Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Hohlkörperblasanlagen

- 6 Treffer
1.Eurotechnika 2000 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Hunyadi János út 3.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-Mail:
,
Über uns: Az Eurotechnika 2000 Műanyagipari és Szolgáltató Kft. modern műanyag-ipari, csomagolástechnikai és élelmiszer-ipari technológiák tervezésével a megvalósításhoz szükséges gépek, berendezések forgalmazásával, telepítésével és azok karbantartásával foglalkozik. Fő célkitűzése, hogy a legmodernebb és leggazdaságosabb technológiákat ismertesse meg és ajánlja Partnereinek, akikkel hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszik. A tevékenység fontosabb ágazatai: Műanyagipari gépek: - rendkivül gazdaságos üzemű tisztán elektromos hajtású fröccsöntő és flakonfúvó gépek, PET és extruziós flakonfúvók fólia, profil és csőgyártó extruderek, -granulátum-felszívók, szárítók, darálók, hűtők és szerszámtemperálók.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter
Dienstleistungen: , , , , , , , , , ,
Firmenprofil: Automatisierung von Anlagen für die Kunststoffindustrie: Spritzgießmaschinen, Extrusionsanlagen für Flaschen, Hohlkörperblasanlagen für PET-Flaschen, Regranulieranlagen, Compoundierextrudern, Fließbandanlagen zur Herstellung von Rohren, Profilen und Folie
2.Füredy Szerszám Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2084 , Rét u. 2040/2 hrsz.
Über uns: Vállalkozásunk 1990 októberében indult, eleinte családi vállalkozásként működött, majd apránként a foglalkoztatottak száma 7 főre bővült. Fő tevékenységünk a műanyag, és fémfröccs szerszámok készítése, és alkatrészgyártás. Ezeken kívül állandó megrendelőink részére igény esetén vállalunk hideg sajtoló szerszámok, és célgépek készítését is. Munkaeszközeinket az évek alatt folyamatosan bővítettük, így jelentős gépparkot mondhatunk magunkénak (hagyományos és CNC gépek), ezzel elértük, hogy bármilyen bonyolult szerszámot is el tudunk készíteni. A szerszámokat 2D-3D-ben tervezzük (ProEngineer Wildfire), illetve terveztetjük, melyhez a Megrendelő által biztosított 2D iletve testmodell szolgál alapul. 2002 augusztusától EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert vezettünk be.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur
Firmenprofil: Herstellung von Werkzeugen zum Stanzen, Kunststoffspritzguss und Druckguss. CNC-gesteuerte Funkenerosionsbearbeiten, CNC-Drahterodierarbeiten, CNC-Fräsarbeiten, CAD-Planung.
3.Auto-Virág Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Izsáki út 2.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: Kunststoffartikel
4.Extremplast Bt.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8096 , Móga János u. 2.
5.Cad-Cam Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1161 , Rétifarkas u. 8.
Über uns: Cégünk 2003-ban alakult, mint szerszámtervező iroda, de a szerszámgyártásban már az 1960-as évektől jelen vagyunk. Az induláskor csak szerszámtervezéssel és NC programozással foglalkozó iroda mára szerszámgyártó céggé nőtte ki magát. A termékek számítógépes modellezésétől egészen a szerszámból kieső kész alkatrészig kézben tudjuk tartani a gyártási folyamatokat. Fő profilunk a műanyag fröccsöntő szerszámok, palackfúvó szerszámok, nyomásos alumíniumöntő szerszámok, zamaköntő szerszámok, sorjázó szerszámok tervezése. A szerszám tervezéséhez szükséges gyártmány dokumentáció lehet 2D-s vagy 3D-s. Gépek forgalmazásával is foglalkozunk: SIEG, SyiL.
Handelsaktivität Dienstleister
6.Mukri és Társa Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5100 , Kodály Z. u. 14.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Reparatur und Instandhaltung von hydraulischen, pneumatischen und mechanischen Maschinen, Kunststoffbearbeitungsmaschine, Spritzguss, Flakonblaser, Extrudereinrichtungen, Maschineninstallation, Ausführung von Eisengerüstarbeiten.