Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Nyerőgép

- 7 találat
1.Csikász és Társa Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5400 Mezőtúr, Fóti út 125.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/csikaszestars-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szerencsejáték, sportfogadás.
2.Flipper-Rex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1144 Budapest, Füredi út 74-76.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/flipper-rexkft-c
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Játékautomata
Tevékenységi ismertető: Pénznyerő játékautomaták kereskedelme.
3.Révész Biliárdszalon
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9020 Győr, Hédervári u. 22.
4.Hungarian Game Technology Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7634 Pécs, Szentlőrinci út 13/2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hungariangame-c
Rólunk: Cégünk nyerőautomaták kereskedelmével foglalkozik. GameXplosion Multigame egy dupla monitoros program, melyben 12 játékot kínálunk. A játékok között megtalálhatók 3 illetve 5 kerekes játékok, valamint 2 póker játék, melyből az egyik a közkedvelt Magic Strip. 916 Multigame ezt a termékcsaládot egy 32"-os álló monitorral kin áljuk. A program 12 különféle játékot tartalmaz, melyek között megtalálhatók kerekes és kártyás játékok egyaránt. A játékok közt ismét feltűnik a közkedvelt Magic Strip. Találhat nálunk Kabinetet Neo 916 és Neo Duo fantázia névvel. Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, látogasson el honlapunkra.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
5.Ring Games Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Csillag u. 16/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ringgameskft-c
Rólunk: A Ring nevü vállalkozás, 1989 óta működik. Mára a cégünk, a kisvállakozói keretekből, középvállalkozássá fejlődte ki magát. Üzemi épületeinkben, közel 2500 négyzetméteren folytatunk folytatunk munkavégzést. Vállalatunk fő profilja a különböző területeken, felmerülő automatizálási feladatok megoldása. Piacképes berendezések, tervezése, fejlesztése, gyártása. Ezen terülteek többek között, szórakoztató ipar, kereskedelem, vendéglátás, szolgáltatás. Bővebb tájékoztatásért, látogasson el holnapunkra!
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Pénznyerő automaták gyártása, forgalmazása, OMH hitelesítő laboratórium. Integrált ellenőrzőkészülék forgalmazása. Zenegépek gyártása.
6.Szöllősiné és Társa Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5008 Szolnok, Karinthy Frigyes út 162.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szollosineest-c
Rólunk: Cégünket 1995-ben alapítottuk, azóta van jelen a magyar szerencsejáték-piacon. Fő profilunk II. kategóriás pénznyerő automaták üzemeltetése vendéglátó egységekben (II. kategóriás játéktermekben).
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: I. kategóriás nyerőtermek üzemeltetése, csocsóasztalok, darts (dobáló) gépek, touch (érintő képernyős) IQ-játék gépek, zenegépek kihelyezése, gépek adásvétele, szervizelése.
7.Cibeles Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1106 Budapest, Algyógyi u. 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cibeleskft-c
Rólunk: Manapság nagyon felkapott dolog lett, hogy az emberek nagy része játékgépek segítségével engedi ki a fáradt gőzt. Nagyon sok helyen találkozhatunk már játékgéppel, játékgépekkel. Amennyiben az Ön tulajdonában még nem található, és mindenképpen szeretne beszerezni egyet, vagy akár többet, akkor válassza a tökéletes szolgáltatást ezzel kapcsolatban! Cégünk már több éves múltra tekint vissza játékgép gyártással kapcsolatban, játékgépek forgalmazásával kapcsolatban. Rulett, nyerőgép, bármire is legyen szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Nyerőgépek, játékgépek, rulettgépek gyártása, kis- és nagykereskedelme és kölcsönzése. Asztalosipari termékek gyártása.