Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Futódaru

- 5 találat
1.Szanvill Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1054 Budapest, Báthori u. 23
2.Schneider Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9086 Töltéstava, Petőfi Sándor u. 135.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/schneiderkft-c
Rólunk: A [F]Schneider Kft.[/F] az [D]A[/D]BUS darurendszerek kizárólagos magyarországi képviselője. Az ipari daruberendezések piacának elsőszámú szereplőjeként már 17 éve kínáljuk Önnek a tehermozgatást! Keressen bennünket, hogy megoldást találjunk a problémáira, hogy Önnek csak a termeléssel kelljen foglalkoznia, ezt pedig hatékonyabban és megbízhatóan végezhesse! Kérje helyre, feladatra, körülményekre szabott, verhetetlen ajánlatunkat! Részletes műszaki információkkal segítünk Önnek új csarnoka megtervezésében is!
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: ABUS, AUTEC, YALE
Tevékenységi ismertető: ABUS darurendszerek magyarországi képviselete. Daruberendezések tervezése, gyártása, forgalmazása, fővizsgálata, szervizelése, felújítása.
3.GD Gép és Daru Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Kelenvölgyi határsor 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gdgepesdaru-c
Rólunk: Emelőszerkezet gyártása, kereskedelme. Célunk a folyamatos termékfejlesztés, és a gyártási szerelési munkák hatékonyságának növelése. Emelőasztal, kapu, forgódaru, minden, ami ezekkel a termékekkel kapcsolatos. Látogasson el honlapunkra, és ismerkedjen meg velünk, hogy bizalommal fordulhasson felénk. Ismerkedjen meg termékeinkkel, árainkkal, munkásságunkkal, majd rendeljen bizalommal.
Besorolás Gyártó
Márkák: EL-A, GD, GD HAN, SP
Tevékenységi ismertető: Rámpakiegyenlítők, ipari emelőasztalok, daruk, egyedi emelők és anyagmozgatók gyártása, forgalmazása.
4.Daruszerviz Emelőgép Szerelő és Karbantartó Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8142 Úrhida, Táncsics u. 50/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/daruszervizeme-c
Rólunk: Vállaljuk az ország egész területén híddaruk, bakdaruk, futómacskák és egyéb emelőberendezések tervezését, szerelését, biztonságtechnikai vizsgálatát, fő- és szerkezeti vizsgálatát, esetenként illetve rendszeres karbantartását, javítását.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Híddaruk, bakdaruk, futómacskák és egyéb emelőberendezések tervezése, szerelése, fő- és szerkezeti vizsgálata, üzemzavar elhárítása.
5.Konecranes Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1158 Budapest, Késmárk út 14/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/konecraneskft-c
Rólunk: A Konecranes csoport piacvezető az emelőgép-üzletágban, amely világszerte kínál fejlett emelési megoldásokat sok iparág számára. Függetlenül az emelési igényektől, a Konecranes emelőberendezéseivel és szolgáltatásaival hozzájárul a vállalkozások értékének és hatékonyságának növeléséhez. Ha további információra lenne szüksége a céggel kapcsolatban, kérjük látogasson el a nemzetközi oldalra www.konecranes.com. Köszönettel!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: Konecranes
Tevékenységi ismertető: Híddaruk, forgódaruk, bakdaruk gyártása, forgalmazása, üzembe helyezése, karbantartása, fő-, biztonságtechnikai és szerkezeti vizsgálata, szervize. Modernizáció, felújítások végzése.