Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Festőberendezés

- 11 találat
1.Ülkey-Traverz Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Szabadság út 47.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ulkey-traverzk-c
Rólunk: » Cégünk bemutatása ÜLKEY-TRAVERZ Kft. Az 1997-ben alapított vállalkozás elsősorban fémszerkezetek gyártására, szerszámgyártásra, villamos készülékek gyártására, folyadék szállítására alkalmas közmű építésére szakosodott. A cég profilja tisztaterek tervezése, gyártása és kivitelezése, csarnokszerkezetek építése és szerelése, lakatosipari termékek gyártása, valamit festőberendezések gyártása, szerelése. A vállalkozás elkötelezett a mindenkori legmodernebb technológiák alkalmazása iránt, hogy ezzel is biztosítani tudják megrendelőik elégedettségét. A székhelyünk Kecskeméten található, az M5-ös autópályától 3 percre a város ipari területén. A telephelyen rendelkezésre áll egy daruzható 5 méteres belvilágú kb. 520 m2-es műhely a hozzá tartozó szociális épületrészekkel és 150m2 udvarrésszel. A telephelyen találhatóak a fémmegmunkálásra alkalmas eszközök és berendezések pl. daraboló és hegesztő berendezések, élhajlítók és esztergák, tornyos fúrók és egyéb berendezések. A telephelyen található egy iroda is, benne három kialakított munkahellyel. Telephelyünk Budaörs Szabadság út 47. szám alatti ingatlanon található, mely Budaörs keleti részén a központban közvetlenül az 1-es főút mellett található, a vasút közel (2 km) és a M1-M7 autópálya is csupán 2,1 km-re van. Mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A 100 m2 ingatlanon betonozott udvar, udvari tároló és egy 40 m2 iroda található, mely két részből áll. Az iroda nagy-sebességű internet kapcsolattal rendelkezik, az irodán belül 4 komplex irodai munkahely van kialakítva. A kialakítás lehetővé teszi a pénzügyi és a kutató-fejlesztő-tervező, illetve szellemi munka megvalósítását egyaránt. » Szakmai tapasztalatunk A vállalkozás a tisztaterek tervezése, gyártása és kivitelezése, csarnokszerkezetek építése és szerelése, lakatosipari termékek gyártása, valamit festőberendezések gyártása, szerelése terén szerzett sok éves szakmai tapasztalatát olyan technológiák kifejlesztésénél kamatoztatta, mint a darupályák, anyagmozgatási rendszerek, tisztaszoba rendszerek és egészségügyi infrastruktúra fejlesztése.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: » Tevékenységeink Csarnokszerkezetek építése, átalakítása Acélszerkezetek gyártása Festőberendezések gyártása, szerelése A tisztaterek kialakítását a tervezéstől a kvalidálásos átadásig végezzük. Mérőszobák kivitelezése.
2.Electroset Kkt.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Gyár u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/electrosetkkt-c
Rólunk: Cégünk története, 1985-ben kezdődött, amikor is két alapító tag tervezésekkel, és fejlesztésekkel kezdte meg a tevékenységet. Ha ellátogat holnapunkra, megismerkedhet fő tevékenységi körünkkel, bővebben tájékozódhat, szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban. Felületkezelő gép, festőberendezés,bármivel kapcsolatban is szeretne még több információhoz jutni, keressen fel minket, hiszen mi vagyunk az Ön számára tökéletes választás, minden tekintetben!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémfelületkezelő, porszóró berendezések gyártása és üzemeltetése. Elektrosztatikus bérfestés.
3.S-Elektroszinter Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7351 Máza, Úttörő u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/s-elektroszinte-c
Rólunk: Cégünk 2002. óta működő, festéktechnológiai berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalkozás. Szolgáltatásunk teljes körű, tehát a tervezéstől a kivitelezésen át a komplett szerelésig és beüzemelésig. Gyártási profilunk az egyszerű kézi festő falaktól a komplett, számítógép és PLC vezérelt automata rendszerekig terjed ki. Berendezéseink főleg egyediek. Üzemünk megtalálható Mázán, az Úttörő utca 1. szám alatt.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Felületkezelés, Technológiai berendezés
Tevékenységi ismertető: Festéstechnológiai berendezések tervezése, gyártása, forgalmazása és kivitelezése.
4.4-Vill-Szer Kft.
Megye:
Tolna
Cím:
7150 Bonyhád, Perczel Mór u. 80.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/4-vill-szerkft-c
Rólunk: A 4-Vill-Szer Kft. 2002 januárjában alakult 4 társtulajdonossal. A cég vezetői több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az épületvillamosítás területén, kaputelefon-rendszerek, valamint ipari folyamatirányító rendszerek tervezésében, kivitelezésében. Vállaltunk célja, hogy szakértelmünkkel minőségi, megbízható munkával, a vállalt határidő betartásával kedvező áron erősítsük piaci pozíciónkat. Cégünk tevékenységei: - Ipari festőberendezések tervezése, gyártása, telepítése, javítása, korszerűsítése - Ipari folyamatok automatizálása tervezése, kivitelezése, beüzemelése - Épületek villamosítása - Villamos gépek, berendezések javítása, karbantartása - Kaputelefon-, riasztó-, és tűzjelző rendszerek forgalmazása és kivitelezése
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Villanyszerelés, épületvillamosság, ipari vezérlések, PLC, Ipari festőberendezés.
5.Timi-Matik Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1108 Budapest, Juhar u. 22.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/timi-matikkft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Gépészet, Ipari gép, Víz-, gáz-, fűtésszerelés
Tevékenységi ismertető: Ipari festékszóró gépekkel végzett szolgáltatás. Ipari festőrobot karbantartása, programozása.
6.Recycolor Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/recycolorkft-c
Rólunk: [D]1993-ban alakult magyar szakemberek által. Környezetbarát festőberendezéseket tervezünk és gyártunk. Graco festékszórók forgalmazása.[/D]
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet
Márkák: Graco
Tevékenységi ismertető: Festőberendezés gyártása.
7.Esz-Ter Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Beregszász út 53. I/1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/esz-terkft-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Festőberendezés, felületkezelő gyártása.
8.Antikorr Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1096 Budapest, Haller u. 82.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/antikorrkft1-c
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Felületvédelem, Festőberendezés gyártása
Tevékenységi ismertető: Felületvédelmi, villamos és anyagmozgató berendezések gyártása.
9.HAFE Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1096 Budapest, Haller u. 82.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hafekft-c
Besorolás Gyártó, Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Festőberendezés
Tevékenységi ismertető: Ipari festőberendezések, anyagmozgató gépek-konvejorok gyártása, exportja, hajtóművek felújítása.
10.Gemaservice Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Ménesi út 74.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gemaservicekft-c
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Festőberendezések nagykereskedelme.
11.Nyír-Kartech Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Rövid u. 17.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nyir-kartechkf-c
Rólunk: A Nyír-Kartech Kft. egy családi tulajdonban lévő magáncég. A jogelőd cég 1994-ben kezdte működését, azóta tevékenykedik a vas- és acélszerkezetek gyártásának területén, elsősorban a festőberendezésekhez és szállítórendszerekhez kapcsolódóan. A gyártás egy 3000 m2 alapterületű, darupályákkal felszerelt csarnokban történik Nyíregyházán. Termékeinket magas színvonalon gyártjuk mind a belföldi, mind a külföldi megrendelőink részére. Gyártási tevékenységünk színvonalának emelése érdekében cégünk megszerezte: - 2010-ben az MSZ EN ISO 3834-2 Tanúsítást, - 2012-ben az MSZ EN ISO 1090-1 és 1090-2 Tanúsításokat. Gyártási tevékenységünk dokumentálása ezen szabványoknak, illetve a vevői igényeknek megfelelően történik.
Besorolás Gyártó, Termelő, Szolgáltató