Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Ortopédia

- 3 találat
1.Dr. Szerb és Társa Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2096 Üröm, Kevély u. 14.
Telefon:
(+36-1... Klikk!, (+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://drszerbes-c-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Dr Szerb Imre Ph.D Ortopéd, traumatológus, egyetemi docens, 1985-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát. Ugyanebben az évben a korábban a magyar ortopédia bölcsőjének számító Uzsoki Kórház Ortopéd-Traumatológiai Osztályán kezdtem dolgozni. A nemzetközileg is elismert osztályon, az elnevezésből is adódóan megtanulhattam mindkét szakmát az alapoktól kezdve a legbonyolultabb műtétekig. Jelenleg ügyeletvezető főorvosként veszek részt a budapesti, ill. pest megyei akut baleseti ellátásban, így 30 év alatt kellő tapasztalatot szereztem a végtagi törések, ficamok, szalagsérülések akut és krónikus ellátásában. Az itthon szerzett tapasztalataimat kiegészítettem Ausztriában a St. Pölteni megyei vezető kórház balesti sebészeti osztályán eltöltött másfél évvel, illetve Bécsben az Allgemeines Krankenhaus I. Traumatológiai Klinikáján eltöltött fél éves időtartammal. 2005-ben sikerrel védtem meg Ph.D. munkámat. 2013. óta a SOTE Traumatológiai Tanszékének docenseként aktívan részt veszek az egyetem és az osztály oktató munkájában. Rutinszerűen végzek arthroscopos műtéteket, elsősorban a térd és boka ízületekben. Operatív tevékenységem legfontosabb része a csípő –és térd ízületeken végzett protézis beültetés, melyeket minimál invazív módszerrel végzek, lehetőség esetén cementnélküli technikával. 2003-ban vezettem be osztályunkon a radiosynovectomiát, amelyet az ízületek, nem baktériumok okozta gyulladásos betegségeinek kezelésére használunk. Eddig 773 ilyen beavatkozást végeztem, különböző ízületek belhártya gyulladásának kezelésére. Igény esetén bütyök, kalapácsujj, pattanóujj műtéteket is elvégzek. A szükségessé váló műtéteket az Uzsoki Kórházban végzem el. Dr. Mikó Ibolya Ph.D Reumatológus, fizioterápiás, mozgásszervi és rehabilitációs szakorvos. A súlyos oszteoporótikus beteg törés prevenciója és rehabilitációja.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ortopédiai magánrendelés a Róna rendelőben. Cím: 1145 Budapest Róna utca 183. Bejelentkezés: 06-30-7476298 Reumatológiai magánrendelés Cím: 1036 Budapest Kolosy tér 1/B Bejelentkezés: 06-30-999 0169
2.Dr. Túri és Tsa Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1085 Budapest, Stáhly u. 2/A.
A cég cégböngészős oldala: http://drturiestsa-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk egészségügyi szolgáltatásokat nyújt. Rendelőnk szakrendelésein magasan képzett, a szakma által is elismert orvosok látják el betegeinket. Megtalálható az andrológia, belgyógyászat, szülészet- nőgyógyászat, ortopédia, neurológia, plasztikai sebészet, urológia, gyógytorna és ultrahang. rendelőnk megtalálható Budapest VIII. kerületében, a Stáhly utca 2/A V. emelet 5. szám alatt.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egészségügyi szolgáltatás.
3.Medinst Plusz Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2351 Alsónémedi, Haraszti út 132.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.