Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Panzerschränke

- 20 Treffer
Komitat:
Pest
Anschrift:
2336 , Petőfi u. 3/A
Über uns: Fő termékeink: felszíni vízelvezető rendszerek (esővízgyűjtés, folyókák, olajfogók, zsírfogók, kényszeráramlású és keverésű átemelő akna, iszapfogók, szennyvíztechnológia, csatornarendszerek), amelyek hasznosak, környezetbarátok és korszerűek.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
2.M+P Security Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2084 , Klapka u. 11.
Über uns: Cégünk 1997-ben alakult. Szakembereink gyári kiképzést kaptak a kanadai Cansec cégnél beléptető rendszerek tervezéséhez, kivitelezéséhez szükséges ismeretekből, a svájci KABA Baxess cégnél a nagybiztonságú PAXOS Compact zárak szerelési és üzemeltetési ismereteiből, ill. a La Gard zárgyár mechanikus és elektronikus zárainak szerelési és javítási ismereteiről. Szakembereink a külföldi cégek továbbképzései mellett számos magyar képviseleti cég által tartott oktatáson is részt vesznek a technikai ismeretek folyamatos bővítése céljából.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , , , Panzerschränke
Firmenprofil: Klein- und Großhandel von Panzerschränke, Eintrittsysteme, Video-beobachtungssysteme und elektronische Vermögensschutzsysteme.
3.Banktechnika Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9027 , Tátika út 1.
Über uns: Banktechnika? Bankokkal kapcsolatban, az ember eszébe leginkább a tökéletesség, a katonás rend, a precizitás jut eszébe. Érmeszámoló, páncélszekrény, bármire is legyen szükségük, mi vagyunk az Ön számára tökéletes megoldás,a tökéletes választás. Amennyiben bővebben tájékozódna szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik!
Handelsaktivität Großhändler
Dienstleistungen: Banktechnik
4.Goldbüro 2000 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1134 , Szabolcs u. 12-16.
Über uns: A [F]GOLDBÜRO 2000 KFT. fő profilja irodabútorok szállítása, helyszíni szerelése. Igény esetén egyedi berendezések kivitelezése. Termékeink között találhatóak favázas székek, fémvázas ülőbútorok, forgószékek, vezetői szövetes és bőrfotelek, ülőgarnitúrák. Teljes körű szolgáltatásunk a helyszíni felméréstől a kulcsátadásáig terjed.[/F]
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Unsere Schwerpunkte sind Transport und Vor-Ort-Installaton von Büromöbeln. Bau von Einrichtungen nach Kundenwunsch. In unserem Handel führen wir Holzstühle, Sitzmöbel mit Metallrahmen, Drehstühle, Sessel aus Stoff und Leder sowie Sitzgruppen.
5.Müller & Schmidt Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1066 , Dessewffy u. 43. II/12.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1101 , Salgótarjáni u. 61/B II/78.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Dienstleister
7.Maróti Páncélszekrény Ker. és Szolg. Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1086 , Magdolna u. 42.
Über uns: Egyedi gyártású szekrényeket készítünk, régi szekrényeket felújítunk, átépítünk, restaurálunk. Nyitvatartás: H-P: 8-16.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen:
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1108 , Venyige u. 3. I/2.
Über uns: Trexin Kft a Fémbútor specialista. Amennyiben fém bútorra lenne szüksége, mindenképpen keresse fel honlapunkat, hiszen a legszélesebb választékot nálunk garantáltan megtalálhatja! Fém irodabútor, öltöző berendezés, vagy akár raktár berendezés, gyártásával és forgalmazásával egyaránt találkozhat nálunk! Amennyiben még bővebb tájékoztatásra lenne szüksége, csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot! Válassza a minőséget, kedvező árak mellett!
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler
9.Rottner Tresor GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1161 , Budapesti út 82.
Über uns: Cégünk, acéláru gyártással és biztonságtechnikai eszközök gyártásával foglalkozik. Termékeink minden tekintetben a minőséget, és a precizitást tükrözik! Így, ez által, Ön csak biztos lehet abban, hogy az általunk vásárolt termék, elnyeri majd az Ön tetszését, hogy nem lesz problémája termékünkkel, mert a magas színvonalat képviseli. Fegyverszekrény, páncélszekrény, és nagyon sok egyéb kiváló minőségű termék, mellyel a rendelkezésére állunk! Bővebben tájékozódna? Tegye meg! Látogasson el honlapunkra!
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
10.Strauss Metál Biztonságtechnika, Strausz János
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7630 , Mohácsi út 107.
Über uns: Cégünk már a 20. éve van jelen a magyar piacon. Biztonságtechnikai eszköz gyártással foglalkozunk. Hihetetlen mennyiségű és hitetlen választékú széfekkel állunk szíves rendelkezésére. Padlószéf, fali széf, bútorszéf, és még sorolhatnám a különböző típusokat, melyeket csak tökéletes minőség mellett, találhat meg nálunk! Mindemellett széleskörű tanácsadással is az Ön rendelkezésére állunk, a széfekkel kapcsolatban! Bővebben tájékozódna? Látogasson el honlapunkra!
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
11.Műárt-Lux Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1065 , Bajcsy-Zsilinszky út 59.
Über uns: A MÜÁRT-LUX BT. jelen van mindenütt, ahol a biztonság, tűz- és vagyonvédelem alapvető követelmény. Szakembereink több évtizedes gyártási és forgalmazási tapasztalattal segítik a vállalkozókat és magánszemélyeket a részükre biztonságot szolgáló vagyonvédelmi, tűz-, környezet- és munkavédelmi eszközök kiválasztásában. A kínálatunk nagyobbik részét hazai gyártók beszállítása révén biztosítjuk, ezáltal több ezer hazai munkavállalónak nyújtunk munkalehetőséget.
Handelsaktivität Großhändler
Firmenprofil: Großhandel mit Brandschutz- und sicherheitstechnischen Geräten: Tresoren, Aktenschränken, Umkleideschränken, Brandschutzschränke, Briefkästen, Feuerlöschgeräten, Feuerlöscharmaturen.
12.H. Biztonsági Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2315 , Széchenyi út 20.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: Sicherheitstechnik
13.Mile Banktechnika Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Hunyadi János út 16.
Über uns: Banktechnika, biztonságtechnikai eszközök, nagykereskedelmével találkozhat abban az esetben, amennyiben minket választ. Biztonságtechnikai eszközök, páncélszekrények széles választéka várja Önt. Amennyiben ezzel kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, még több információhoz jutni, mindenképpen látogasson el honlapunkra! Manapság nagyon fontos hogy bebiztosítsuk magunkat minden tekintetben, érdemes elgondolkodni szolgáltatásainkon Önnek is
Handelsaktivität Großhändler, Dienstleister
14.Garts Biztonsági Iroda Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1054 , Báthory u. 5.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3526 , Szeles u. 31.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
16.Faktor 2000 Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9400 , Pozsonyi u. 48.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Großhändler
Firmenprofil: Sicherheitstechnik und Tresoren von Faktor. Herstellung, Einzel- und Großhandel mit sonstigen, anderweitig nicht genannten Metallwaren.
17.Banktech Safe Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1119 , Petzvál J. u. 44.
Über uns: Szeretné értékeit, vagyonát biztos helyen tudni? Unja már a párnája alá, vagy a fiókba rejteni kötvényeit? Önnek a Banktech Safe Kft-re van szüksége. A Budapesten található cég olyan bizonságtechnikai eszközöket forgalmaz, melyekkel minden értékét a legbiztosabb helyen tudhatja. Kínálatukból kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb páncélszekrényt, tűzálló szekrényt. A kiválasztott terméket házhoz szállítják és be is építik, így Önnek ezzel sem lesz problémája. Forduljon bizalommal a Banktech Safe Kft-hez, és ezek után garantáltan nyugodtan aludhat!
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: ,
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4030 , Galamb u. 23-29.
Über uns: A HBZ Hanna Bahor Zárcentrum Kereskedelmi Kft. közel 20 év alatt példaértékű fejlődésével napjainkra Kelet-Magyarország és Nyugat-Románia piacvezető nyílászáró- és bútorvasalat-kereskedésévé vált. A piaci igényeket és a szükségletek figyelembe vételével alakította ki a cég fő profilját, szélesítette szolgáltatásainak körét. Fejlesztéseinek, befektetéseinek eredményeképpen, Debrecenen kívül új üzletet nyitott 1997-ben Békéscsabán, 2003-ban Nagyváradon, s 2006-ban Debrecenben egy nagyobb, még szélesebb választékkal rendelkezik. Jelentős értékű raktárkészletének kidolgozásánál meghatározó szerepet töltött be mind a gyártók, mind pedig a lakosság igényeire alapozott felmérés eredménye. A szükségletek és az igények pontos megfogalmazása után egy kedvezőbb, folyamatosan bővülő és teljesebb választék kialakítása lett a cél, és biztosítja a piaci újdonságok elérhetőségét. Bővebb információkért látogasson el a www.hbz.hu oldalunkra!
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Vertrieb von Bau- und Möbelbeschlägen
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1172 , Ezüst u. 17.
Über uns: Legyen szó akár milye fajta széfről, a laptop széfen ét a tűzállón keresztül, a minőségi termékekkel a Safeclinik Bt. Foglalkozuk, akiket felkereshet személyesen is Budapesten a márkaboltba, de rá is kattinthat a pancelszekreny.hu oldalra. Számos akció közül tud választani, és a széles termékpalettát is megnézheti, természetesen mindent jutányos áron.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
20.Boyszolgálat 2000 Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1214 , Zrínyi u. 5.
Über uns: Boyszolgálat 2000 Bt. 40 éve a zongora szállításban! A Boyszolgálat a legrégibb cég aki kidolgozta és megteremtette Magyarországon a speciális zongora szállítást. Külföldről minden nagyobb zongorát gyártó cégtől szállítunk. (Fazioli, Steiway, Yamaha, Bösendorfer, Pleyel, Förster) Cégünk szállította a Művészetek Háza összes zongoráját. Mi szállítjuk a világ legújabb és legbonyolultabb különleges magyar zongoráját. Amire ki kellett dolgozni egy új szállítási módszert. amit sikerrel alkalmazunk. Hosszú évek során több száz hangszert szállítottunk sérülés mentesen hazai és külföldi ügyfeleink részére. Ezenkívül vállalunk költöztetést, páncél szekrény, jakuzzi, szállítást, műtárgyak csomagolását, és szállítását, illetve konditermek berendezését és nehéz gép szállítást is. Több évtizedes tapasztalat, megfelelő gépkocsi park, gyors, megbízható munka garantálja az önök megrendelését. Tisztelettel Göblyös Kálmán Boyszolgálat 2000 Bt.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Außen- und Inlandfracht. Professioneller Klavier-, Schwermaschinen- und Panzerschranztransport. Umzziehung von Büros, Versanddienst als Geschenk. unsere Referenzplätze: Nemzeti Filharmónikusok, Állami Operaház, MTV. Budapesti Filharmónikusok.
Die Suche dauerte 0.00 s lang