Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Förderbänder

- 62 Treffer
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9012 , Győzelem u. 1.
Über uns: Cégünk 1999. óta tevékenykedik a hajtástechnika és az anyamozgatás területén. Kitűnő minőségű alapanyagokból gyártunk szállítóhevedereket, lapos hatószíjakat, szállítószalag görgőket, dobmotorokat. Partnereink válogathatnak, fogasszíjak, speciális fogasszíjak, ékszíjak, átlapolt ékszíjak, variátorszíjak stb. alkotta széles raktárkészletünkből. Termékeinket már mésnap házhoz szállítjuk.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: , Antriebstechnik
2.Béta-Matik Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1089 , Vajda Péter u. 12. 78. ép.
Über uns: Gépész- és villamosmérnök-gárdánk, tapasztalt mechanikai és elektronikai műszerészeink, forgácsolók, szerszámkészítők, lakatoscsapatunk garancia arra, hogy a legjobb megoldás szülessen meg a megrendelőink számára.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Erzeuger
Firmenprofil: Sondermaschinenbau. Blechbearbeitung. Automatisierung. Planung.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7624 , Szigeti út 28-30.
Über uns: T&T&T Kft, Hajtástechnikával, szállítószalagok, szállítóberendezések kis és nagykereskedelmével várja Önt. Csapágy, ékszíj, ékszíjtárcsa, és nagyon sok egyéb kiváló minőségű termék várja Önt nálunk. Cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban bővebben tájékozdóhat honlapunk segítségével, vagy akár vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen! Forduljon hozzánk bizalommal!
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3561 , Szent István u. 81.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6758 , II. kerület 107.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: Handel mit Förderanlagen
MARKEN M-Belt
6.Komáromi Vasipari Zrt.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2900 , Marek József u. 7-9.
Über uns: Cégünk 1957-ben alakult ipari szövetkezetként. 1993-ban szervezeti átalakítást hajtottunk végre, amelynek jogutódjaként működik cégünk részvénytársaságként, Komáromi Vasipari Szövetkezeti Rt. néven. Társaságunk jelentős forgalmat bonyolít külföldi partnerek számára is, elsősorban Németországba, Ausztriába és Svájba. Cégünk 1957-ben alakult ipari szövetkezetként. 1993-ban szervezeti átalakítást hajtottunk végre, amelynek jogutódjaként működik cégünk részvénytársaságként, Komáromi Vasipari Szövetkezeti Rt. néven. Közel 50 év tapasztalatával rendelkezünk a következő területeken: - szállítószalagrendszerek - acélszerkezetek - szállítószalag görgők és alkatrészek - faipari gépek és berendezések - ventilátorok, porszűrő és porleválasztó berendezések - egyéb gépipari alkatrészek tervezésében, gyártásában és szerelésében. Az anyagmozgatás hatékonyságának javítása érdekében az alábbi beruházások valósultak meg a támogatás segítségével: - 1 db 3,5 to-s targonca beszerzése - 1000 m2 udvari felület aszfaltozása A hegesztési technológia termelékenyebbé tétele érdekében az alábbi berendezések beszerzésére került sor a támogatás segítségével: - 1 db varrat előkészítő élmaró gép - 1 db forgató asztal hegesztéshez - lakatos műhely tartóvázának megerősítése - 3,2 to-s daru telepítése a lakatos műhelybe. A fenti beruházások javították cégünk termelékenységét és kapacitás kihasználását.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung und Montage von Fördersystemen, Stahlkonstruktionen, Ersatzteilen, Ventilatoren
7.Unio Ital System Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Budafoki út 107-113.
Über uns: Az Unio Ital System Kft. fő profilja szállítószalagok gyártása és beüzemelése elsősorban élelmiszer-ipari területen. Komplett palackozóüzemeket is telepítünk, megbízható és komoly műszaki színvonalat biztosító olasz-német partnereink gépeinek behelyezésével.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Erzeuger, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung und Planung von Förderanlagen und Fördergurten. Installation von Abfüllanlagen.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7673 , Golgota
Über uns: Cégünk elsősorban egyedi élelmiszer-ipari berendezések, gépek, komplett birka-, borjú-, marhavágóhídak gyártásával és kiépítésével foglalkozik. További tevékenységi körünk higiéniai berendezések, szállítószalagok gyártása.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
PRODUKTE , , , , Förderbänder
Firmenprofil: Herstellung von lebensmittelindustriellen Maschinen, Einrichtungen.
9.Trans-System Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3563 , Külterület 032/1 hrsz.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Antriebstechnik, Fördertechnik
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1147 , Deés u. 38.
Handelsaktivität Einzelhändler
Dienstleistungen:
11.Metal-Carbon Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1097 , Gubacsi út 8/A
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Planung und Ausführung von Fördersystemen. Handel mit Stahlwaren, mit Werkzeugen für die Reifenreparatur, Wartung von Gurtbandförderern. Vertrieb von Blumenwagen.
12.Mayer HW & SW Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3200 , Karácsondi út 40.
Über uns: Egyedi gépek tervezése? Célgép gyártás, autómatizálás? Most a legjobb helyen jár annak érdekében, hogy megtalálja ezzel kapcsolatban a megfelelő szolgáltatást! Látogasson el honlapunkra Ön is és tájékozódjon minderről bővebben! Cégünk több éves múltra tekint vissza ezen szolgáltatásokkal kapcsolatban! Úgy gondolom, hogy amennyiben tökéletes szolgáltatásra vágyik, tőlünk mindezt megkaphatja! Amennyiben mérnöki szolgáltatásra vágyik, válasszon minket!
Handelsaktivität Hersteller, Erzeuger
MARKEN MiniTec, Omron
13.Technoweld Kkt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1118 , Nagyszalonta u. 3.
14.SSI Schäfer Systems International Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2330 , Jedlik Ányos út 20/B
Über uns: Cégünk 16 éve képviseli Magyarországon a raktári logisztika területén piacvezető cégcsoportot, amely a világ több mint 50 országában megtalálható. A Dunaharaszti Ipari Parkban, saját telephelyünkön fogadjuk partnereinket és az érdeklődőket, de kérésre területi képviselőink kimennek a helyszínre is. Érdeklődését, megrendelését levélben, faxon, e-mailben vagy az Interneten keresztül is elküldheti. Főbb tevékenységi területeink: - raklapos, karos és nagy szélességű állványok - polcos és dinamikus állványrendszerek - tároló-, komissiózó- és szállítódobozok - önhordó magasállvány-rendszerek - üzem- és műhelyberendezések, irodai berendezések - hulladéktároló rendszerek - logisztikai központok tervezése és kivitelezése - automata raktári és komissiózó rendszerek - raktár és anyagáramlás irányító szoftverek
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler
Dienstleistungen: , , , , , , , , , Handel mit Regalsystemen, Lagertechnik, Vertrieb von Bürobedarf
Firmenprofil: Import und Vertrieb von Lager- und Betriebseinrichtungen. Planung von Logistiksystemen.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4030 , Diószegi út 1-3.
Über uns: Tornum Kft, Mezőgazdasági gépek, kellékek, felszerelések nagykereskedelmével foglalkozó cég vagyunk. Ha szeretne tökéletes minőségű termékekkel és széleskörű szolgáltatásokkal találkozni, akkor csak annyit kell tennie, hogy minket választ, és felveszi velünk a kapcsolatot! Keressen fel minket mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal, biztosra veszem, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lesz majd.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
MARKEN Tornum
16.Dunakeszi Transzport Kkt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2120 , Gárdonyi Géza u. 11.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen:
17.Galga-Riemen Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2682 , Szabadság u. 89.
Über uns: Cégünk 1992-ben alakult, jelenleg 3 főt foglalkoztatunk. Közel 14 éves tapasztalattal rendelkezünk, országos szinten vállalunk munkát.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler
Dienstleistungen: , Herstellung von Fördebändern
PRODUKTE , Förderbänder
18.Megadyne-Hu Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1214 , Mag u. 3. 10/1. ép.
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen:
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4002 , Kismacs tanya 4/XIII.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: ,
Komitat:
Pest
Anschrift:
2045 , Kastély u. 27.
Über uns: Lőrincz Kft. 1994 óta foglalkozik szállítópálya alkatrészek szakterületén világszínvonalú termékek forgalmazásával. Szállítószalagok, hajtószíjak, fogazott szíjak, körszíjak, széles választéka várja Önt nálunk! Úgy gondolom, hogy szolgáltatásaink minden tekintetben elnyerik majd az Ön tetszését. Már csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Válasszon minket Ön is!
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: , , , , Herstellung von Industriekunststoffen
21.Taurus Techno Gumi Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1173 , Pesti út 8-12.
Über uns: Ipari tömlők forgalmazása, és nagyon sok egyéb tevékenység, mellyel kapcsolatban bővebben tájékozódhat. Cégünk ügyfélközpontú cég lévén, nagyon széleskörű és minden tekintetben tökéletes szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére. Amennyiben szeretne ezzel kapcsolatban bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra, és megtekinti széleskörű leírásunkat!
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
22.Comac International Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Fehérvári út 33/A
Über uns: 1998-ban alakult a cégünk, 1 fő alkalmazottal dolgozunk.
Handelsaktivität Großhändler
23.Alex Alföldi Exportfővállalkozási Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5000 , Meder u. 38.
Über uns: Az ALEX Kft. egy 100%-ban magántulajdonú gépipari kisvállalkozás, mely 1991-ben alakult meg Szolnokon. Cégünk az országban és a Magyarországgal határos térségekben vált elismertté, mint a gabonaraktári anyagmozgató gépek gyártója és forgalmazója. Fő profilunk a szállítószalag és serleges felvonó gyártása. A 20 fős kisvállalkozás igen rugalmasan alkalmazkodik az iparban felmerülő sokrétű anyagmozgatási feladatok kihívásaihoz. Precíz mérnöki megoldásokkal rukkolt már elő a konzervipar, szőlészet, borászat, faipar, építőipar, papíripar, vegyipar, stb. területén is, melyről számos referencia tanúskodik. Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektettünk gyártmányaink fejlesztésére, hogy azok lépést tartsanak a világszínvonallal, mert meglévő piacainkat csak így őrizhetjük meg. Célkitűzésünk az export bővítése, melynek feltétele, hogy gyártási kultúránkat is tovább fejlesztjük. Így elérhetjük, hogy gépeink jobbak lesznek a legjobbaknál, ami természetes törekvése egy olyan vállalkozásnak, amely hosszú távon tervezi tevékenységét.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur
Firmenprofil: Herstellung von mobilen und eingebauten Förderbändern, Kettenförderern, Aufzügen, Be- und Entladeanlagen für Schiffe und Waggons für Industrie und Landwirtschaft. PETKUS Saatgutaufbereitungs- und Trocknungsanlagen. Planung und Installation von kompletter
24.Masina Gépgyártó Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6200 , Alsó Kommasszáció 10.
Über uns: A céget Moravcsik László alapította 1984-ben. Cégünk takarmánykeverő üzemek kopó alkatrészeinek mint granuláló matricák présgörgők, daráló kalapácsok, daráló rosták, csapszegek, csigalevelek, hevederszalagok, serlegkanalak gyártásával foglalkozik. Később főbb gépeket is mint serleges felhordók, láncos szállító rédlerek, szállító csigák, kalapácsos terménydarálók, ellenáramos keverő berendezések, granuláló gépek, ellenáramos és oszlopos terményhűtők, osztályozók, zsákoló automaták, takarmány keverő üzemek, gyártottunk. Mára fő tevékenységünkké vált az ipari bérmunka végzése.
Handelsaktivität Hersteller
Firmenprofil: Herstellung von Maschinen, Anlagen und Verschleißteilen zum Mischen von Futtermitteln. Laserschneidarbeiten bis zur Blechstärke von 20 mm. CNC-Bearbeitungszentrum: 610x610x530 (mm). CNC-Abkantarbeiten: 6x3000 (mm).
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1185 , Üllői út 624.
Über uns: Cégünk új és használt szállítópálya rendszerek és tartalék alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Forintért forgalmazzuk a német ROLLEX cég teljes elemválasztékát, mint a cég magyarországi képviselete. Megbízásuk esetén vállaljuk meglévő rendszerek műszaki felülvizsgálatát, szervizelését. Raktáron lévő készleteinkkel rövid határidővel biztosítjuk alkatrészrendeléseik teljesítését. A ROLLEX elemek felhasználásával csomag és egységrakomány tárolására alkalmas FI-FO rendszerek építését vállaljuk, 2-3 hetes határidővel.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Planung und Herstellung von Stetigförderanlagen. Verkauf von Förderbahnen mit Freilaufrollen und Antriebsrollen, Förderanlagen für Kartons und Postsendungen. Förderbänder, Maschinen und Ersatzteile.
26.Kőröspack Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2750 , Szolnoki u. 98.
28.Varga Kreatív Mérnöki Iroda Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6300 , Móra F. u. 53.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Ingenieurleistungen
29.Mechanika 2001 Kft.
Komitat:
Nógrád
Anschrift:
3060 , Akácfa út 6.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Dienstleister
Dienstleistungen:
30.LogMas International Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3532 , Győri kapu 149.
Über uns: A LogMaS International Kft. német tulajdonban lévő mérnök-iroda Miskolcon, mely hidraulikus szerelőprésgépek és présszerszámok, pneumatikus, illetve szervomotoros hajtású manipulátorok, célgépek, ezen belül tömörségvizsgáló és méretellenőrző gépek, anyagmozgató rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Firmenprofil: LogMaS International Kft. steht gerne zur Verfügung der Kunden bei Planung und Bau von Spezialmaschinen, Dichtemessgeräten (Leak Test), hydraulischen und pneumatischen Montagepressen, Presswerkzeugen, Förderanlagen und automatischen Fördersystemen.
Die Suche dauerte 0.00 s lang