Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Csomagolóanyagok

- 10 találat
1.Alföld Pack Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6724 Szeged, Bakay Nándor u. 48.
A cég cégböngészős oldala: http://alfoldpackkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Kinek ne lenne csomagolni valója? Önnek van? Biztos vagyok abban, hogy igen! Szüksége van csomagolópapírra? Hullámpapírra, vagy akár ragasztószalagra? Esetleg pántológépre? Amennyiben ellátogat honlapunkra, mindezt Ön is megtalálhatja! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, elégedett lesz szolgáltatásunkkal, hiszen tökéletes minőséghez juthat, nagyon kedvező áron!
Besorolás Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Csomagolástechnika, vegyi áruk és csomagolóanyagok nagykereskedése.
2.GEA Food Solutions International B.V. Magyarország Fióktelep
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Malomkő u. 7.
A cég cégböngészős oldala: http://cfsinternation-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A CFS speciálisan teljesítmény központú megoldásokat kínál az élelmiszer-feldolgozó és élelmiszer-csomagoló ipar számára, egyetlen gép vagy csomagolóanyagtól a komplett előkészítő, pácoló, szeletelő és csomagoló vonalakig főleg hús, szárnyas, hal és sajt alapú termékekhez. A mi ígéretünk Önnek az Életciklus Teljesítmény - megoldások melyek növelik az Ön teljesítményét itt és most, és persze azon túl. A CFS-t 1997-ben alapították kivásárolva a Tetra Laval Convenience Food-ból. Cégek és márkák melyek a CFS-be integrálódtak: Wolfking, Krämer+Grebe, Koppens, Dixie Union és Tiromat
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: CFS vállalatcsoport által gyártott élelmiszer-ipari és csomagoló-ipari gépek forgalmazása, szervizelése.
3.3T Express Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Intéző u. 7-9. B3 ép. I/3.
5.Halaspack Csomagolóanyag Bt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6400 Kiskunhalas, Majsai út 3/A
A cég cégböngészős oldala: http://halaspackcsoma-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Halaspack mint a Paul & Co csőgyártó specialistája, 2001 óta termel sikeresen a magyar és kelet –európai piacokra. Két üzemünk Kiskunhalason és a szlovákiai Ruzomberokban lehetővé teszik számunkra, köszönhetően a stratégiailag jó elhelyezkedésüknek, a gyors és rugalmas valamint megbízható szállítást, a kelet-európai és a nyugat törökországi vevők részére. A higiéniai termékek fejlesztési központja itt található, magas színvonalú gépek, és magasan képzett szakemberek fémjelzik a Halaspack üzemét. A Paul& Co-hoz tartozunk, amely a Kunert csoport csőgyártó specialistája. Nálunk megkaphatja a teljes csőkínálatot, valamint az élvédők különböző fajtáit- magától értetődő, hogy a Kunert csoportnál megszokott színvonalon.
Besorolás Gyártó, Importőr
Márkák: Kunert Csoport
Tevékenységi ismertető: Csomagolóanyag gyártása.
6.Impex 2000 Pohár Center Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1086 Budapest, Teleki László tér 10.
A cég cégböngészős oldala: http://impex2000poha-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Üvegáru
Tevékenységi ismertető: Üveg, porcelán, eldobható műanyag, papíráru, catering termékek nagykereskedelme.
7.RRE-Szeged Nyomdaipari Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6728 Szeged, Bajai út 1.
A cég cégböngészős oldala: http://rre-szegedkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Az RRE-Szeged Nyomdaipari Kft. 1991 decemberében alakult svájci-magyar vegyes vállalatként. Az elmúlt 15 év alatt sok tapasztalattal gazdagodtunk, valamint gépparkunk is folyamatos fejlődésen ment keresztül, mindig a legújabb technológiákat követve. Vállalatunk székhelye Szeged, itt végezzük az adminisztrációs feladatokat és a gyártást is. De az egész országra kiterjedően gyártjuk és szállítjuk termékeinket. Cégünk versenyképes árakkal és szállítási feltételekkel dolgozik. A minőség biztosítéka a magas színvonalú technológia, valamint a 2002-ben megszerzett ISO EN 9001:2001 tanúsítvány.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Öntapadós címkék tekercses kivitelben, 8 színnel, UV festékkel + UV-lakkal. Hajlékonyfalú csomagolóanyag nyomtatása max. 8 színnel, különböző szerkezetű anyagok létrehozása kasírozással, laminálással. Szitázás íves kivitelben, reklámanyagok készítése.
9.Kalle Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1097 Budapest, Hentes u. 11-15.
A cég cégböngészős oldala: http://kallehungaria-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk a műbélgyártásban nagy hagyománnyal rendelkező Kalle GmbH leányvállalata, Magyarország első műbélgyártója. A Nalo műbelek évtizedek óta egyet jelentenek a magas minőséggel, folyamatos fejlesztés és sokoldalúság mellett, a piac igényeit kiszolgálva.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Műbél gyártása, vákuum és zsugortasakok, fóliák forgalmazása. Csomagolóanyagok, fűszerek gyártása, nagykereskedelme. Nyomdai szolgáltatások.
10.Minor és Hatházy Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2100 Gödöllő, Dózsa György út 86.
A cég cégböngészős oldala: http://minoreshathaz-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Műanyag termékek gyártása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.