Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Köztéri bútor

- 4 találat
1.Ro-Bu Kereskedelmi Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6500 Baja, Kölcsey Ferenc u. 23-25/8
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ro-bukereskede-c
Rólunk: Cégünk 1998 óta foglalkozik a köztéri, kültéri és utcabútorok gyártásával. Számos referenciával rendelkezünk az ország egész területén.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kültéri, köztéri és utcabútorok gyártása, forgalmazása, kis- és nagykereskedelme, autósiskola, reklámtevékenység.
3.Madera - De Bonum Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1136 Budapest, Pannónia u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/maderadebonum-c
Rólunk: A De Bonum kft. 2006-ban jelent meg a kerti bútor forgalmazók között. Saját tervezésű akácfa bútorainknak igyekeztünk egy könnyen megjegyezhető, tartalmas márkanevet találni, mely egyben közvetíti a természet és az élet iránti tiszteletünket és szeretetünket, az úgynevezett mediterrán varázst. Ezért a spanyol nyelven fát jelentő MADERA mellett döntöttünk. Még ebben az évben megnyitottuk kétszintes bemutatótermünket. Vevőink pozitív visszajelzései felbátorítottak minket arra, hogy tovább haladjunk az általunk fontosnak tartott irányba: komplett megoldásokat kínálni a teraszok berendezéséhez. Ezért a kerti bútorok mellett, a gondosan kiválogatott növényekhez szükséges nagyméretű ültető edények, napernyők, és asztali kiegészítők is helyt kaptak üzletünkben. A termékeink kiváló minőségét az általunk képviselt és a világ élvonalába tartozó cégek neve biztosítja. Azonban nem álltunk meg a teraszok, kertek berendezésénél. Tervező és gyártó kapacitásunkat kihasználva évekkel ezelőtt belefogtunk a köztéri zöld oázisok kialakításához szükséges növényládák és bútorok fejlesztésébe. Örömmel látjuk, hogy egyre több helyen „zöldülnek” ki az utcák és terek növényládáinknak köszönhetően. Kérem, tiszteljen meg Ön is a bizalmával és látogasson el hozzánk!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Madera akác kertberendezések, pavilonok, kerti bútorok, kerti és köztéri építmények, könnyűszerkezetes faházak, gerendaházak kivitelezése.
4.Hofbauer Vilmos
Megye:
Budapest
Cím:
1162 Budapest, Ida u. 113.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hofbauervilmos-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Kertberendezés
Tevékenységi ismertető: Tisztelt Hölgyem, Uram! Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásomat. 1994-ben megalakulva célom a közterek szépítése, emberközelebbivé tétele volt.