Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Favédőszer

- 2 találat
1.Milver-Trade Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8790 Zalaszentgrót, Balatoni út 62.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/milver-tradekf-c
Rólunk: Cégünk, az 1996-os alapítás után, 2003-ban vette fel a mai nevét, ami nem más, mint Milver Trade Kft. Faipari és felületkezelő anyagok forgalmazásával foglalkozunk. Termékeink között megtalálhatók a tökéletes minőségű, külföldi és magyar gyártők termékei. Fa festék, ipari festék, és még nagyon sok egyéb termékkel kapcsolatban tájékozódhat bővebben, amennyiben ellátogat honlapunkra! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, elégedett lehet majd!
Besorolás Kisker, Nagyker
Márkák: Biopin, Milesi
Tevékenységi ismertető: Faipari festékek kis- és nagykereskedelme.
2.Pannon-Protect Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2013 Pomáz, Hunyadi János u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pannon-protect-c
Rólunk: Ha beépítendő faanyagát meg szeretné védeni, épületét, műtárgyát gomba-, vagy rovarkártevők támadták meg szakszerű megelőző, vagy megszüntető faanyagvédelemre, korszerű faanyagvédőszerre van szüksége. Ha lakó-, vagy munkakörnyezetét nemkívánatos rovarok, rágcsálók lepik el, élelmiszerek gyártásával, forgalmazásával, vendéglátással foglalkozik, az Ön által használt épület penészesedik, nedvesedik, vagy bármilyen káresemény miatt elázott higiéniai programunkkal, szárítógépeinkkel tudunk segíteni Elérhetőségünk: Pannon-Protect Kft., 2013 Pomáz, Hunyadi János u. 5. Központi telefonszám: 06 26 325 554, Fax: 06 26 325 630.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Faanyagvédelem, épületszárítás, feleületkezellő anyagok, rovarírtó, rovarölő anyagok forgalmazása. Égéskésleltető és faanyagvédő szerek forgalmazása.