Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Haarfärbemittel

- 7 Treffer
1.Trend2
Komitat:
Pest
Anschrift:
2040 , Gyár u. 2.
Über uns: A 22 ezer m2 alapterületen, 235 üzlettel működő üzletház a hazai gyártók, importőrök gyűjtőhelye immár 5. éve. A látogatókat hetente, vagy akár naponta megújuló árukészlet várja. Az üzletek összetétele importőrökből és gyártókból áll, melyeknek meghatározó százaléka forgalmaz import árut, melyek Európa különböző országaiból (Franciaország, Olaszország, Törökország.) kerülnek a polcokra. A helyi gyártók mindemellett arra törekszenek, hogy az igényeknek megfelelő fazonú és stílusú, valamint kiváló minőségű termékeket állítsanak elő, figyelve a divat folyamatos változására és a piac alakulására. Nagykereskedelmi egység lévén a belépés: vásárlókártyával lehetséges, melyet kizárólag viszonteladók válthatnak ki - ezzel is szeretnénk ügyelni kereskedőink védelmére, valamint a ház rendeltetésének megfelelő működésére. Bővebb információ: www.trend2.hu
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Vermietung, Verpachtung und Verwaltung von eigenen Grundstücken, Gebäuden und Wohnungen. Modehaus (Großhandel).
2.Donnabella Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8220 , Szilva köz 3.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Ungarischer Exklusiv-Vertriebspartner von Itely für Haarkosmetika. Handelsvermittlung von Itely Produkten. Versorgung von Verkaufspartern- Friseuren, Friseursalons. Verkauf von Haarfäbemitteln in Ungarn.
3.De-Zo Bt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2011 , Budai u. 62.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: Bürobedarf & Schreibwaren
4.Varga és Péntek Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7668 , Kinizsi Pál u. 9.
5.Riva-Lux Aszód Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2170 , Kossuth Lajos u. 19.
Handelsaktivität Einzelhändler
Dienstleistungen: Handel mit Duftstoffen
7.Trim '95 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1039 , Madzsar u. 11.
Über uns: Cégünk 1995 óta foglalkozik professzionális fodrászati cikkek forgalmazásával. Célunk a fodrászok gyors és pontos kiszolgálása. Az általunk forgalmazott termékek mind elismert márkák az európai unióban és a tengeren túl is. Megrendelt termékeinket Budapest és Pest megye területén előre egyeztetett idöpontban ingyenesen kiszállítjuk.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Verkauf von Kosmetik- und Friseurbedarf