Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Zsalugáter

- 16 találat
1.Nerbótherm Ajtó-Ablak Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5630 Békés, Vésztői út 1/1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nerbothermajto-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Nyílászáró
2.Repo Árnyékolástechnikai Kkt.
Megye:
Budapest
Cím:
1164 Budapest, Cica u. 7/b.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/repoarnyekolas-c
Rólunk: Cégünk 1984-ben alakult, jelenleg 6 főt foglalkoztatunk. Árnyékolástechnikai szolgáltatással foglalkozunk országos szinten.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Árnyékolástechnikai termékek, reluxa, szalagfüggöny, redöny, napellenző, ponyva, roletta, szúnyoghálók egyedi gyártása, beépítése, javítása, karbantartása, szerelése, szállítása.
3.Alkofa Team Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4551 Nyíregyháza, Újerő u. 40.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/alkofateamkft-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Belsőépítészet fával.
4.Cá-Fa-Plasztik '03 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1085 Budapest, Somogyi Béla u. 22.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ca-fa-plasztik-c
Rólunk: Fa- és műanyag nyílászárók, ablakok, ajtók, erkély ajtók, kétszárnyú terasz ajtók, bejárati ajtók, belső tolóajtó nyílászárók, egyedi nyílászárók, szigetelt nyílászárók, minőségi fa- és műanyag harmonikaajtók, bukó-tolóajtók gyártásával, beszerelésével és kereskedelmével foglalkozik.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: MŰANYAG ÉS FA NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSA,FORGALMAZÁSA EGYEDI KIVITELBEN GARANCIÁVAL, MOST INGYENES BEÉPÍTÉSSEL!!
5.Balika József
Megye:
Somogy
Cím:
8617 Kőröshegy, Széchenyi u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/balikajozsef-c
Rólunk: Cégünk 1981-ben alakult, jelenleg 2 főt foglalkoztatunk, országszerte dolgozunk. Megrendeléseket üzletünkben vesszük fel és egyedi elképzelések szerint is gyártunk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Bútorgyártás, Épületasztalos-ipar
Tevékenységi ismertető: Épületasztalos-ipari termék és bútorgyártás.
6.AN-HOLZ Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7800 Siklós, Ipartelepi út 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/an-holzkft-c
Rólunk: Cégünk 1996 óta foglalkozik fűrészárúk kereskedelmével, műszárításával valamint fa nyílászárók forgalmazásával. A vásárlói igények, és a kereslet növekedése miatt 2004-ban vásároltunk egy további telephelyet és 2007-ben a fűrészárúk nagykereskedelmét kezdtük meg. Nyílászáróink teljes termékválasztékkal rendelkeznek a legkedvezőbb árú standard termékektől kezdve a magas minőségi osztályokba tartozó típusokig a lakosság, a közületek és a viszonteladók számára egyaránt. Tömörfa beltéri ajtóinkat a klasszikus és modern típusokkal bármilyen egyedi igényekhez igazítani tudjuk. Egyedi munkáink pontos hibátlan kidolgozását és minőségének magas szinten tartását a munkafázisonkénti rendszeres ellenőrzés és a gondosan válogatott faanyagok is biztosítják. Régiónkban piacvezetők vagyunk, bármilyen volumenű megrendelést teljesíteni tudunk. Esztétikus nyílászáróink természetességet, melegséget és harmóniát sugároznak felületkezeléseink pedig fokozzák a fa természetes szépségét. Mindezekre garancia a több ezer megelégedett ügyfél. Üzletpolitikánk: mindenki számára elérhető nyílászárók minőség megfizethető árakon, kedvező ár-érték arány hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítása rugalmasság, megbízhatóság, szakértelem széles körű kiszolgálás
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: Fakro, Roto
Tevékenységi ismertető: Fa-, építőanyag kis-és nagykereskedelem.
7.Angel Ajtó és Ablak Stúdió
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Soroksári út 20/a.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/angelajtoesa-c
Rólunk: Erkélyajtó? Zsalugáter? Kilincs? Mindezt és még sok egyéb terméket is megvásárolhat az Angel Ajtó és Ablak Stúdió üzletében. A nyílászáró kereskedelemmel foglalkozó cég garantálja Önnek a legjobb minőségű termékeket. Ha szeretné többet megtudni az általuk forgalmazott termékekről, akkor látogasson el Ön is az Angel Ajtó és Ablak Stúdióba!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Nyílászáró-kereskedelem
Tevékenységi ismertető: Cégünk a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek is megfelelő külső- és belső nyílászáró termékek kereskedelmével foglalkozik.
8.Mitku és Társa Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2360 Gyál, Bartók Béla u. 117.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mitkuestarsa-c
Rólunk: Cégünk 10 éve foglalkozik fa nyílászárók gyártásával és forgalmazásával. A gyártás terén kulcsszavunk a pontosság és a minőség, amelyek megtartását jól képzett szakemberek biztosítják. Termékeink a KERMI minőségellenőrző és minősítő osztálya által lett bevizsgálva és elismerve, valamint éves mintavétel alapján tovább ellenőrizve. A faanyagok terén borovifenyő (erdeifenyő), lucfenyő és tölgyfa a választékunk. Termékeink, az ablakok és hőszigetelt ajtók hossztoldott, rétegragasztott 85x68mm-es borovifenyőből, két gumiprofillal, alu vízvetővel készülnek. Továbbá a szerkezet 24-es, azaz 4-16-4 mm es hőszigetelt üveggel készül, amely lehet K 1,1 és K 1,3-as hőszigeteltségi értékű is. A zárak esetében Elzett ill. Roto Centro bukó-nyíló vasalatokat alkalmazunk, valamint hőszigetelt ajtóinkat Elzett 5p-os zárral szereljük.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Fa nyílászárók gyártása és forgalmazása.
9.Nafa Faipari Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
7561 Nagybajom, Kossuth L. u. 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nafafaiparikf-c
Rólunk: Cégtörténet: múlt a jelenben a jövő igényével. A NAFA Faipari Kft. jogelődje 1951-ben alakult meg. Jelenlegi formájában 1992-től működik, Nagybajomi gyártóbázissal. Ma a Dunántúlon működő Nafa Kft.-nél szakképzett munkatársak dolgoznak technikai és műszaki háttérrel a sikerért, számos vevőt szolgálnak ki évente. A magyar tulajdonú kft. gazdálkodása stabil, piaci részesedése folyamatosan növekedik. Napjaink lakáskultúrájában még mindig nagy szerep jut a fa eredeti szépségének, lágysága a természetet hozza az otthonba, így az igényes építők egy része továbbra is a fához ragaszkodik. Ugyanakkor növekvő igény keletkezik a modern műanyag nyílászárok iránt, ezért cégünk bevezette a műanyag alapanyagból való ablakgyártást is. Mi ezeket az igényeket kívánjuk egy helyen kielégíteni. Termékeink minősége és választéka jól tükrözi több mint 50 éves szaktudásunkat, szakmai tapasztalatunkat. A piaci pozíció megtartásához nélkülözhetetlen a gondosan válogatott faanyag, a modern technológia, a korszerű felületkezelő anyagok sora, vevőink bizalma, igényeiknek folyamatos nyomon követése, az aktuális piaci trendek figyelése. A jövő kihívásai számára minden évben új fejlesztéseinkkel lepjük meg partnereinket, vevőinket. Legújabb termékeink a legigényesebb vásárlók ízlésének is megfelel. Munkáink eredményességét jelzik a különböző vásárokon kapott díjak, kitüntetésünket sorozata: mert a NÉV, a Tradíció KÖTELEZ!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Nafa
Tevékenységi ismertető: Fa és műanyag nagy hőszigetelésű ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, zsalugáterek, spaletták, belsőtéri ajtók. CPL, MDF, fóliás és laminált ajtók, acéltokkal is, nyílászáró, árnyékolás beépítés, felmérés, kiszállítás, üvegezés.
10.G.F. Plastics Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1025 Budapest, Balogh Ádám u. 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gfplasticsk-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Nyílászárók kereskedelme
Márkák: Plastivál, Sücho
Tevékenységi ismertető: Műanyag ajtók, kapuk, kerítések, alumínium bejárati ajtók gyártása, nagykereskedelme.
11.Mádl János - Egyéni Vállalkozó
Megye:
Fejér
Cím:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 26.
12.Stolcenberger Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2600 Vác, Derecske dűlő 10.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/stolcenbergerb-c
Rólunk: Cégünk 1968-óta tevékenykedik az asztalos iparban. Jelenleg is rengeteg megrendelést veszünk fel, és teljesítünk. Cégünk a természetes fa szépségeit kihasználva alkot egyedi bútorokat, megrendelői számára. Elengedhetetlen tapasztalat, profi tervezés, kivitelezés, jellemzi munkáinkat. Nincsen szebb a természetes fából előállított bútordaraboknál. Belsőépítészet, bútorgyártás. Látogasson el honlapunkra, és ismerkedjen meg a természetes fából kialakított termékeinkkel.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Teljes körű belsőépítészeti kivitelezés. Épületasztalos-ipari termékek, bútorok egyedi gyártása, szerelése. Üzletberendezések kivitelezése.
13.Lukács-Fa Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4800 Vásárosnamény, Kazinczy F. út 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lukacs-fakft-c
Rólunk: Lukács-FA Kft, nyílászárók beépítéése, nyílászárók kiskereskedelme. Mindez cégünk fő tevékenységi köre. Árnyékoló, zsalugáter, és nagyon sok egyéb termék, melyet megtalálhat nálunk. Termékeinket kiváló minőség, és nagyon kedvező árak jellemzik! Szeretne minderről meggyőződni? Megteheti, ha ellátogat honlapunkra és megtekinti széleskörű leírásunkat!
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Műanyag nyílászárók kiskereskedelme, beépítése. Épület és bútoripari termékek gyártása. Külső és belsőépítészeti famunkák, árnyékolók.
14.Home Design Stúdió Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1089 Budapest, Elnök u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/homedesignstu-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Belsőépítészet
Tevékenységi ismertető: Belsőépítészet; bútor és nyílászáró gyártása, kereskedelme.
15.Főnix-Fa Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4032 Debrecen, Füredi u. 98.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fonix-fakft-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fa nyílászárók gyártása, forgalmazása. Műanyag nyílászárók forgalmazása, beépítése. Bútorgyártás, -beépítés.
16.Hella Ánr Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1112 Budapest, Budaörsi út 153.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hellaanrkft-c
Rólunk: A Hella csoport 1959 óta fejleszti termékeit. Nap és időjárás elleni termékek specialistája. Cégünk árnyékolástechnikai termékek gyártásával és kereskedelmével, valamint áthidalós tokrendszerek forgalmazásával foglalkozik. Külső és belső árnyékolók és egyéb termékeink: reluxa, redőny, roletta, napellenző, napernyő, szúnyogháló.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Hella