Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Programszervezés

- 3 találat
1.Kalocsa-Gold Tours Utazási Iroda Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6300 Kalocsa, Szent István király út 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kalocsagoldt-c
Rólunk: Cégünk be- és kiutaztatással foglalkozik Kalocsán és környékén.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fő tevékenységünk a programszervezés Kalocsán és környékén. Busztranszfereket, idegenvezetést, városnézést, incentive utakat biztosítunk partnereink számára, emellett hagyományos kiutaztató tevékenységet is folytatunk.
2.Thermal Hotel Visegrád Zrt.
Megye:
Pest
Cím:
2025 Visegrád, Lepence-völgy 1213 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/thermalhotelv-c
Rólunk: A Dunakanyar legújabb gyógy-welness konferenciaszállodája. Gyönyörű kilátás nyílik a Dunára. Látogasson el hozzánk, próbálja ki teljes körű kényelmet nyújtó szolgáltatásainkat.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szálloda üzemeltetése, Vendéglátás
Tevékenységi ismertető: Szállodai szolgáltatás étteremmel.
3.Club Service Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4024 Debrecen, Kossuth u. 42. III. em.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/clubservicekf-c
Rólunk: Tisztelt Partnerünk! Cégünk és munkatársaink rendezvényszervezői tevékenysége jelentős és eredményes múltra tekint vissza. Tanúskodik erről az ISO minősítés, a MARESZ tagság, a felsorolt referenciák és azon emberek ezrei, akik kellemesen érezték magunkat rendezvényeinken. Cégünk fő profilja a rendezvényszervezés, valamint idegenforgalmi és marketing szaktanácsadás. Illetve ezen szakterületek kiegészítő szolgáltatásának tervezése, kivitelezése és lebonyolítása. Számos szállodával, étteremmel, rendezvényteremmel rendelkezünk tartós jó kapcsolattal, melynek következtében igen kedvező árakat érünk el a szolgáltatások területén. Ha Ön egy megbízható partnert keres, nyugodtan állíthatjuk, hogy ezt társaságunkban megtalálta. Bízza ránk rendezvényét, dőljön hátra a székében, majd mosolyogva búcsúzkodjon elégedett vendégeitől. Várjuk megkeresését. Tisztelettel: Club Service Kft.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mivel is foglalkozunk mi? Konferenciák, kongresszusok, szimpóziumok, kiállítások szervezésével (vállalati, céges sportnapok, jubileumi ünnepségek, partnerpartik, cégavatók, termékbemutatók lebonyolításával), nagyszabású családi rendezvények megvalósítása.