Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Polikarbonát lemez

- 11 találat
1.Flex-Time Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1108 Budapest, Gyömrői út 156.
A cég cégböngészős oldala: http://flextimekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Társaságunk a FLEX-TIME KFT. 10 éve, - az országban az elsők között - foglalkozik egy rendkívüli korszerű és sokoldalúan felhasználható építőanyag, a polikarbonát értékesítésével, feldolgozásával és kivitelezésével. Plexilemezek értékesítése, feldolgozása: Extrudált és öntött változatban /2-25 mm vtg-ig/ Színes és strukturált termékeink (bordázott, érdesített, rovátkázott). Plexi-feldolgozás, hajlítás (hideg-meleg alakítás), méretre vágás. Plexielemek gyártása (dobozok, polcok, prospektustartók....stb.). Polikarbonát lemezek értékesítése, feldolgozása, kivitelezése: Cellás (kitűnő hő- és hangszigetelő) /4-32 mm vtg-ig/ és 50-60 mm-es panelek tömör (ütésálló) változatban /1-33 mm vtg-ig/ Víztiszta, napbronz és opálszínben. Polikarbonát hajlítása, méretre vágás (hideg-meleg alakítás). Kivitelezés (előtetők, teraszok, télikertek, esővetők, portálok, átjáró folyosók, pont- és sávbevilágítók, zajvédő falak héjalása "üvegezése polikarbonáttal), több mint 50.000 nm-nyi beépített referencia. Szerelési és kiegészítő rendszerek forgalmazása: Plexi- és polikarbonát táblák szereléséhez. Szereléshez konszignáció szerinti előkészítéssel. Pont- és sávbevilágítók forgalmazása, komplett kivitelezése (fix és nyitható kupolák, hő- és füstelvezető érzékelőkkel, távműködtetésű motorokkal). Az SIH francia gyár hivatalos márkakereskedője és minősített kivitelezőjeként. Alucobond feldolgozásában, szerelésében: 3 rétegű alumínium szendvicspanelek, tér- és homlokzati burkolásra. RAL szerint szinterezett alumíniumfelülettel. Az ALCAN német gyár hivatalos márkakereskedője és minősített kivitelezője. Épületlakatos-ipari, acélszerkezeti munkák. Komplett kivitelezések: csarnokok, benzinkutak stb.... építése.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Plexi, polikarbonát értékesítése. Szerkezetek gyártása, szerelése, kivitelezése.
2.Orosz és Társa Bt.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4030 Debrecen, Monostorpályi u. 9.
A cég cégböngészős oldala: http://oroszestarsa-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult, azóta változatlan formában működik. Kezdetben fémszerkezet gyártásával, később alumínium, réz félkésztermékek forgalmazásával foglalkozott. Időközben termékskálát bővítettünk, elkezdtük a műanyag lapok, köztük a terasz, illetve medencefedésre szolgáló polikarbonát lapok, valamint a reklámtábla profilok forgalmazását. Debrecenben és térségében az említett termékek forgalmának jelentős részét cégünk bonyolítja. 2006-ban elkezdtük a horganyzott, festett trapézlemezek értékesítését is.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakatosipari szolgáltatás, színesfém forgalmazása.
3.A-Plast Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2142 Nagytarcsa, Naplás út 10.
A cég cégböngészős oldala: http://a-plastkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Műanyag termék forgalmazással, székalátét forgalmazással foglalkozó cég vagyunk. Úgy gondolom, hogy bátran mondhatom, hogy az általunk forgalmazott termékek minden tekintetben tökéletesek és minden igényt kielégítőek! Még több információhoz juthat cégünkkel kapcsolatban, amennyiben ellátogat honlapunkra! Biztos vagyok abban, hogy minden felmerülő kérdésre talál majd választ! Keressen fel minket Ön is mielőbb!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Műanyag lemezek forgalmazása.
4.Kerttrade Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2336 Dunavarsány, Erőspuszta
A cég cégböngészős oldala: http://kerttradekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A 20 éves Kerttrade Kft várja Önt is, ha akciós áron szeretne műanyagtermékeket vásárolni. Ha ellátogat weboldalunkra, megtekintheti termékkínálatunkat, valamint fedéskalkulátorral és beépítési segédletekkel állunk rendelkezésére. Webshopunkból kényelmesen, egyszerűen válogathat a plexicsövek, polikarbonát lemezek széles választékából, majd egy kattintással be is fejezheti a vásárlást. Próbálja ki Ön is a weboldalunk által kínált lehetőségeket!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Plexilemez kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Plexilemez, polikarbonát lemezek kereskedelme.
5.Tuplex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1106 Budapest, Maglódi út 12/B
A cég cégböngészős oldala: http://tuplexkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk már több mint 20 éves múltra tekint vissza. Műanyag termékekkel foglalkozunk. Termékeink között megtalálhatja a lemezeket, fóliákat, rudakat , ponyvákat, és nagyon sok egyéb kiváló minőségű terméket. Termékeinkkel kapcsolatban bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra vagy akár felveszi velünk a kapcsolatot személyesen! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Műanyag termék, Plexi, Polikarbonát, Ponyva
Márkák: Lexan, Makrolon
Tevékenységi ismertető: Műanyagipari termékek forgalmazása. Plexi, polikarbonát, ponyva, fólia, habosított és kemény PVC-lemez, egyéb műanyag. Kedvező árak, rövid határidő.
6.Szenátor-93 Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1047 Budapest, Attila u. 143.
A cég cégböngészős oldala: http://szenator-93bt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Szaniteráru
Tevékenységi ismertető: Szaniteráruk forgalmazása. Reklámtáblák, előtetők, télikertek, medencefedések gyártása.
7.Szatunaplex Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8184 Fűzfőgyártelep, Nitrokémia Ipari Park
A cég cégböngészős oldala: http://szatunaplexkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: MŰANYAGOT ALKOTUNK A Szatunaplex Kft. az öntött plexi lemez gyártás egyetlen hazai műhelye. Tevékenységünk során a közel fél évszázados üzem öröksége, gyártási tapasztalata ötvöződik egy fiatal kis cég lendületével, rugalmasságával. A privatizációt követő számos technológiai fejlesztés a minőség javítását szolgálta. Folyamatosan követjük a piac diktálta igényeket, a �divatot� a színek és felületi minta választékunk bővítésével. Tovább az öntött plexihez... MŰANYAGOT KÍNÁLUNK A gyártott plexi lemezek mellett számtalan (ipari, építészeti, reklám és dekorációs) felhasználási területre talál nálunk egyéb anyagot (lemezeket, csöveket, rudakat, hasábokat). A megfelelő műanyag kiválasztását alkalmazástechnikai tanácsokkal segítjük. Tovább a termékekhez... MŰANYAGBÓL ALKOTUNK Formába öntjük partnereink elképzelését. A munkadarab megtervezése után küldje el annak rajzát, s mi életre keltjük! Legyen szó a legegyszerűbb méretre vágásról, avagy bonyolult geometriai formák létrehozásáról, valós tárgyak felnagyított másának elkészítéséről � készen állunk a feladatra. Unikumnak számít melegalakító kapacitásunk mérete, mely révén 2x3 méteres lemezeket tudunk formára alakítani.
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Plexilemez gyártása és egyéb műanyag lemez forgalmazása.
8.Haszonfém Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4030 Debrecen, Szabó K. u. 20.
A cég cégböngészős oldala: http://haszonfemkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Haszonfém Kft. 2005 február hónapban alakult meg. Cégünk családi vállalkozás, a forgalmazott termékek 4 nagy csoportba sorolhatók: - az első csoportba a szénacél, rozsdamentes acél és alumínium termékek, - a második csoportba a kovácsolt jellegű termékek, - a harmadik csoportba a policarbon, poliészter és PVC alapanyagú törmör és üregkamrás lemezek, - a negyedik csoportba pedig a világszerte közkedvelt Tesoro Fémkereső Detektorok tartoznak. Cégünk 2006-ban lett a Tesoro Electronics Inc. hivatalos egyetlen magyarországi terjesztője. Szeretettel várjuk kedves Vásárlóinkat üzletünkben! Tisztelettel: Zolnai Norbert (ügyvezető)
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Polikarbonát-kereskedelem, Vasáru-kereskedelem
Tevékenységi ismertető: Vasáru, polikarbonát lemez kis- és nagykereskedés.
9.P & T Plasztik Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1108 Budapest, Gyömrői út 156.
A cég cégböngészős oldala: http://ptplasztik-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Társaságunk 2006-ban alakult a Quinn Plastics (Európa egyik legnagyobb műanyag lap ipari gyártója) magyarországi akkreditált partnereként. Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykereskedelmére fókuszálunk, és biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Cégünk a Quinn-Plastics magyarországi partnereként plexi- és polikarbonát lapok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.
10.Előtető Centrum Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Gázló u. 23..
A cég cégböngészős oldala: http://elotetocentrum-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Tetőszerkezet készítése, fényáteresztős tetők kivitelezése, lakatosmunkálatok, polikarbonát lapok és kiegészítők forgalmazása.
11.Plasztikker Műanyag Kereskedelmi Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7630 Pécs, Mohácsi út 2.
A cég cégböngészős oldala: http://plasztikkermua-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Kereskedelem, Műanyag lemez
Márkák: Lexan, Makrolon, Rodeca
Tevékenységi ismertető: Műanyag lemez forgalmazása. Székhely: 7632 Pécs, Tildy Z. u. 49. VII/22.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.