Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Értékmegőrző

- 2 találat
1.Strauss Metál Biztonságtechnika, Strausz János
Megye:
Baranya
Cím:
7630 Pécs, Mohácsi út 107.
A cég cégböngészős oldala: http://straussmetalb-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk már a 20. éve van jelen a magyar piacon. Biztonságtechnikai eszköz gyártással foglalkozunk. Hihetetlen mennyiségű és hitetlen választékú széfekkel állunk szíves rendelkezésére. Padlószéf, fali széf, bútorszéf, és még sorolhatnám a különböző típusokat, melyeket csak tökéletes minőség mellett, találhat meg nálunk! Mindemellett széleskörű tanácsadással is az Ön rendelkezésére állunk, a széfekkel kapcsolatban! Bővebben tájékozódna? Látogasson el honlapunkra!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: Strauss Metál
2.König Kasten Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8143 Sárszentmihály, Vörösmarty út 19.
A cég cégböngészős oldala: http://konigkastenkf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A König Kasten Kft fő profilja a fémbútorok és iroda berendezések gyártása. Nálunk mindnet megtalál, ami irodája berendezéséhez szükséges. Öltözőszekrények, iratszekrények, értékmegőrzők, és még sok egyéb más termékünk közül válogathat, ha ellátogat hozzánk. Ha kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk jelentkezését!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fémbútor, Irodaberendezés
Tevékenységi ismertető: Öltözőszekrények, fémbútorok, irodai berendezések, értékmegőrzők forgalmazása. Segítünk kiválasztani, betervezzük, helyszínre szállítjuk és térítésmentesen összeállítjuk az Önök által megrendelt Öltözőszekrényeket. Öltözőszekrények több színben és típusba
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.