Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Festékpatron

- 13 találat
1.Másik Pont Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 5/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/masikpontkft-c
Rólunk: Hálózatunk első üzletét 1999. márciusában nyitottuk a Böszörményi úton. Második üzletünk 2002-től a Lajos utcában működik 2003-ban csatlakozott üzlethálózatunkhoz az 1980 óta működő Sléger üzlet az Ó utcában. 2005-ben a Gogol utcai üzlettel bővültünk. Megalakulásunk óta kiemelt partnere vagyunk a Pearl Type termékek gyártójának. 2002-től saját COLONEL márkanéven forgalmazunk utántöltött tintapatronokat és lézertonereket. Egyedi technológiával modern gyártósoron készülnek és teljeskörű garanciával, kerülnek forgalomba. Filozófiánk jó minőségű termékek forgalmazása, amellyel a felhasználók maximálisan elégedettek. Törekszünk arra, hogy minél nagyobb hangsúlyt kapjon a partnereinkkel való korrekt kapcsolat megteremtése. Nálunk elsődleges szempont a vásárlói elégedettség. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, ezért partnereink számára biztosítjuk a kiürült kellékanyagok újrahasznosítását, illetve megsemmisítését.
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Fénymásolás, Irodatechnika kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Irodatechnikai kellékanyagok kiskereskedelme.
2.Omniwell Bt.
Megye:
Somogy
Cím:
7400 Kaposvár, Puskin u. 5/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/omniwellbt-c
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Tintapatron
Márkák: G&G
Tevékenységi ismertető: Tintapatronok, nyomtatófejek importja és forgalmazása.
3.Konzultor Bt.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2536 Nyergesújfalu, Vadkörtefa u. 1/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/firkabt-c
Rólunk: A Firka Bt. kiskereskedelmi tevékenységet folytat, 1 fő alkalmazottja van. A céget Orlovits Józsefné képviseli, aki egyben a cég könyvelését is ellátja. A bolt elsősorban lakossági igényeket elégít ki. Átlagos árukészlete 5 M Ft. Éves árbevétele 15 M Ft.
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Papíráru, nyomtatvány kiskereskedelme
Tevékenységi ismertető: Papíráru, nyomtatvány kereskedelme.
4.Copy Trió Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Gyepsor u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/copytriokft-c
Rólunk: Cégünk 1996-ban alakult, jelenleg 3 főt foglalkoztatunk.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Másológépek és nyomtatók szervize, kellékanyagok kiskereskedelme.
5.Digitop Informatika Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9400 Sopron, II. Rákóczi F. u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/digitopkft-c
Rólunk: Cégünk, a Digitop Informatika Kft. 2001-ben alakult a Digitop Informatika EC utódaként. Elsősorban céges ügyfeleink részére nyújtunk informatikai szolgáltatásokat. Cégünk megalakulása óta töretlen fejlődést mutat, mind ügyfélszám, mind árbevétel szempontjából. Képzett szakembereink a garancia, hogy ügyfeleink mindig a legszínvonalasabb szolgáltatást kapják. Tevékenységeink: - teljes helyszíni hardver- és szoftverüzemeltetés és karbantartás; - felhasználók támogatása; - informatikai beszerzések; - kapcsolattartás a szolgáltatókkal és szakszervizekkel; - nyilvántartás (hardver és szoftver), leltár és havi statisztikák elkészítése; - alkatrész-, kellékanyag-beszerzés; - szerverfelügyelet; - fejlesztési tanácsadás; - Lotus Notes-kliensszerver üzemeltetése; - Speciális rendszerek értékesítése, üzemeltetése (SAP Business One, Hostware) Vállaljuk továbbá, hogy az alaprendszertől a professzionális szintű hálózatig megtervezzük és kivitelezzük ügyfeleink számára legmegfelelőbb informatikai rendszert. Szolgáltatási csomagjainkat többféle konstrukcióban - igazodva az ügyfeleink igényeihez - készítjük el, ezáltal mindig a legmegfelelőbb és költséghatékony megoldáshoz jutnak.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése.
6.NL Számítástechnikai Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2600 Vác, Attila u. 5/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nlszamitastech-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Számítástechnika
Márkák: Acer, Asus, Canon, HP, Intel, LG, Tico
Tevékenységi ismertető: Számítástechnikai berendezések és alkatrészek kereskedelme, szervize, kellékanyagok, patronok, tonerek, papírok árusítása.
7.Domy Számítástechnikai Bt.
Megye:
Tolna
Cím:
7150 Bonyhád, Rákóczi F. u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/domyszamitaste-c
Besorolás Kisker
Termékek: Festékpatron, Toner
Tevékenységi ismertető: Számítás- és irodatechnikai készülékek, pénztárgépek kereskedelme.
8.Kler-Papír Kft.
Megye:
Tolna
Cím:
7030 Paks, Dózsa u. 65.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kler-papirkft-c
Rólunk: 1996-ban alakult a cégünk, 2 fő alkalmazottal dolgozunk.
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Papír, írószer kereskedelme. Fénymásolás, spirálkötés.
9.JUMPER.HU Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1114 Budapest, Orlay u. 2/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/jumperhukft-c
Rólunk: [F]Múltunk:[/F] Cégünket 1993 szeptemberében alakítottuk, kifejezetten személyi számítógépek összeszerelésére, szervizelésére, kellékanyag ellátására és minden e témakörbe tartozó szolgáltatás végzésére. [F]Hátterünk:[/F] Budapest, XI. kerületében, a Gellért térnél található szaküzletünkben és szervizünkben szakszerű és udvarias kiszolgálással várjuk partnereinket. On-line áruházunkban megrendelt termékeket szintén itt vehetik át. [F]Céljaink:[/F] Legfontosabb célkitűzésünk, hogy ne csupán számítógépek összeszerelésével és azok értékesítésével, hanem komplex szolgáltatással álljunk partnereink rendelkezésére. Manapság tevékenységünk egyre nagyobb részét teszi ki a rendszerfelügyelet és internetes szolgáltatások.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk számítástechnikai hardver és kellék kiskereskedelemmel, eseti és átalánydíjas számítógép-javítással, rendszerfelügyelettel, hálózatkiépítéssel foglalkozik. Üzletünk a Gépbolt online áruházlánc tagja.
10.X-Ton Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1067 Budapest, Csengery u. 51.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/x-tonbt-c
Rólunk: X-Ton Bt, irodaszerek széles választékával várja Önt. Termékeink tökéletes minősége, és szolgáltatásaink tökéletessége garantáltan elvarázsolja majd Önt! Faxfólia, festékpatron és nagyon sok egyéb termék, mellyel rendelkezésére állunk! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd! Keressen fel minket Ön is! Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Irodaszer
Tevékenységi ismertető: Nyomtatási és irodatechnikai kellékanyag forgalmazása.
11.Megas Miskolc Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4551 Nyíregyháza, Barzó u. 25.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/megasmiskolck-c
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Hőszigetelő rendszerek, festékpatronok kiskereskedelme.
12.Alphasonic Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1044 Budapest, Ipari park u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/alphasonickft-c
Rólunk: Több mint 15 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés vagyunk. Cégünk tevékenységi körébe számítástechnikai és multimédia kellékek, perifériák valamint hálózati és biztonságtechnikai rendszerek forgalmazása tartozik. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Célunk, hogy partnereink számára a versenyképes termékek mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtsunk, amelyekkel megkönnyíthetjük munkájukat. Nagykereskedelmi üzletünk önkiszolgáló jellegű, annak érdekében, hogy vásárlóink nyugodtan kiválaszthassák a kívánt termékeket, így jobban megismerve azokat. Udvarias, gyors kiszolgálás: cégünkre az egyedülálló termékválaszték mellett a gyors és udvarias kiszolgálás a jellemző. Rugalmas árufoglalás és áruösszekészítés: a rendelések leadhatók telefonon, faxon és e-mailen illetve webáruházunkon keresztül. Azokat a partnereink megérkezéséig munkatársaink összekészítik, igény szerint félreteszik és fenntartják. Házhozszállítás: amennyiben partnereink igénybe veszik szolgáltatásunkat, Budapesten és 20 km-es vonzáskörzetén belül cégünk munkatársai, az ország területén futárszolgálat biztosítja a megrendelt termékek mielőbbi házhoz szállítását. A házhozszállítás nettó 50.000Ft felett ingyenes. Tájékoztatás: e-mailen elküldött hírleveleinkben folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket az újdonságokról, akciókról. Technikai támogatás: amennyiben a termékek értékesítésével, üzembe helyezésével, használatával kapcsolatosan segítségre van szükségük, szakképzett munkatársaink személyesen és telefonon is egyaránt állnak partnereink rendelkezésére. Garancia és szerviz: a telephelyünkön működő szervizünkben szakképzett munkatársaink foglalkoznak a garanciális termékekkel. Partneroktatások szervezése: Annak érdekében, hogy támogassuk partnereink értékesítési munkáját, partneroktatásokat is
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Számítástechnika
Tevékenységi ismertető: Számítástechnikai kábelek, tartozékok nagykereskedelme.
13.Dn-Pix Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2440 Százhalombatta, Eötvös u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dn-pixkft-c
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Papír és írószer, számítástechnikai kellékek, háztartási vegyi áruk forgalmazása.