Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Csarnoképítés

- 9 találat
1.Medic Service Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Központi út 12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/medicservicek-c
Rólunk: Cégünk 10 éves szakmai múlttal rendelkezik. Fő profilunk: acélszerkezetek tervezése, gyártása, szerelése, illetve az összes kapcsolódó szakipari munkák végzése. Egy saját tulajdonú és teljes infrastruktúrával rendelkező csarnok, géppark, valamint 30-35 fős szakemberállomány biztosít partnereink számára kiváló minőséget, rövid határidőt és kedvező árat. A folyamatos fejlesztéseknek, beruházásoknak, munkavállalóink folyamatos képzésének köszönhetően a Medic Service Kft.-nek sikerült országos szinten a szakma meghatározó szereplőjévé válnia. Minden esetben erkölcsi és anyagi felelősséget vállalunk az általunk elkészített munkákra. Referenciáink: - Soproni TESCO Áruház - Hankook-i Gumigyár - Rákóczi Liget lakópark - Tatabányai LIDL - Debrecen Városszínház - Gizella malom - Csinszka-kert lakópark - Uniqa Irodakomplexum, csigalépcső - Nagykovácsi amerikai iskola - Fővárosi Levéltár - Győri Itélőtábla - Nokia - reklámtábla - Sopron - Swedwood - Westeltorony
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk profilja: acélszerkezetek, fémszerkezetek tervezése, gyártása, szerelése és a kapcsolódó szakipari munkák. Alkalmasak vagyunk a Megrendelő válláról nemcsak a gyártás és szerelés, hanem a tervezési feladatát is átvállalni. Nagy és kisvolumenű megren
2.Filigrán Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4090 Polgár, Piac-tér 12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/filigrankft-c
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Lindab, Megaprofil, Rova
Tevékenységi ismertető: Generálkivitelezés, acélszerkezetek szerelése, csarnoképítés. Könnyűszerkezetes építőanyagok kereskedelme. LINDAB márkakivitelezés és kereskedés.
3.Bridgework Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2531 Tokod, Radnóti M. út 28.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bridgeworkkft-c
Rólunk: Cégünk 2005-ben alakult, országszerte vállalunk munkát.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Betonmunka, Csarnoképítés, Hídépítés
Tevékenységi ismertető: Hídépítés, -felújítás.
4.Oxon Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Tünde u.18.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/oxonkft-c
Rólunk: Belga alapanyagból készült trapézlemezek, cserepes lemezek, szendvicspanel forgalmazása.
Besorolás Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Megaprofil, Prefa
Tevékenységi ismertető: Csarnoképítés, bádogosmunka, lemezfedés, lemezforgalmazás.
5.Weinberg '93 Építő Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/weinberg93ep-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Acélszerkezetes csarnoképületek generálkivitelezése, üzemek építése.
6.Czirkelbach Ferenc
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2531 Tokod, Radnóti M. út 28.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/czirkelbachfer-c
Rólunk: Cégünk 1999-ben alakult, jelenleg 6 főt foglalkoztatunk. Országszerte vállalunk munkát.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Betonmunka, Csarnok építése, Hídépítés
Tevékenységi ismertető: Hídépítés, -felújítás.
7.Flex-Time Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1108 Budapest, Gyömrői út 156.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/flextimekft-c
Rólunk: Társaságunk a FLEX-TIME KFT. 10 éve, - az országban az elsők között - foglalkozik egy rendkívüli korszerű és sokoldalúan felhasználható építőanyag, a polikarbonát értékesítésével, feldolgozásával és kivitelezésével. Plexilemezek értékesítése, feldolgozása: Extrudált és öntött változatban /2-25 mm vtg-ig/ Színes és strukturált termékeink (bordázott, érdesített, rovátkázott). Plexi-feldolgozás, hajlítás (hideg-meleg alakítás), méretre vágás. Plexielemek gyártása (dobozok, polcok, prospektustartók....stb.). Polikarbonát lemezek értékesítése, feldolgozása, kivitelezése: Cellás (kitűnő hő- és hangszigetelő) /4-32 mm vtg-ig/ és 50-60 mm-es panelek tömör (ütésálló) változatban /1-33 mm vtg-ig/ Víztiszta, napbronz és opálszínben. Polikarbonát hajlítása, méretre vágás (hideg-meleg alakítás). Kivitelezés (előtetők, teraszok, télikertek, esővetők, portálok, átjáró folyosók, pont- és sávbevilágítók, zajvédő falak héjalása "üvegezése polikarbonáttal), több mint 50.000 nm-nyi beépített referencia. Szerelési és kiegészítő rendszerek forgalmazása: Plexi- és polikarbonát táblák szereléséhez. Szereléshez konszignáció szerinti előkészítéssel. Pont- és sávbevilágítók forgalmazása, komplett kivitelezése (fix és nyitható kupolák, hő- és füstelvezető érzékelőkkel, távműködtetésű motorokkal). Az SIH francia gyár hivatalos márkakereskedője és minősített kivitelezőjeként. Alucobond feldolgozásában, szerelésében: 3 rétegű alumínium szendvicspanelek, tér- és homlokzati burkolásra. RAL szerint szinterezett alumíniumfelülettel. Az ALCAN német gyár hivatalos márkakereskedője és minősített kivitelezője. Épületlakatos-ipari, acélszerkezeti munkák. Komplett kivitelezések: csarnokok, benzinkutak stb.... építése.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Plexi, polikarbonát értékesítése. Szerkezetek gyártása, szerelése, kivitelezése.
8.GlaMaNa Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Budaörsi út 139.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/glamanakft-c
Rólunk: Cégünk a csarnoképítés minden formájában az Ön segítségére lehet. Bontási munkák, földmunka, közműépítés, bármiről is legyen szó, mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére. Úgy érzi, hogy pont a mi szolgáltatásunkra lenne szüksége? Úgy gondolom, hogy ezzel kapcsolatban csak jól járhat, hiszen mi tökéletes szolgáltatásban részesíthetjük Önt! Győződjön meg erről Ön is, tegyen egy próbát, és válasszon minket!
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Csarnok-, raktár-, sportcsarnok-, mély-, út- és közműépítés, bontás és földmunka.
9.DAV Zrt.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Dunaújváros, Fiastyúk u. 2/1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/davzrt-c
Rólunk: Az 1950-es évek elején alapított DUNAI VASMŰ-ben alig másfél évtizeddel később megkezdődött az acélszerkezetek gyártása. Az üzemcsarnok hamarosan új telephelyet, majd önálló céget igényelt. Ma különálló társaság a gyártás és külön a vállalkozás. Tudás és tapasztalat – tevékenységünk vezérgondolata; és a tudás nem jön magától, hanem tanulás és sok-sok tapasztalat által. Csak egy ideális partner van a DAV Zrt. számára: és ez éppen Ön! Mindegy, hogy az acélépítészet mely ágáról van szó, méretre szabott megoldást kínálunk az Ön számára. Az, hogy az Ön kívánságára már a tervelőkészítés fázisában együttgondolkodjunk, részünkről természetes, a végeredmény szempontjából kézenfekvő. Mert eredményes csak úgy lehet az ember, ha előrelátó és kooperatív. Mi több, másoknál kicsit előrelátóbb. Vannak versenytársaink, akik mindent elvállalnak. Mi a felelősséget vállaljuk. Olcsó vállalkozó mindig akad. Tönkrement vállalkozás is van bőven. Mi, a DAV Zrt-nél e tekintetben másként gondolkodunk. Mi a munkánkat nem egyszerűen jól végezzük, hanem jobban. Úgy tapasztaljuk, hogy a lelkes ügyfélnél nincs jobb ügyfél a világon. Mert ők a DAV Zrt. legjobb reklámhordozói, s így lehet az egész több a részek összegénél! Ma már gyorsan csavarozni bárki tud. De szerkezet szerelésnél egy helyzetet átlátni már kevesen. Sokan azt hiszik, hogy összecsavarozva előszerelt szerkezeti elemekből épületet tudnának készíteni. Tévedés. Tapasztalat, áttekintő képesség, térlátás és fantázia nélkül nagyon nehezen. Szerelőink mindezekkel rendelkeznek. Komplex kihívás, komplex megoldást igényel. Ön mindenek előtt minőséget vár el. A legszebb, amit az ember a munkatársainál elérhet: az együttgondolkodásuk. Profi megoldás csak akkor születhet, ha az ember mindig kérdéseket tesz fel magának, és a válasz újabb kérdéseket szül. Csak az juthat mindig jobb megoldásra, aki soha nem elégszik meg a már elért eredménnyel! És ezt mi nem tegnap óta gyakoroljuk.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Acél- és építőipari fővállalkozás.