Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Orthopedic surgery

- 3 results
1.Dr. Szerb és Társa Bt.
County:
Pest
Address:
2096 , Kevély u. 14.
Phone:
(+36-1... Klikk!, (+36-1... Klikk!
E-mail:
,
The company's subdomain address: http://drszerbes-c-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Dr Szerb Imre Ph.D Ortopéd, traumatológus, egyetemi docens, 1985-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát. Ugyanebben az évben a korábban a magyar ortopédia bölcsőjének számító Uzsoki Kórház Ortopéd-Traumatológiai Osztályán kezdtem dolgozni. A nemzetközileg is elismert osztályon, az elnevezésből is adódóan megtanulhattam mindkét szakmát az alapoktól kezdve a legbonyolultabb műtétekig. Jelenleg ügyeletvezető főorvosként veszek részt a budapesti, ill. pest megyei akut baleseti ellátásban, így 30 év alatt kellő tapasztalatot szereztem a végtagi törések, ficamok, szalagsérülések akut és krónikus ellátásában. Az itthon szerzett tapasztalataimat kiegészítettem Ausztriában a St. Pölteni megyei vezető kórház balesti sebészeti osztályán eltöltött másfél évvel, illetve Bécsben az Allgemeines Krankenhaus I. Traumatológiai Klinikáján eltöltött fél éves időtartammal. 2005-ben sikerrel védtem meg Ph.D. munkámat. 2013. óta a SOTE Traumatológiai Tanszékének docenseként aktívan részt veszek az egyetem és az osztály oktató munkájában. Rutinszerűen végzek arthroscópos műtéteket, elsősorban a térd és boka ízületekben. Operatív tevékenységem legfontosabb része a csípő –és térd ízületeken végzett protézis beültetés, melyeket minimál invazív módszerrel végzek, lehetőség esetén cementnélküli technikával. 2003-ban vezettem be osztályunkon a radiosynovectomiát, amelyet az ízületek, nem baktériumok okozta gyulladásos betegségeinek kezelésére használunk. Eddig 773 ilyen beavatkozást végeztem, különböző ízületek belhártya gyulladásának kezelésére. Igény esetén bütyök, kalapács ujj, pattanó ujj műtéteket is elvégzek. A szükségessé váló műtéteket az Uzsoki Kórházban végzem el. Dr. Mikó Ibolya Ph.D Reumatológus, fizioterápiás, mozgásszervi és rehabilitációs szakorvos. A súlyos oszteoporótikus beteg törés prevenciója és rehabilitációja.
Classification Service provider
Activity, services: , , , , , , , , , Medical services, Orthopedy, Traumatology
Products: , , , , , , , , , Knee prosthesis, Orthopedic surgery, Rheumatology
2.Dr. Túri és Tsa Bt.
County:
Budapest
Address:
1085 , Stáhly u. 2/A.
The company's subdomain address: http://drturiestsa-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Cégünk egészségügyi szolgáltatásokat nyújt. Rendelőnk szakrendelésein magasan képzett, a szakma által is elismert orvosok látják el betegeinket. Megtalálható az andrológia, belgyógyászat, szülészet- nőgyógyászat, ortopédia, neurológia, plasztikai sebészet, urológia, gyógytorna és ultrahang. rendelőnk megtalálható Budapest VIII. kerületében, a Stáhly utca 2/A V. emelet 5. szám alatt.
Classification Service provider
Activity, services: , Gynaecology, Medical services
3.Medinst Plusz Kft.
County:
Pest
Address:
2351 , Haraszti út 132.
The company's subdomain address: http://medinstpluszk-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Diagnosztikus és operációs endoszkópos rendszerek, gépek, berendezések, orvosi műszerek forgalmazása és szervizelése - az orvosi szakma minden területén. A Karl Storz GmbH Endoskope kizárólagos márkaszervize.
Classification Importer, Retail, Wholesale, Agency, Service provider
Activity description: Trade and service of Karl Storz surgical instruments.
Search in 0.00 second