Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Csőmotor

- 4 találat
1.Re-lax '93 Bt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 80.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/re-lax93bt-c
Rólunk: Életünk 1/3 részét alvással, illetve pihenéssel töltjük. Ezért fontos, hogy ezt az időt megfelelő környezetben töltsük. Ha kényelmes pihenésre, relaxációra vágyik, keresse a Re-lax ?93 Bt-t, ahol kiváló minőségű árnyékolástechnikai termékekkel várják Önt. Barátságos kiszolgálás mellett választhat a redőnyök, reluxák kínálatából, hogy ezzel is tökéletesebbé tegye pihenését. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el Ön is a Re-lax ?93 Bt honlapjára, vagy keresse fel szaküzletüket.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Árnyékolástechnika
Termékek: Csőmotor, Redőny, Reluxa
2.Mavent Magyarország Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2100 Gödöllő, Kossuh Lajos u. 40.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/red-lamelbt-c
Rólunk: Cégünk, már több mint 10 éve foglalkozik árnyékolástechnikával. Árnyékolástechnikai termékek, rendszerek gyártásával. Motorizálásával és felszerelésével és javításával! Az évek alatt kialakult tapasztalatok alapján, bátran mondhatom, hogy minden igényt kielégítően tudunk tökéletes szolgáltatást nyújtani! Termékeink között nagyon sok mindennel találkozhat. Redőnyre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal! Bízza ránk magát!
Besorolás Gyártó, Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Árnyékolástechnika, Szellőzéstechnika
Márkák: Becker, Roma, Sattler, Somfy
Tevékenységi ismertető: Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, árnyékolástechnikai szolgáltatás, gyártás és kiskereskedelem.
3.Somfy Kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Gyömrői út 105.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/somfykereskede-c
Rólunk: A SOMFY nemzetközi piacvezető multinacionális cég, amely napellenzőkhöz, redőnyökhöz, belső árnyékolókhoz és kapukhoz tervez, fejleszt és gyárt elektromotorokat, vezérléseket és kapcsolókat. A vállalatot Franciaországban, a Mont Blanc lábánál fekvő kisvárosban, Cluses-ben alapították 1960-ban. A finommechanikai berendezéseket gyártó családi vállalkozás mára egy világszerte piacvezető céggé fejlődött. A SOMFY International cégnek 53 országban van képviselete és világszerte 5300 főt foglalkoztat. A magas színvonalú termékeket előállító SOMFY irodaházakba és lakásokba nyújt komfortos és egyszerű megoldást elektromos motorrendszereivel és mikroelektronikus vezérléseivel. Az árnyékolók automatizálásával nemcsak kényelmet, hanem biztonságot is nyújthatunk, valamint jelentős energiát és időt takaríthatunk meg.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Márkák: ASA, Mingardi, SIMU, SOMFY
Tevékenységi ismertető: Redőny- és napellenző-mozgató motorok, vezérlések, épületautomatizálás, intelligens otthonok
4.Elero Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1133 Budapest, Váci út 94.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/elerokft-c
Rólunk: Az Elero Kft fő tevékenységi köre a motorok forgalmazása és kereskedelme. Termékeik között megtalálható az autómotor, de redőnymotorok és redőnyvezérlések is szerepelnek a kínálatban egyaránt. Termékeink kiváló minőségűek, így ha Önnek bármely termékünkre szüksége lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot. Látogasson el hozzánk személyesen, vagy tekintse meg weboldalunkat.
Besorolás Importőr, Kisker