Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Grafikai tervezés

- 11 találat
1.Hullám-Pack Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Dunaújváros, Lánczos Kornél út 2. Északi Ipari Park
A cég cégböngészős oldala: http://hullam-packkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünknél 40 fő alkalmazott dolgozik. Referencia: élelmiszeripar, gyógyszeripar, autóipar.
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Hullámkarton termék gyártása
Tevékenységi ismertető: Hullámkarton dobozok, kimetszett termékek gyártása egy-, illetve kétszín-nyomtatással.
2.Bakator Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1225 Budapest, Bányalég u. 60/B
A cég cégböngészős oldala: http://bakatorkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Bakator Kft. 1989. október 09-i bejegyzéssel jött létre. A kezdetekben cégünk csak részben foglalkozott csomagolóanyagok kereskedelmével, azonban mivel az elmúlt időszakban a csomagolóanyagokra vonatkozó igény/kereslet folyamatosan nőtt, a Bakator Kft. "profiltisztítást" hajtott végre: így a tevékenységi kör átalakult és 1996-tól a csomagolóanyagok tervezésével, gyártásával, értékesítésével foglalkozik. Mivel a vállalat forgalma évről-évre folyamatosan növekvő tendenciát mutat, lehetőség van fejlesztésekre, illetve a tevékenységi kör folyamatos bővítésére, hogy ezáltal mind a már meglévő partnerállományunkat, mind a potenciális vevőkörünk igényeit maximális szinten ki tudjuk elégíteni. Kínálatunkban szinte minden olyan termék megtalálható, amely a csomaglástechnika címszó alatt helyezkedik el, úgymint karton alapanyagú csomagolóanyagok, öntapadó termékek, flexibilis (hajlékony falú) csomagolóanyagok, vákuumformázott termékek... stb. Szintén a tevékenységünk közt szerepelnek a különböző grafikai munkálatok, úgymint: arculattervezés; portál tervek; emblémák tervezése, kivitelezése; neon felirat; fény portál... stb. Tevékenységünk az ország egész részére kiterjed. A közeli jövőre vonatkozó terveink szerint célunk a határon túli értékesítés megvalósítása. A sikeres és eredményes munkavégzés érdekében a Bakator Kft. 2 db személygépjárművel és 2 db tehergépkocsival rendelkezik, így a személyes találkozók valamint az áruszállítás biztosított. Cégünknél 8 fő dolgozik, akik szakmailag magasan képzettek. Az átlagéletkor 27 év. Auto Flexo Printer Slotter beszerzése a Bakator Kft.-nél Cégünk 2009-ben megnyert egy pályázatot a MAG Zrt.-nél. Ennek köszönhetően egy jelentős gép beruházást tudtunk megvalósítani. Négy színes hullámkarton doboz gyártósorral kívántunk a piaci pozíciónkon javítani. A projekt kivitelezése jelenleg is folyamatban van. Várhatóan 2011. végére a gépet üzembe helyezzük, annak érdekében, hogy vevőink igényeit még szélesebb körben ki tudjuk elégíteni. A kiemelkedő minőség és az ehhez kapcsolódó ár-érték arány, valamint a pontos kiszállítás az ország egész területén jelentős előnyt jelentenek majd a versenytársakkal szemben.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Csomagolóanyagok gyártása, nagykereskedelme (hullámkarton dobozok, papírzsákok, tasakok, címkék) teljes körű szaktanácsadás.
3.Incarnation Technologies Intl. Bt.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Máriavölgy u. 23.
A cég cégböngészős oldala: http://incarnationtec-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Grafikai tervezés, nyomdai anyagok kivitelezése, prospektus, katalógus, szórólap, arculattervezés, számítástechnikai szolgáltatás, rendszerépítés, -karbantartás, filmes vágás, adatfeldolgozás.
4.KovaLin Stúdió Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1077 Budapest, Rózsa u. 16.
A cég cégböngészős oldala: http://kovalinbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Belsőépítészeti, grafikai tervezés, hirdetés- és kiadványtervezés, bútortervezés, -kivitelezés, lakberendezés, lakberendezés oktatása.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Belsőépítészeti, grafikai tervezés, hirdetés- és kiadványtervezés, bútortervezés, -kivitelezés, lakberendezés, lakberendezés oktatása.
5.Line & More Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1012 Budapest, Attila u. 105.
A cég cégböngészős oldala: http://linemorekft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Belsőépítészet, Grafikai tervezés
Tevékenységi ismertető: Grafikai és belsőépítészeti tervezés.
6.FOTO-DA Stúdió Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21.
A cég cégböngészős oldala: http://foto-dastudiokft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A FOTODA Stúdió Kft.-t 1992-ben alapítottam abból a célból, hogy az alkalmazott fotográfia legszélesebb területein szolgáljam ki ügyfeleimet. Ma már egy szakképzett csapattal, korszerű technikával felszerelt, 90 m2-es, kellemes környezetben lévő budai stúdióban, 5000 W-os összteljesítményű lámpaparkkal a legkülönlegesebb feladatok elvégzésére vállalkozunk. Műtermünket igény esetén asszisztenciával, felszereléssel bérbe is adjuk. Ételfotóinkat Hunyaddobrai Csaba és Hargitai György mesterszakácsok közreműködésével készítjük. Rendszeres megrendelőnk a Spar Magyarország Kft., a Globus Zrt., Unilever Magyarország Kft., illetve a Kotányi Hungária Kft. Épületfotóink, egyebek mellett az Atrium, Otthon és a Házépítés Magazinban jelentek meg. A fényképezésen túl kiadványok grafikai tervezésével, nyomdai kivitelezésével is foglalkozunk. Kiváló példa erre a Bánlaki Zsolt építészmérnök munkásságát feldolgozó reprezentatív album. Több reklám és óriásplakát is fűződik nevünkhöz. Külön megrendelésre olyan jelentős honi hírességeket fotografáltunk, mint Kalmár Nagy Dóra és Dávod Kornél kosárlabdázók, Szalay Balázs, Makkai György, Benik Balázs autóversenyzők, valamint Gera Zoltán labdarúgó, és Kovács Katalin olimpiai aranyérmes kajakozó. Portfóliónkat 2005 decemberi számában mutatta be a Fotó-Video Magazin. Munkánkkal több nonprofit szervezet - köztük a Hegyvidék Fotókör - tevékenységét támogatjuk. Havi rendszerességgel vállalunk rendezvényfotózást, melyben egyik kiemelt partnerünk a Tupperware Kft., ugyanakkor kisebb-nagyobb társasági összejöveteleken, esküvőkön, partikon is sikeresen teljesítünk. (pl. Malév Air Tours, Budapesti Piac). Egy különleges megbízatás alkalmával 160 emberről készítettünk teljes stúdióvilágítással éjszakai csoportképet a Halászbástyán. Valójában e példa jól jellemzi filozófiánkat: "Legyen hasznára szakértelmünk!" Üdvözlettel: Balogh Tamás ügyvezető
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fényképészet.
7.Sztárstúdió Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2100 Gödöllő, Köztársaság út 45/A
A cég cégböngészős oldala: http://2starbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Grafikai stúdió, nyomdai előkészítés, nyomtatás, reklámfotózás, Kiadványszerkesztés.
8.Videopress Reklámstúdió Kft.
9.Arcus.Hu Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2621 Verőce, Losonczi u. 6.
A cég cégböngészős oldala: http://arcushukft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Kisker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Reklámtevékenység, reklámstúdió, könyvkiadó, könyvkiadás, grafikai stúdió, galéria, gyermekkönyv, könyvesbolt, képzőművészeti könyvek, egyedi kiadványok, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés, fotózás.
10.Arkas Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Somlói út 47/B
A cég cégböngészős oldala: http://arkaskft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1994-ben alakult, jelenjeg 5 fővel dolgozunk, ebből 2 fő grafikus. Épülettervezési referenciáink: Metro áruházak, logisztikai központok, stb.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Grafikai tervezés, Magasépítészeti tervezés
Tevékenységi ismertető: Magasépítészeti tervezés, grafikai tervezés.
11.Civertan Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1064 Budapest, Izabella u. 69. fszt. 2.
A cég cégböngészős oldala: http://civertanbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk közel 10 éves életútja során számtalan grafikai tervet készített a megrendelők számára, melynek túlnyomó részét a nyomdai kivitelezésig felügyeltük. Két ötletekkel teli tervező kollégánk készíti a vázlatainkat, amiből a feladatra leginkább alkalmas nyomdai partenereinkkel valósítjuk meg munkáinkat.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomdai előkészítés, légi fotó készítése.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.