Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Möbel für Labors

- 5 Treffer
1.Multi-Lab 21 Bt.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9022 , Móricz Zsigmond rakpart 1. A ép. IV. em.
2.Didac-Lab Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9027 , Budai út 2.
Über uns: Cégünk 1998-ban alakult, feladatának tekintve iskolák, egyetemek és egyéb oktatási intézmények, valamint laboratóriumok, egészségügyi intézmények tervezését, kivitelezését, berendezését.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Planung und Komplettbau von Schul- und Labormöbeln. Chemie-, Pharma-, und Möbelindustrie sowie Tischlergewerbe. Unsere Möbel entsprechen der neuen Ungarischen Norm einwandfrei.
3.Falco-Sopron Möbelwerk Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9400 , Bánfalvi út 27.
4.NémoLab Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2370 , Park u. 6.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: , Möbelbau
5.V+M Kft. VM Bútor
Komitat:
Pest
Anschrift:
2131 , Nemeskéri u. 62.
Über uns: 1974. A cég elődjének megalapítása, faáru- és kisbútor készítése megindítása. 1990. A V+M Kft. mai formájában történő megalapítása. Profiltisztitás, a termelésben a bútorgyártás válik meghatározóvá. 1997. A hazai kis cégek közül az elsők között térünk át számítógépes tervezésre, CNC gépen történő megmunkálásra. Saját felületkezelő műhely létrehozása. 1998. Megszereztük az ISO 9100 minősítést. 1999. A technika további fejlesztése, újabb CNC gép vásárlása. Bonyolult, egyedi megmunkálású bútorokés berendezések elkészítése, kihasználva a technika és szakmai tapasztalat adta lehetőségeket. 2000. Ipari vonatkozással bővítjük profilunkat: megjelennek a különleges követelményeknek megfelelő laboratóriumi bútorok. Az ott szerzett tapasztalatok jelentős része - speciális felületek, megmunkálások, hagyományos bútoroknál is hasznosul. 2003. Első nyilvános megmérettetés a Bútorvilág 2003 kiállításon. Két különböző stílusú, előremutató bútort állítottunk ki, amelyek osztatlan sikert arattak. Egyikben megjelenik a high-tech design és futurisztikus technika, a másik klasszikus vonalvezetésű, de funkcionálisan éppúgy megfelel a mának. Mindkettőben közös a tervezés precizitása, és a kivitelezés színvonala. 2004. A "Lakáskultúra előben" kiállításon megismétlődik a tavalyi siker. A nagyszámú érdeklődő és megkeresés bizonyítja, hogy a magyar piacon van igény a magas minőségű, jövőbe mutató bútorokra, hazai áron. Az évek során felhalmozódott tudás, és szakmai ismeretek birtokában igyekszünk még magasabbra helyezni a mércét, mind a felhasznált anyagok, mind a tervezés és gyártás szintjén. Egyre jobban előtérbe kerül a fa, a trópusi anyagok, az extrém formák és különleges felületek. Nem szabad elfeledkezni a kisebb lehetőségekkel rendelkező vásárlókról sem: az exkluzív bútorok megoldásainak jelentős része megjeleníthető az alacsonyabb árkategóriákban is. Lehetőségeink szerint szeretnénk száműzni a kockabútor fogalmát, többet nyújtani a tucatáru kínálatnál.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung von Küchen- und Einbaumöbeln in Kleinserien und nach Kundenwunsch. Höchst zuverlässige Labormöbel aus Spezialmaterial.