Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Jakuzzi

- 8 találat
1.Aqua Team Szerviz Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1087 Budapest, Asztalos S. út 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/aquateamszerv-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Márkaszerviz
Termékek: Jakuzzi
Tevékenységi ismertető: Jacuzzi márkaszerviz.
2.Kerex Uszoda és Szabadidőtechnika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kerexuszodaes-c
Rólunk: A Kerex Uszodatechnika Kft. a magyar uszodatechnikai piac egyik meghatározó vállalata. Jó hírnevünket a közreműködésünkkel megépített több mint 5000 medence alapozza meg. Ez alapján joggal állíthatjuk, hogy a medenceépítőknek, forgalmazóknak kiemelkedő minőségű és az igényeket maximálisan figyelembe vevő szolgáltatást tudunk nyújtani. Beszállítóink Európa legrangosabb gyártói, akik magas minőségű termékeiken túl átadják a beépítés, működtetés területén szerzett tapasztalataikat is. Így tudjuk elérni, hogy Magyarországon egyedülálló raktárkészletünket versenyképes árakon és a nemzetközi színvonalnak megfelelő szolgáltatásokkal kínáljuk.
Besorolás Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Uszodatechnikai berendezések kis- és nagykereskedelme. Pezsgőmedencék, szaunák, bel- és kültéri medencék forgalmazása, polikarbonát medencefedések forgalmazása, telepítése.
3.Nordland Víz és Uszodatechnika Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9028 Győr, Pattantyús u. 35/E
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nordlandvizes-c
Rólunk: "Az emberbarát lágyvíz" A Nordland Kft. 1993 óta foglalkozik lakossági és ipari vízkezeléssel. ISO 9001:2001 minősítéssel rendelkezünk. Termékeink környezetbarátak és energiatakarékosak. Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden érdeklődőt, vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre telefonon is. Lakossági víztisztító berendezések, valamint az ipar számára is teljes körű szolgáltatáskör vegyszer kezelés, adagolás, lágyítás stb.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Víz- és uszodatechnikai szolgáltatás. Ipari és lakossági vízkezelés. Vízszűrők, vízlágyítók, vastalanítók, RO berendezések, vízkondicionáló és uszodavegyszerek, szauna, jakuzzi, sótabletta kis- és nagykereskedelme.
4.Átrium Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7622 Pécs, Légszeszgyár u. 19/2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/atriumkft2-c
Rólunk: Vállalkozásunk 1990 óta van jelen, a pécsi és baranyai burkolópiacon. Pécsett megtalálható fürdőszobaszalonunk, minden igényt kielégítő választékot kínál az Ön számára. Kádaktól, a csaptelepekig, minden terméket megtalálhat, amelyre éppen szüksége lehet egy fürdőszoba felújítással kapcsolatban! Mindenképpen csak azt tanácsolhatom, az Ön számára, hogy látogasson el honlapunkra és tájékozódjon még bővebben. Tekintse meg elérhetőségeinket és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Padlólap, csempe, kád, fugázó anyag, szaniterek, jakuzzik és kismedencék forgalmazása.
5.Dekor-Fajansz Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2083 Solymár, Munkás út 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dekor-fajanszb-c
Rólunk: Manapság nagyon felkapott dolog lett, hogy kertes házaknál medencével találkozunk. Van ár az Ön kertjében medence? Esetleg jakuzzi? Ha még nincs, de gondolkodik azon hogy érdemes lenne beszereznie egyet, akkor csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tekintse meg a széles lehetőségeket! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, megtalálja majd a tökéletes darabot! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Igényes, egyedi, kézzel gyártott térkövek forgalmazása. Termékeink kiválóan alkalmasak autóbeállónak, kerti utaknak, járdának, medence köré. 4,5-5 cm vastag, 6-féle színben kapható, rusztikus szél és felület, UV- és fagyálló. Vállaljuk családi házak igény
6.Asbolt Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Ady út 19.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/asboltkft-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, látványtervkészítés, lakberendezés, uszodatechnika, medenceépítés. Üzletek: 8400 Siófok, Vak Bottyán u. 2.; 5100 Jászberény, Szövetkezeti út 7/a; 1024 Budapest, Mammut 1 bevásárlóközpont.
7.Carpenter Trade Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2545 Dunaalmás, Vöröskőalja út 9/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/carpentertrade-c
Rólunk: Cégünk egy amerikai-magyar vállalkozás, mely hidromasszázs-medencék forgalmazásával és gyártásával foglalkozik. A hatás növelése érdekében, az országban egyedülálló módon gyógyvíz forgalmazásával igyekszünk kellemesebbé, még egészségesebbé varázsolni a fürdőzést.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
8.Sky Aqua Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7622 Pécs, Diófa u. 2/1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/skyaquakft2-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szauna