamikus terhelésre is megfelelő popszegecsanyái mellett a MASTERFIX olcsóbb kategóriájú szegecsanyái is azonnal kaphatók. A vevőigények még teljesebb kielégítése érdekében a MASTERFIX holland popszegecs-nagykereskedő képviseletét is vállaltuk, amelynek standard popszegecs programja még teljesebbé teszi kínálatunkat. ROZSDAMENTES (nyitott és zárt) POPSZEGECSEK és SZEGECSANYÁK is kaphatók nagy választékban. A több lábon állás miatt az AVDEL jóváhagyásával kerestük meg a torinói FIAT cégre alapított SAIT olasz csiszolóanyag-gyártót. 1993-tól folyamatosan bővítve raktárkészletünket ma már a vágó- és csiszolótárcsák, a rotasmirgek-fiebertárcsák, vízálló íves és tekercspapírok, csiszolóvásznak ívben és tekercsben, egyenes és kúpos, lamellás csiszolótárcsák bakelit és üvegszálerősítésű hordozón, lamellás vagy szaturnusz korongok, öntapadó és tépőzáras csiszolótárcsák és csapos kövek széles választéka található raktárunkban. Csiszolóanyagaink acél, alumínium és rozsdamentes anyagokhoz, faanyagok csiszolásához, autóipari lakkcsiszoláshoz, valamint kövek megmunkálásához használhatók. A gyártóművi körülmények között tárolt csiszolóanyagok ár és használati érték aránya vásárlóink véleménye szerint jó. Próbálja ki ön is!
Classification Importer, Retail, Wholesale, Agency, Service provider
Activity description: Trade of fasteners (rivets, rivet nuts, self-clinching fasteners) and abrasives
2.BoComp Bt.
County:
Baranya
Address:
7623 , Szabadság u. 34
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bocompbt-c-en
About us: Cégünknél 5 fő alkalmazott dolgozik.
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale, Service provider
Brands: 3M, Hermes, Zebra
3.D+D Duna Holz Kft.
County:
Budapest
Address:
1224 , Dózsa György út 105.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dddunaholzk2-c-en
About us: A D+D Duna Holz Kft.-t családi vállalkozásban működő csiszolástechnikai csomagküldő szolgálatként alapítottuk 1994-ben. A folyamatos cég innováció és a növekvő kereslet kielégítése végett nyitottuk meg csiszolástechnikai szaküzletünket a XXII. kerületi, Borkő utcában. Több mint tíz évig működött itt áruházunk, amikor 2007-ben az addigi bérleményből önállóan működtetett saját üzlethelyiségbe költöztünk a kamaraerdei Mechanikai Művek területére, ahol az eddigieknél nagyobb árukészlettel és szélesebb körű szolgáltatással várjuk partnereinket.
Classification Retail, Wholesale
Activity, services: , , , , Abrasive systems, Wholesale of abrasives
Activity description: Wholesale of Hungarian and imported sandpapers and abrasive cloths, endless belts, cutting, abrasive and polishing disks, compounds, adhesives and abrasive grains. You can pay cash on delivery too.
4.Festékvarázs-Színek Világa Kft.
5.Cég-Coop Kft.
County:
Veszprém
Address:
8225 , Petőfi S. u. 37.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ceg-coopkft-c-en
About us: Cégünk, a Cég- Coop Kft, kötőelem nagykereskedelemmel foglalkozó cég. Csavar, csiszolóvászon, csőbilincs, pánt, és nagyon sok egyéb termék, melyet megtalálhat nálunk kiváló minőségben! Bármi ami kötőelem, nálunk megtalálja majd a megfelelőt! Szeretne bővebben tájékozódni? Még több információt begyűjteni? Csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Válasszon minket Ön is! Forduljon hozzánk bizalommal!
Classification Wholesale
Activity, services: Wholesale of fasteners
6.VSM Abrasives Magyarország Kft.
County:
Pest
Address:
2310 , Leshegy út 31.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vsm-vitexma-c-en
About us: VSM Vereinigte Maschinen- und Schmirgelfabriken AG 140 év tapasztalata a minőségi csiszolóanyag-gyártás területén garancia Önnek a: * Magas színvonalra * Megbízhatóságra * Szakértelemre
Classification Manufacturer, Wholesale
Activity description: Production and trade of flexible abrasive materials. VITEX quality abrasive materials.