Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Függöny

- 119 találat
1.Global-Tex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Gubacsi út 47.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://global-texkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Globál-Tex Kft. 1993 óta dolgozik a textiliparban. A cégnek figyelemmel kell kísérnie a divatot, amely minden évszakban változik. A legérdekesebb az őszi-téli váltás, mert ilyenkor az alapanyagok minősége, felületi struktúrájuk megváltozik és ennek függvényében változnak a színek is. Az idei őszi-téli divatot is a retro jellemzi, de fontos a nőiesség. Az uralkodó színek most is a fekete, barna, szürke ill. a fekete-fehér kocka, feltűnnek még a lila, narancs és a piros színek is a nagy divatcégek palettáján. Az anyagok összetétele megváltozik egyre több teret kap a gyapjú, az elasztikus szálak melyek kellemesebbé teszik a készterméket viselője számára. Női kosztüm szöveteink több féle összetétellel van jelen a piacon, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A felületi kialakításokkal finomabb, puhább hatást érhetünk el, mely a gyermekruháknál elengedhetetlen. Kapható nálunk, nagy színválasztékban baby-soft, egyszínű antipilling polár és flanelek. Mintás polárokat és flaneleket is forgalmazunk, ami gyermekruháknak és egyéb kiegészítőnek is felhasználhatók. A műszőrmék újra előtérbe kerülnek a nerc, a csincsilla vagy ezek utánzati ill. az állatmintás műszőrmék kiegészítő elemként jelenek meg a kabáton, sapkán. A sportosabb divatirányzatnak megfelelően több féle kordot forgalmazunk egyszínű és mintás változatban is. Fontos, hogy a különböző alapanyagok is kombinálhatóak legyenek a színek alapján, hiszen a készítő számára fontos, hogy mindent egy helyen ugyan abban a jó minőségben tudjon beszerezni. Cégünk számára éppen ezért fontos, hogy mindenki igényét kielégítsük, ezért minden egyes szezonváltást alapos munka előzi meg, melyben a vevő fontos szerepet játszik. Nálunk több száz anyagfajtából lehet teljes kollekciókat kialakítani, legyen szó akár női, férfi- ill. gyermekruházatról.
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, méteráru kereskedelme.
2.Ki-Ki Plussz Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1048 Budapest, Pácoló u. 15. IV/8.
A cég cégböngészős oldala: http://ki-kiplusszbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1992-ben alakult, jelenleg 2 főt foglalkoztatunk. Lakástextil kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk országos szinten.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Ruházat és textil kiskereskedelme.
3.Dr. Padló Szőnyegáruház
Megye:
Veszprém
Cím:
8300 Tapolca, Halápi út 31.
A cég cégböngészős oldala: http://drpadloszony-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Kedvezményes házhoz szállítást vállalunk, vidékre is.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Szőnyeg, parketta, PVC-padló, függöny, lakástextil kereskedelme.
4.Frantastic Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2890 Tata, Május 1 út 1878/2
A cég cégböngészős oldala: http://frantasticbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Függönyök kereskedelme, Függönyvarrás
Tevékenységi ismertető: Függönyvarrás, függönyök kereskedelme.
5.Second Hand Text Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2344 Dömsöd, Bajcsy-Zsilinszky u. 9/A
A cég cégböngészős oldala: http://secondhandtex-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Ruházat kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Ruházat, textil, lakástextil kis- és nagykereskedelme.
6.Bétex Zrt.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Lehel út 8.
A cég cégböngészős oldala: http://betexrt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Bétex Zrt. jogelődjét 1947-ben alapította a magyar állam. A vállalat évtizedeken át elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytatott. A rendszerváltást követően, 1993-ban a cég részvénytársasággá alakult, egyidejűleg privatizálták. A részvények ma 100 %-ban magyar állampolgárok tulajdonát képezik. A Bétex Zrt. azon kevés privatizált cégek egyike, amely a mai napig eredeti tevékenységi körét folytatja és töretlenül fejlődik. Ennek eredményeként a nagykereskedelmi tevékenység mellett ma már rendkívül hangsúlyos a kiskereskedelmi értékesítés is. A cég a kiskereskedelem területén Budapestre koncentrál, ma már 4 saját áruházban kínálja termékeit. Tudomásunk szerint a Bétex Zrt. az egyetlen olyan magyarországi vállalat, amelynek kínálatában megtalálható a lakásban szükséges textíliák teljes termékskálája. Függönyök, sötétítők, bútorszövetek, szőnyegek mellett ágyneműk, takarók, törülközők, díszpárnák, ágyneműhuzatok, abroszok, konyharuhák, paszományok, karnisok, kiegészítők és egyéb textiláruk sora alkotja a választékot. Több évtizedes piaci jelenlétünk lehetővé teszi a világ gyártóival való folyamatos kapcsolattartást, partnereink Európa, Amerika és Ázsia elismert textil- és szőnyeggyárai.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Lakástextil kis- és nagykereskedelme (függöny, bútorszövet, szőnyeg, ágynemű, ágytakaró, törülköző, stb.). Bútor-kiskereskedelem.
7.Módusz-Plusz Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Tolnai u. 6/B
A cég cégböngészős oldala: http://modusz-pluszkf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Nagyker
8.Ambiente-Briss Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9151 Abda, Rákóczi u. 21.
A cég cégböngészős oldala: http://ambiente-briss-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Lakberendezési cikk, függöny, dekor, tapéta, szőnyeg kiskereskedelme, árnyékolástechnika.
9.Bori-Tex Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Szent Márton út 21.
A cég cégböngészős oldala: http://bori-texkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Méteráru, lakástextil kis- és nagykereskedelme.
10.TÜSI Bt.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Dunaújváros, Piac tér 1.
A cég cégböngészős oldala: http://tusibt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Függöny, lakástexti, árnyékolástechnikal kiskereskedelem. Komplett szolgáltatás: felméréstől a felszerelésig, szakmai tanácsadással. Arany-ezüst ékszer kiskereskedelme.
11.Lordex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Róbert K. krt. 54-58.
A cég cégböngészős oldala: http://lordexkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Szeretné, ha kedvenc fotele új ?ruhában? tündökölne? Jöjjön el szaküzletünkbe, ahol bőséges bútorszövet kínálatunkból kiválaszthatja a megfelelőt, majd nálunk be is kárpitoztathatja. Cégünk vállalja bútorok kárpitozását, bútorok gyártását. Üzletünkben lakástextil és függöny kínálatunkat is szemügyre veheti. Ha kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot. Keressen meg bennünket még ma!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Bútorgyártás, Kárpitozás, Lakberendezés
Tevékenységi ismertető: Lakberendezés, bútorgyártás, kárpitozás, függönyözés.
12.P and K Lakástextil Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1145 Budapest, Varsó u. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://pandklakaste-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, 1994-ben alakult. Amennyiben ellátogat hozzánk, üzleteinkben, függönyökkel, dekor anyagokkal, bútorszövetekkel, és karnisokkal egyaránt találkozhat. Cégünk számtalan szolgáltatást tud biztosítani az Ön számára. Többek között, függönyvarrást, karnisgyártást, tanácsadást, helyszíni felmérést, szerelést és nagyon sok egyéb szolgáltatást. Ha szeretne cégünkkel kapcsolatban bővebben tájékozódni, csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
13.Quality '57 Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1072 Budapest, Király u. 15.
A cég cégböngészős oldala: http://quality57bt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1996-ban alakult, jelenleg 4 főt foglalkoztatunk. Lakástextil és ajándéktárgy kiskereskedelmével foglalkozunk.
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Lakástextil és ajándéktárgyak kiskereskedelme.
14.Levitex Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4025 Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 18.
A cég cégböngészős oldala: http://levitexkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A cég 1996 Óta üzemel Textil kis és nagykereskedelmi tevékenységgel. Függönyök, ágyneműk és hasonló lakástextil gyártásával, szabásával, készrevarrásával foglalkozunk. A Levitex Kft 1996-ban alakult, olyan nagykereskedelmi tevékenységgel,hogy áthidalja a termelő és a vevő között fellépő hézagot. Az eltelt időszak igazolja ,hogy az elképzelés létjogosultsága valós volt. Számtalan vevői kör kereste meg Cégünket szerteágazó elképzeléssel,igénnyel amit túlnyomó részt teljesítettünk. A vevői kör igen szép számmal gyarapodott az évek során. Itt említjük meg az Idősek Otthonait, Kórházak, szociális ellátó intézményeket. A növekedő igények arra az elhatározásra késztették a tulajdonosokat,hogy a felmerülő lakossági igényeket is célszerű teljesíteni. Kiskereskedelmi tevékenységünket 1997-ben hoztuk létre,mely jelentősen fejlődött az elmúlt időszakban. Az árukészlet fokozatos bővítésével egyre több vevőt tudhatunk köreinkben. Külön hangsúlyt fektettünk olyan termékek beszerzésére ,forgalmazására amit más cégek figyelmen kívűl hagytak. A Levitex Kft.jelenleg öt fővel áll a kedves vevők rendelkezésére.Kollégáink állandó szakirányú fejlődéséhez különböző csatornákon keresztül igyekszünk lehetőséget bíztosítani. Fejlődésünk titka a kedves vásárlók pontos,udvarias ,gyors és rugalmas kiszolgálása és a továbbiakban is sok szeretettel várjuk kedves meglévő és leendő vevőinket.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakástextil kis- és nagykereskedelme.
15.Diego Szőnyegüzletek Miskolc Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3527 Miskolc, József A. u. 74.
A cég cégböngészős oldala: http://diegoszonyeguz-c.cegbongeszo.hu
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Padlószőnyegek kereskedelme.
16.Rialex Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 55.
A cég cégböngészős oldala: http://rialexkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Utazási irodánk, 2000-től működik. A Riawest Travel, Magyarországon, minden ismert utazásszervező irodával kapcsolatban áll. A Külföldi utazások mellett, belföldi, egyéni és csoportos utazásokat is szervezünk. Belföldi, autóbuszos kirándulások, repülőjegy értékesítés, autóbérlés, és még számtalan egyéb lehetőség, mellyel találkozhat, ha minket választ! Tájékozódjon bővebben Ön is! Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb! Ha kikapcsolódásra vágyik, válassza a tökéletes segítséget!
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Bútorszövet kereskedelme.
17.Asbolt Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Ady út 19.
A cég cégböngészős oldala: http://asboltkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, látványtervkészítés, lakberendezés, uszodatechnika, medenceépítés. Üzletek: 8400 Siófok, Vak Bottyán u. 2.; 5100 Jászberény, Szövetkezeti út 7/a; 1024 Budapest, Mammut 1 bevásárlóközpont.
18.Szabadi és Becker Bt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6300 Kalocsa, Hunyadi J. u. 50.
A cég cégböngészős oldala: http://szabadiesbeck-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fal- és padlóburkoló anyag, Lakásfelszerelés
Tevékenységi ismertető: Lakásfelszerelések kiskereskedelme. Kisbútorok, lakástextilek, szőnyegek forgalmazása. Padlószőnyegek szabása és szegése.
19.Alex Függöny Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1029 Budapest, Máriaremetei út 205.
A cég cégböngészős oldala: http://alexfuggonykf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Függöny kereskedelme, Lakástextil
20.Hanság-Zsuzsi Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9330 Kapuvár, Deák Ferenc u. 18.
A cég cégböngészős oldala: http://hansag-zsuzsikft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1990-ben alakult, jelenleg 2 főt foglalkoztatunk. Lakástextil, méteráru, rövidáru, dekoranyag kiskereskedelmével foglalkozunk.
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, rövid, méteráru kiskereskedelme.
21.Totemol Bt., Fészek Csillár és Lakásfelszerelés
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9023 Győr, Mészáros L. u. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://totemolbt-fe-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Lakások komplett világítástechnikai felszerelése kedvezményes árakon, szaktanácsadással. Karnis, függöny, lakberendezés. Energiatakarékossági tanácsok már befejezett és még építés alatt álló épületekhez.
22.Maraton-Árnyékolástechnika Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9023 Győr, Tihanyi Árpád út 83.
A cég cégböngészős oldala: http://maraton-arnyeko-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Árnyékolástechnika
Márkák: Plastmo, Roma, Thyssen
Tevékenységi ismertető: Árnyékolás, lakberendezés - tervezéstől a kivitelezésig. Egyedi alakzatok profi kivitelezése.
23.EX-01 Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9071 Gönyű, Irányi Dániel u. 45.
A cég cégböngészős oldala: http://ex-01kft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Épületek külső és belső árnyékolásával foglalkozik társaságunk. Hagyományos formákon túl hajlított, sokszögű formákkal, illetve zsinóros mozgatású megoldásokkal is rendelkezünk ügyfeleinknek. Rolettákat trópusi fából is kínálunk. Külső árnyékolóink közül alumínium, csuklókaros, ponyvás napellenzők változatos színekben, lamellás árnyékolóinkat kézi, illetve távműködtetéssel több színben kínáljuk.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Árnyékolástechnika
Tevékenységi ismertető: Árnyékolástechnikai termékek tervezése és kivitelezése. Karnisok, függönyök készítése és szerelése.
24.Atiza 2000 Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5300 Karcag, Kacsóh út 31.
A cég cégböngészős oldala: http://atiza2000kft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Vállalkozásunk, Karcagon található. Üzletünkben, több száz fél függönnyel, találkozhat, a hagyományos csipke függönytől az exkluzív minőségig mindent megtalálhat. Termékeink, méterben is megvásárolhatók, de igény szerint, akár méretre is varrjuk Önnek. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben ellátogat hozzánk megtalálja majd a megfelelő függönyt! Mindezek mellett igen nagy választékban kínálunk dísz párnát, paplant, ágynemű huzatot, és még nagyon sok terméket! Látogasson el hozzánk Ön is!
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Bútor és lakástextil forgalmazása.
25.Zena Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Király u. 11.
A cég cégböngészős oldala: http://zenakft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fő szolgáltatásunk függönyök tervezése, varrása, karnisszereléssel egybekötve, helyszíni felméréssel. Relux árnyékolók, reluxák, szalagfüggönyök forgalmazása.
26.Eurotextil Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1036 Budapest, Fényes Adolf u. 23.
A cég cégböngészős oldala: http://eurotextilkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Textília
Tevékenységi ismertető: Textil és méteráru importja, kis- és nagykereskedelme.
27.Wisan Magyarország Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8230 Balatonfüred, Damjanich u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://wisanmagyarors-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Függöny, drapéria nagykereskedelme
Termékek: Függöny
Márkák: Wisan
Tevékenységi ismertető: Függöny nagykereskedelme. Óriási választék, mérsékelt árak.
28.Pazar Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9025 Győr, Bercsényi u. 90.
A cég cégböngészős oldala: http://pazarkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Lakástextil, méteráru nagykereskedelme
Tevékenységi ismertető: Lakástextil-nagykereskedés (kilós, méteres).
29.Bertalan Csoport Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1147 Budapest, Lőcsei u. 59.
A cég cégböngészős oldala: http://bertalancsopor-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Karnis gyártása, Karnis kereskedelme
Termékek: Függöny, Karnis
Tevékenységi ismertető: Karnisgyártás és függönyvarrás.
30.Agrocentrum Bt.
Megye:
Zala
Cím:
8960 Lenti, Ifjúság u. 16/1.
A cég cégböngészős oldala: http://agrocentrumbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Függöny kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Lakástextil.
A keresés 0.01 másodpercet vett igénybe.