Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Biztonsági fólia

- 18 találat
1.Szenyán Reklám Studio 1990
Megye:
Budapest
Cím:
1172 Budapest, Ananász u. 23.
A cég cégböngészős oldala: http://szenyanreklam-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Reklámtábla, szórólapok, névtáblák, biztonsági fólia. Látogasson el honlapunkra, ahol minden információt megszerezhet cégünkről, remek árainkról, széleskörű szolgáltatásainkról. Több éve működő cégünk mindent a megállapodásunknak megfelelően biztosít az Ön számára. Válasszon minket, ha egy igazán profi céggel szeretne üzletet kötni. Elérhetőségeinken keresztül megtalál minket, keressen bátran.
Besorolás Gyártó
2.Várda-Flóra Bt.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4621 Fényeslitke, Kossuth út 155.
A cég cégböngészős oldala: http://varda-florabt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vendéglátó-ipari szolgáltatás, autó- és épületüveg fóliázása.
3.Üveges Bt.
Megye:
Somogy
Cím:
7400 Kaposvár, Kanizsai u. 56.
A cég cégböngészős oldala: http://uvegesbt2-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Árnyékolástechnika, Nyílászáró, Üvegezés
Tevékenységi ismertető: Kül- és beltéri üvegek kivitelezése, javítása. Fa, műanyag és alumínium nyílászárók gyártása, forgalmazása, beépítése, üvegezése. Árnyékolástechnikai termékek forgalmazása, kivitelezése.
4.Jupiter-Reál Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Budapest út 75.
A cég cégböngészős oldala: http://jupiter-realkf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1993-ban alakult. Kereskedelmi és szolgáltató tevékenységünket számítás- és irodatechnikai eszközök értékesítésével, szervízelésével kezdte. Fõvállalkozás keretében a vállaljuk irodaházak, ipari létesítmények, üzlethelyiségek, irodák teljes irodaberendezésének megtervezését, kivitelezését, szállítását.
Besorolás Nagyker
5.Profi-Alarm Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3526 Miskolc, Álmos u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://profi-alarmkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Biztonságtechnikával kapcsolatban, ma már nagyon széles körben tájékozódhatunk, hiszen nagyon fontossá vált életünkben mindez. Lehet szó otthonunkról, vagy beszélhetünk ipari, irodai céges biztonságtechnikáról, mindenképpen célszerű ezzel kapcsolatban bővebben tájékozódni. Cégünk tökéletes választás lehet az Ön számára, hiszen minden tekintetben tökéletes szolgáltatást nyújthatunk az Ön számára, csak bővebben kell tájékozódnia, és felvennie velünk a kapcsolatot!Autóriasztó, riasztóberendezés, bármiről is legyen szó, forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
Márkák: 3M, Bosch, DS, DSC, Gemel, Meta
Tevékenységi ismertető: Autóriasztók, autóextrák, automata kapuk, garázskapuk forgalmazása, telepítése. Biztonsági rendszerek telepítése. Riasztó- és tűzjelző rendszerek forgalmazása és telepítése.
6.Kvazár Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1097 Budapest, Illatos út 9.
A cég cégböngészős oldala: http://kvazarkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Vállalatunk fő tevékenységi köre, az ipari felhasználású, csúcsminőségű segédanyagok, nagykereskedelmi forgalmazása. Termékeink között megtalálhatja a munkavédelmi termékeket, ergonómiai szőnyegek, szennyfogó szőnyegek, ragasztóanyag és nagyon sok egyéb termékkel találkozhat. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd! Tájékozódjon bővebben, és válasszon minket!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Munkavédelem, Ragasztóanyag kereskedelme
Márkák: 3M
Tevékenységi ismertető: Ipari segédanyagok nagykereskedelme, csiszolóanyagok, ragasztó, elektronikai szalag, antisztatikus termékek gyártása. Ablak fóliázás.
7.Böle Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Zalai Tóth János u. 14.
A cég cégböngészős oldala: http://bolekft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Sun-Guard
8.Inspecar Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1133 Budapest, Révész u. 6/C
A cég cégböngészős oldala: http://inspecarbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Fólia kereskedelme
Márkák: Bruxsafol
Tevékenységi ismertető: Üvegfóliák, fóliák kis- és nagykereskedelme. A legjobb minőségű Bruxsafol.
9.Szakál Roll System Bt.
Megye:
Csongrád
Cím:
6721 Szeged, Szűcs u. 12.
A cég cégböngészős oldala: http://szakalrollsys-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Árnyékolástechnika
Tevékenységi ismertető: Árnyékolástechnikai eszközök és ponyvák gyártása, forgalmazása.
10.Foltom Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4031 Debrecen, István u. 133. V/15.
A cég cégböngészős oldala: http://foltomkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Betörés-, fény- és hővédelem Llumar fóliával épületüvegre. Telephely: 4031 Debrecen, Bartók B. u. 61.
11.Árnyékoló '92 Bt.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4033 Debrecen, Acsádi út 21.
A cég cégböngészős oldala: http://arnyekolo92b-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Épület-, fény- és biztonsági fóliák gyártása.
12.Basa & Basa Kft. Basa Üvegfólia
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4028 Debrecen, Füredi út 98.
A cég cégböngészős oldala: http://basabasakft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Autófóliázás, síküveg fólia forgalmazása. Szeretne többet megtudni tevékenységeinkről? Érdekli ez az eljárás? Akkor itt az ideje, hogy ellátogasson honlapunkra, ahol mindent megtudhat cégünkről, munkásságainkról, szolgáltatásainkról, árainkról. Ne bízza a véletlenre az ezzel kapcsolatos munkálatokat, legyen körültekintő, és válasszon olyan céget, amely rendelkezik kellő tapasztalattal, szakmai hozzáértéssel. Válasszon minket.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Llumar
13.K+R Kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1158 Budapest, Késmárk u. 9.
A cég cégböngészős oldala: http://krkereskedelm-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Nyomdaipari termék
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari termékek, fényvédő, hővédő és biztonsági fóliák kis- és nagykereskedelme. Solar és biztonsági filmek nagykereskedelme.
14.Ing-Red Home Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2145 Kerepes, Boróka u. 6.
A cég cégböngészős oldala: http://ing-redhomekf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Árnyékolástechnikai eszközök gyártása, forgalmazása, szerelése. Ingatlanfejlesztés és -közvetítés.
15.Mocsonoki Bt.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Balatoni út 8.
A cég cégböngészős oldala: http://mocsonokibt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Autóüveg fóliázás, Épületüveg fóliázás
Márkák: 3M, Sungard
Tevékenységi ismertető: Autó és épületüveg fóliázása. Biztonsági hő- és fényvédő üvegfóliák telepítése, forgalmazása. Üvegtechnika.
16.Bóka Fólia
Megye:
Pest
Cím:
2600 Vác, Balassagyarmati út 55.
A cég cégböngészős oldala: http://bokafolia-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Árnyékolástechnika
Tevékenységi ismertető: Árnyékolástechnikai termékek kereskedelme. Üvegfóliázás autóra, épületre. Betörés-, hő-, betekintésvédelem üvegfóliákkal. Autóműszerfal-dekoráció, oszlop- és küszöbvédelem.
17.Fortuna Lamella 2000 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1016 Budapest, Róka u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://fortunalamella-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Társaságunk német-magyar vegyes vállalatként alakult. Német partnerünk sokéves Nyugat-európai tapasztalatával karöltve, 22 éve bevált környezetkímélő technológiát használva szakosodtunk a szalagfüggönyök tisztítására, mely egyben a fő profilunk is. Az általunk használt anyagok és technológiák az EU-s szabványoknak megfelelnek. A szalagfüggönyök tisztítása során igény merült fel a függönyök és egyéb árnyékoló berendezések pótlására, javítására és készítésére. Foglalkozunk redőnyök, reluxák, zsalúziák, roletták, szalagfüggönyök, napellenzők, szúnyoghálók, hővédő-, és biztonsági fóliák, termo függönyök és hagyományos textilfüggönyök készítésével is. Ezekre a helyszíni felmérés során konkrét árajánlatot adunk. Széles szín- és anyagválasztékkal rendelkezünk. Gyártmányaink kiváló német és olasz alapanyagok felhasználásával készülnek.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Árnyékolástechnikai eszközök gyártása, szerelése, javítása, tisztítása. Vállaljuk az évenkénti karbantartást, javítást is. Termékeinkre hosszú távú garanciát vállalunk. Takarító vállalatokkal is kapcsolatban állunk, alvállakozóként is dolgozunk.
18.Thomy Folia
Megye:
Budapest
Cím:
1044 Budapest, Váci út 85-87.
A cég cégböngészős oldala: http://orosztamas-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: [D][D] A Thomy Folia 1992-ben kezdte működését egyszemélyes vállalkozásként a XIII. kerületben egy 25 négyzetméteres alagsori garázsban autó- és épületüvegek fóliázásával. Néhány év elteltével a megrendelők szélesebb körű kiszolgálása érdekében bővítettük termékpalettánkat az árnyékolástechnika néhány elterjedtebb cikkével (szalagfüggönyök és rolók áttetsző és hagyományos kivitelben), valamint fa- és hagyományos reluxákkal. Az elmúlt 13 év alatt több ezer autót és négyzetméternyi üveget láttunk el névjegyünkkel, a kiváló minőségű [F]LLumar [/F]fóliával a Megrendelőink legnagyobb megelégedésére, melyet a folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is tükröz. Különféle akciókkal kedveskedünk a bennünket bizalmukkal újra megtisztelő Ügyfeleinknek, melyekről bővebb tájékoztatást nyújtunk az oldalainkon. Az évek múlásával a kereskedelmet, valamint az Ügyfélkörünket figyelve és szondázva azt tudjuk elmondani a vásárlói morál javulásáról, hogy minőségorientált lett a vásárlóréteg, és így ez lett a fő irányvonalunk. Ennek tükrében egyértelműen kikristályosodott, hogy a magyarországi fóliázópiacon nagy űr található a minőségi szolgáltatás területén. Ezt az igényt felismerve a Thomy Folia felvette a kapcsolatot a világon a legtöbb és a legjobb minőségű fóliát gyártó CPFilms amerikai nagyvállalat hazai képviseletével. Azóta a LLumar fóliák és a Thomy Folia elválaszthatatlan fogalom. Olyan cégekből már régen is volt bőven, amelyek gyenge minőségű anyagokkal a kispénzű emberek pénztárcáját célozták meg. Akkoriban magunkból indultam ki, miszerint az Ügyfélnek nem az olcsó árra, hanem a lehető legjobb minőségre van szüksége a pénzéért. Ez az elv azóta sokszorosan beigazolódott. Az évek során szerzett tapasztalat segítette a Thomy Folia munkatársait abban, hogy a Megrendelő mindig a legjobb minőségű fóliát és kiszolgálást kapja. Az elmúlt években az Ügyfelekben kialakult egy jogos igény a fóliázóműhelyek megjelenésével és kialakításával kapcsolatban, melyet mi maximálisan figyelembe vettünk. Műhelyünk 4 autó beállására alkalmas, és az eltelt 13 esztendő alatt 25 négyzetméterről csaknem 400-ra növekedett. A tágasabb műhelybe költözésünket követően új szolgáltatásokkal várjuk Ügyfeleinket az Autóüveg Soós jóvoltából. Minden, ami járműüveggel kapcsolatos, azaz autóüveg személy- és haszongépjárművekhez, buszokhoz, zárt teherautók üvegezése, szélvédőüveg- és fényszóróüveg- valamint fűtőszáljavítás, rendszámgravírozás. Célkitűzésünk a minőségi munka, amelyet tükröz, hogy a Thomy Folia a kelet-európai fóliázó szakműhelyek versenyén 2000-ben a 2. illetve a 3. helyet, 2003-ban az első és harmadik helyezést érte el, míg az Európa bajnokságon a 6.-ok lettünk, és a legjobb európai női versenyzővel is mi büszkélkedhetünk. A fejlődésnek utat engedve jelenleg 6 kolléga segíti legjobb tudása szerint az érdeklődők maximális kiszolgálását. Új szolgáltatásokkal elégítjük ki Ügyfeleink növekvő igényeit. A LLumar fóliákkal a Thomy Folia kivitelezésében hatékonyan védekezhet autó- és épületüvegeken belátás, betörés, felmelegedés, vakító napfény és a bőrrákot okozó UV sugárzás ellen. Az utóbbi néhány évben olyan hírnévre tettünk szert a kiváló minőségben elvégzett munkánknak és a kimagasló valamint hatékony marketingmunkának köszönhetően, hogy még a laikusok körében is rendkívül sokan legalább látták a logónkat autókon, nyomtatott vagy elektronikus médiákban. Több autós, és lakberendezéssel valamint ingatlanokkal kapcsolatos szaklap és magazin keresett meg bennünket, hogy az adott témában szakirányú cikkel segítsük az olvasók hatékony tájékoztatását. Ajánlatunkban szerepelnek a szalagfüggönyök és rolók áttetsző és hagyományos kivitelben. A Convista roló- és szalagfüggöny anyagokkal akár 95% hővédelmet is elérhetünk. A hagyományos reluxák mellett újdonságként ajánljuk a fa reluxákat, melyek szinte minden területen exkluzív látványt nyújtanak megjelenésükkel több színben. Több száz autótípushoz rendelhetőek szélterelők-légterelők a bevágó menetszél és a becsöpögő eső ellen az első- és - néhány autó típusnál - a hátsó lehúzható ablakokra. Egyre többen keresték a Thomy Folia kínálatában a karosszériára és a lámpaüvegekre ragasztható színtelen kavicsvédő fóliát, melyet szintén felvettünk a palettánkba, mely munkálatokat 2005-től a világon a legtisztább, legátláthatóbb anyaggal, a LLumar kővédő fóliával végezzük. Többször előfordult, hogy a Thomy Folia-nál fóliázott autók első szélvédője sérült volt. Mostantól erre a problémára is megvan a megoldás az Autóüveg Soós jóvoltából, akik az autó esti átadásáig a sérülés fokától függően kijavítják a szélvédőn lévő töréseket, sérüléseket. [/D][/D]
Besorolás Szolgáltató
Márkák: LLumar
Tevékenységi ismertető: Üvegfóliázás autó- és épületüvegekre az UV-sugárzás okozta bőrbetegségek (MELANOMA), betörés, belátás, kifakulás, felmelegedés, valamint a fényezett karosszérián és lámpaüvegeken keletkezett kavicsfelverődések és karcolások ellen.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.