Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Kasírozott doboz

- 5 találat
1.Tiszapack Papírfeldolgozó Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5430 Tiszaföldvár, Strand u. 30.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tiszapackpapir-c
Rólunk: Cégünk karton- és hullámkarton dobozok, rekeszek, tálcák készítésével foglalkozik. Ofszet flexo, kasírozott, szitanyomott, lakkozott doboz készítése méret és mennyiségi korlátozás nélkül.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Dobozkészítés.
2.Emboss Nyomdaipari Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2337 Délegyháza, Üdülő sétány 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/embossnyomdaip-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Nyomdaipari termék
Tevékenységi ismertető: Kasírozott doboz gyártása, nyomdai tevékenység.
3.Halaspack Dobozgyártó Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6400 Kiskunhalas, Szegedi út 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/halaspackdoboz-c
Rólunk: A Halaspack Dobozgyártó Kft. 2000. május 1 óta önálló gazdálkodó egységként működik. Papírfeldolgozó tevékenységét jogelődjeinél 1965-ben kezdte.
Besorolás Gyártó, Termelő
Tevékenységi ismertető: Dobozgyártás, papírfeldolgozás.
4.PARA-MIS Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3527 Miskolc, Fonoda u. 22.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/para-miskft-c
Rólunk: CÉGBEMUTATÓ Engedjék meg, hogy a PARA-MIS Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nevében köszöntsem Önöket és röviden bemutassam Cégünket. Miskolc Megyei Városi Tanács és a borsodsziráki - Bartók Béla - Mg. Ip. Termelőszövetkezet 1981. július 3-án alapította a jogelődünket a REHABILITÁCIÓS FŐÁGAZATOT abból a célból, hogy segítse Miskolc és vonzáskörzete területén élő megváltozott munkaképességű polgárainak foglalkoztatását, enyhítve ezzel gondjaikat, értelmet adva életüknek. Tevékenységünk alapján 1988. szeptember 01-jével elnyertük a PM. Által adható "CÉLSZERVEZET"-i kijelölést, majd még ebben az évben önálló leányvállalatként működött tovább az eredeti foglalkoztatási cél megtartásával. A törvényi változásoknak megfelelően 2006. március 31-től "AKKREDITÁLT KIEMELT VÉDETT FOGLALKOZTATÓ"-ként végezzük ezt a nagyon nehéz, de nemes feladatunkat. 1996 01. 01-től az 1992. évi LV. Törvény kötelező rendelkezése alapján Korlátolt Felelősségű Társaságként működik szervezetünk. Az elmúlt évek során, ezen célok szellemében dolgoztunk és büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehettünk a csökkent munkaképességű munkatársaink munkasikereinek. Fennállásunk óta arra törekszünk, hogy olyan tevékenységi formákat alakítsunk ki, ahol minden munkatársunk számára értelmes és elvégezhető feladatot biztosítsunk. Szolgáltatásaink és részlegeinkben előállított termékeink minősége nem marad el a más cégeknél előállított termékek és szolgáltatások minőségétől. Jelenlegi megrendelőink már tisztában vannak ezzel és reméljük, hogy jövőbeni partnereink is erről fognak meggyőződni.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: PARA-MIS
Tevékenységi ismertető: Mikró 3, 5 és 7 rétegű HK- és kartondobozok gyártása egyedi, illetve gyűjtő kivitelben. Csomagolástechnika, kasírozott dobozok gyártása, nyomtatott dobozok gyártása! Nyomdai kiszerelőüzemi szolgáltatások.
5.Pack And Roll Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1173 Budapest, Régi vámköz 37.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/packrollkft-c
Rólunk: Cégünk, a Pack and Roll Csomagolástechnikai Kft. 1996 01. 16-án alakult. Korábban, 1994 óta, egyéni vállalkozóként végeztünk papírfeldolgozó tevékenységet. Az alapító tagok: Csörnyei Vilmosné, Csörnyei Vilmos. Tizenkét év papírfeldolgozói és kereskedelmi gyakorlat áll mögöttünk. Legfontosabb termékeink: gyűjtőkartonok, tálcák, önzáró dobozok, iratgyűjtők,kínáló dobozok, kínáló állványok, pizzás dobozok. Tevékenységünk papír alapanyag készáruvá alakítása, különféle papírfeldolgozó technológiákkal, kimetszéssel, réseléssel, flexo- vagy szitanyomással, illetve kasírozással. Célkitűzésünk, e tevékenységgel hosszútávon termelni, minél magasabb színvonalú igényeknek eleget tenni és megfelelő piaci részesedést elérni. Alapelvünk, hogy a "kis" vevőket is megbecsüljük, elősegítsük fejlődésüket jó minőségű csomagolással, cégre szabott árakkal és akár két munkanapos szállítási határidővel. Üzletpolitikánk, hogy ügyfeleink felismerjék: a XXI. századi marketing lényeges elemévé vált a csomagolás. Ez nem csupán "szükséges rossz" hanem segít az áru értékesítésében, azáltal, hogy növeli annak presztizsét, javítja megjelenését. Végső soron mivel a vásárló először a csomagolással találkozik, ezért az esztétikus csomagolás segít eladni a terméket. Az optimális csomagolás kialakításánál a piac árérzékenysége és a lehető legalacsonyabb anyagfelhasználás a legfontosabb szempontunk. Gépparkunk, gyakorlott, folyamatosan képzett munkatársaink és 1000 m3-es raktárunk lehetővé teszi, hogy meglepő gyorsasággal gyártsuk le az igényelt csomagolást.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Csomagolástechnika. Doboz, hullámkarton csomagolóeszköz gyártása.