Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Varrógép

- 14 találat
1.Stolcz és Krisztián Kkt.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Bajáki F. u. 27.
A cég cégböngészős oldala: http://stolczeskrisz-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk ipari varrógépek teljes körű karbantartásával, szervizelésével, alkatrész utánpótlással foglalkozik. Létszámunk és infrastruktúránk folyamatosan fejlődik. Fő tevékenységi területünk: a könnyűipar kiszolgálása ipari varrógépekkel, a folyamatos működtetésükhöz szükséges szervízfeladatok ellátása, valamint a törő kopó alkatrészek pótlása. Szolgáltatásaink: igény szerinti gépek, automaták építése, gépkorszerűsítés, hatékonysági vizsgálatok készítése, oktatótanfolyamok lebonyolítása, komplett géppark karbantartás, szerviz, használt gépforgalmazás.
Besorolás Gyártó
Termékek: Varrógép
Márkák: Juki
Tevékenységi ismertető: Ipari gépek, berendezések, alkatrészek gyártása.
2.Tex-Gép Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Színesfém u. 11-15.
A cég cégböngészős oldala: http://tex-gepkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Varrógépek, alkatrészek kis- és nagykereskedelme.
3.Rubikon Text Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3950 Sárospatak, Dorkói út 1.
A cég cégböngészős oldala: http://rubikontextkf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Varrógép gyártása
Márkák: Csepel
Tevékenységi ismertető: Kör- és kardkéses szabászgépek, véglevágó berendezések és speciális ipari varrógépek gyártása, forgalmazása, forgácsolási bérmunka, gépgyártás.
4.Qwintex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1145 Budapest, Bosnyák u. 24.
A cég cégböngészős oldala: http://qwintexkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: 1990-ben alakult a cégünk, 5 fővel dolgozunk.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Varró- és vasalógépek, -berendezések értékesítése, szervize. Mosodai gépek, mosógépek, szárítógépek, hengeres vasalógépek kereskedelme, szervize.
5.Kornfeld EC
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Noszlopy u. 34.
A cég cégböngészős oldala: http://kornfeldec-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Varrógép kereskedelme
Termékek: Varrógép
Tevékenységi ismertető: Varrógép-kereskedelem, -szerviz, eredeti és utángyártott alkatrészek raktárról.
6.Székelyék Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1122 Budapest, Maros u. 52/B II/3.
A cég cégböngészős oldala: http://szekelyekbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Nagyker
Márkák: Brother, Juki, Siruba, Sunstar
Tevékenységi ismertető: Textilipari gépek nagykereskedelme.
7.Kedves és Társa Kereskedelmi Bt
Megye:
Budapest
Cím:
1237 Budapest, Pistahegyi út 9/A
A cég cégböngészős oldala: http://kedvesestarsa2-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Kedves és Társa Kereskedelmi Bt. 1992-ben alakult, mint sportruházat gyártó vállalkozás. A cég vezetője 1995-2003 között mint a Wilhelm Kft. alkalmazottja volt, textilgép képviselettel és értékesítéssel foglakozott, majd miután a Wilhelm Kft. megszüntette konfekciógép részlegét, e tevékenységet a Kedves és Társa Kereskedelmi Bt.-nél folytatta. A különböző neves gép gyártók - mint például a JUKI, AMF REECE, HOFFMAN - képviseletét vette át a Wilhelm Kft.-től, majd az évek során folyamatosan bővítette partneri körét. Ma már további cégekkel alakított ki képviseleti és partneri kapcsolatot: KURIS, SUNSTAR, MARTIN GROUP, SONICITALIA, PRIDAL, VOMATEX. A cég az általa értékesített berendezések garanciális és garanciaidőn túli javítását, gyári alkatrész értékesítést, technológiai és műszaki tanácsadást is nyújt ügyfelei részére.
Besorolás Nagyker
Termékek: Varrógép
Tevékenységi ismertető: Textilipari gépek nagykereskedelme.
8.Varrógépcentrum Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1066 Budapest, Teréz krt. 10.
A cég cégböngészős oldala: http://varrogepcentrum-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Varrógépek? A szakmája a varrónő? Vagy csak hobbi szinten varr? Varrógépre lenne szüksége? Úgy gondolom, hogy varrógépek tekintetében, ma már nagyon széles skála mutatkozik, hiszen számtalan változatos, minőségű varrógéppel találkozhatunk. Ha még nem találta meg az Ön számára megfelelőt, mindenképpen csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra, és tájékozódjon bővebben a varrógépek széles világában! Varrógép? Hímző gép? Forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Varrógépek kereskedelme.
9.Singer Ipari és Kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1085 Budapest, József krt. 30-32.
A cég cégböngészős oldala: http://singeriparies-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Varrógépek nagykereskedelme
Termékek: Varrógép
Márkák: Singer
Tevékenységi ismertető: Varrógépek nagykereskedelme.
10.Bobbin Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1077 Budapest, Rottenbiller u. 21.
A cég cégböngészős oldala: http://bobbinkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: 1989-ben alakult, ipari varrógép importtal foglalkozó szak-külkereskedelmi vállalat jogutódjaként. Munkatársaink 10-25 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Kapcsolatban vagyunk számtalan varrodai gépeket, berendezéseket, alkatrészeket gyártó céggel szerte a világon. Cégünk 2005-óta 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában van ! Az 1996 óta mûködõ Partnerklubunk lehetõséget nyújt arra, hogy törzsvásárlóinknak speciális kedvezményeket biztosítsunk. Legyen Ön is törzsvásárlónk, szeretettel várjuk! A BOBBIN KFT. célja, hogy tevékenysége során megfelelõ gyorsasággal, a minõség folyamatos javítása mellett egyre magasabb szinten elégítse ki a partner cégek igényeit. Célunk megvalósításában kiemelt feladataink : - megrendelõinkkel folymatos kapcsolattartás, problémák feltárása, megoldási javaslatok kidolgozása - az igények felmérése alapján optimális készlet gazdálkodás, - gyors, hatékony és szakszerű kiszolgálás, szerviz. - a vonatkozó törvényi előírásoknak való folyamatos megfele - munkatársaink szaktudásának fejlesztése Fenti céljainkat és kitûzött feladatainkat a MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer bevezetésével és folyamatos fejlesztésével érjük el. Alap tevékenységünk mellett szolgáltatásaink még : - géppark felértékelés megadott szempontok szerint - használt gépek megbízásos értékesítése - komplett üzemek, varrodai egységek TMK jellegű eseti karbantartá - varrógép javítás, karbantartás - varrodai munka közvetítése - partner kapcsolatok építése - pályázati lehetőségek felkutatása, pályázó csapatok összehozása - segítjük pályázatok elkészítését - beruházási tanácsadás Tekintettel arra, hogy a fenti szolgáltatásaink teljesen az egyedi igényekhez igazodnak, így minden érdeklődőnek testre szabott ajánlatot készítünk. Forduljanak hozzánk bizalommal! Tekintettel arra, hogy a fenti szolgáltatásaink teljesen az egyedi igényekhez igazodnak, így minden érdeklődőnek testre szabott ajánlatot készítünk. Forduljanak hozzánk bizalommal. bobbin@bobbin.hu
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Varrodai gépek, alkatrészek forgalmazása, szerviz. Siruba varrógépek, Groz-Beckert tűk, META alaktrészek, Oshima szabászgépek és prések hivatalos képviselete.
11.Baráth Bt.
Megye:
Csongrád
Cím:
6722 Szeged, Török u. 11/A
A cég cégböngészős oldala: http://barathbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Termékek: Olló, Varrógép
Tevékenységi ismertető: Ipari és háztartási varrógépek, vasalástechnikai berendezések kereskedelme, javítása. Szabászati eszközök, géptűk, apparátok, kiegészítők és Fiskars termékek teljes körű értékesítése.
12.Bel-Rob Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1162 Budapest, Felcsúti u. 63.
A cég cégböngészős oldala: http://bel-robkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1990 óta foglalkozi Dürkopp Adler gépek javításával. Főleg Dürkopp Adler új és használt varrógépek eladásával, javításával, alkatrészellátásával foglalkozunk. Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően más ipari varrógépek értékesítését, szervizelését, és alkatrészellátását is végezzük. A Bel-Rob Kft. továbbá foglalkozik új és utángyártott alkatrészek forgalmazásával. Telephelyünk ugyan Budapesten van, de az ország egész területén dolgozunk partnereinkkel.
Besorolás Kisker
Termékek: Varrógép
Márkák: Adler, Dürkopp
Tevékenységi ismertető: Varrógépek kiskereskedelme és javítása.
13.Fülöp és Társa Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1064 Budapest, Rózsa u. 71.
A cég cégböngészős oldala: http://fulopestarsa-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Fülöp és Társa Kft, 1991-ben alakult. Kezdetben a német PFAFF, és a japán PEGASUS, varrógépgyártó cégek, majd később ASCOLITE gombnyakazó berendezéseket gyártó, svájci cég képviseletét láttuk el. Termékeink között, nagyon sok kategóriát megismerhet. Varrógépek széles választéka várja, amennyiben minket választ! Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Varrógép kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Könnyű-, textil-, bőr-, cipőipari varrógépek importja, értékesítése; vasalástechnika, alkatrészbeszerzés, szerviz.
14.Rollnizó Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9400 Sopron, Bánfalvi út 36.
A cég cégböngészős oldala: http://rollnizokft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Nagyker
Márkák: Siruba
Tevékenységi ismertető: Textilipari varrógépek, szabászgépek, vasalógépek és alkatrészeinek kis- és nagykereskedelme.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.