Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Hochzeitsdekorationen

- 4 Treffer
1.Floranova Hungary Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3526 , Szendrey u. 3.
Handelsaktivität
Dienstleistungen: , , , Großhandel mit Blumen
2.Fleurt Trend Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1051 , Zrínyi u. 12.
Über uns: Európa legkiválóbb virágdesignereitől inspirálva célunk, hogy Magyarországgal is megismertessük a nemzetközi virágkötészet modern remekeit, és az ehhez kapcsolódó minőségi szolgáltatásokat. Munkáinkban a virág szerves részévé válik az őt körülvevő környezetnek, legyen az otthon, iroda, esküvő vagy rendezvény. Ebben a harmonikus kapcsolatban a virág új értelmet nyer, új értéket alkot. Virágkötőink és lakberendezőink szakmai tudása, a virág iránti szeretete és embersége garancia az Ön megelégedésére.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Premier Blumenstudio im Herzen von Budapest. Planung und Zubereitung von bedarfsgerechten Blumen- und Pflanzenarrangements. Blumenversand. Dekorationsbau für Veranstaltungen, Hochzeiten, Büros und Hotels. Geschenkartikel.
3.FotoZone SnD Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1183 , Móra Ferenc u. 9.
Über uns: Szeretné emlékezetessé tenni élete egyik legszebb napját? A fénykép segít felidézni azokat a pillanatokat, melyek pillangószárnyakon elillannak azon a csodálatos napon. Az esküvői csók, egy mosoly, egy pillantás, egy könnycsepp, egy szál virág. Ezek azok a dolgok, amelyekre évekig várunk és amikor beteljesedik, akkor szeretnénk, ha örökre a miénk maradna. Fotóimmal segítek Önnek, hogy az a nap melyről olyan sokat álmodott emlékezetes és maradandó legyen, Ön és ismerősei számára. Esküvői fotózás, esküvői és egyéb alkalmi dekoráció és díszítés, köszönőajándékok készítése. Egyéb: makett és kellék webshop.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Exklusiver Blumendekorationsservice und Photografie für Hochzeiten, Taufen, Konfirmationen, Erstkommunionen und Events. Mehr: Blumendeko und Photografie für Firmenevents. Herstellung von Geschenkartikeln und Dankeschöngeschenken. Werbegrafik.
4.Lufi-Buli Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1071 , Rottenbiller u. 49.
Über uns: Cégünk 1990-ben alakult, és azóta változatlan formában nyújtja vevői részére megbízható színvonalú szolgáltatásait. Tevékenységi körünkhöz tartozik európai gumi- és fóliaballonok gyári képviselete, kis- és nagykereskedelme. Kiváló minőségű ballonjainkból vállaljuk alkalmi dekorációk (esküvő, születésnap, parti) készítését is. Ha Önök végzik a dekorálást, üzletünkben lehetőség van elektromos kompresszor ill. héliumpalack bérlésére. Elsősorban reklámcélokat elégítünk ki gumi- és fóliaballonok kívánság szerinti felülnyomásával, emblémázásával. Üzletünkben széles áruválasztékkal várjuk Önöket, ahol nemcsak lufikkal, hanem egyéb papír alapanyagú dekorációs termékekkel (girlandok, lampionok), valamint szakmai tanácsadással is állunk rendelkezésükre. Referenciák: Oral-B, Pick, Raab Kacher, Citroën, Opel, Brico Store, Tesco, Vodafone, Mol, Michelin, T-Mobile.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Einzel- und Großhandel mit Luftballons