Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Automata tolóajtó

- 5 találat
1.Tormatic Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6060 Tiszakécske, Kerekdomb 52.
A cég cégböngészős oldala: http://tormatickft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Tormax Kft. már több mint tíz éve kínál, magas műszaki színvonalú, automata, nyílászáró megoldásokat! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben a megfelelő minőséget szeretné megtalálni, nálunk erre lehetősége nyílhat! Mindehhez csupán csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik minderről! Tökéletes minőség, megfizethető áron, csak nálunk!
Besorolás Gyártó, Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Automata ajtók gyártása
Márkák: Imotion, Tormax
Tevékenységi ismertető: Automata ajtók gyártása.
2.Ajtó-Matik Kft. Automata ajtók
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Erdősor u. 13.
A cég cégböngészős oldala: http://ajto-matikkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt [F]16 évben [/F]több mint [F]2.500 db [/F]AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ [F]TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT [/F]telepítettek az [F]ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE[/F]. Kizárólag kiváló minőségű, [F]német[/F] és [F]svéd[/F] automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk, mely ajtóinknak hosszú élettartamot, megbízható működést biztosít. [F]Referenciáink a teljesség igénye nélkül: [/F]SPAR, PLUS, CBA, COOP, REÁL üzletek, TESCO, KIKA, IKEA bevásárlóközpontok, kórházak, hotelek, irodaházak, postahivatalok, stb.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt 16 évben több mint 2.500 db AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT telepítettek az ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE. Kizárólag kiváló minőségű, német és svéd automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk...
3.Nablak 2000 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Védgát u. 8.
4.B. és B. 97. Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2317 Szigetcsép, Ady E. u. 11.
A cég cégböngészős oldala: http://besb97kf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk szakmai múltja, 1992-ben kezdődött. Teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani az Ön számára, automata ajtókkal kapcsolatban, műtő,- és sugárajtókkal kapcsolatban, akadálymentesítéssel kapcsolatban, és még nagyon sok egyéb szolgáltatással kapcsolatban. Teljes körű, minden tekintetben tökéletes szolgáltatásra vágyik? Tőlünk megkaphatja! Látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Válasszon minket Ön is!
Besorolás Gyártó, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Automatizálás
Márkák: Domal, Dorma, EKU, Geze, RWA, Schüco
Tevékenységi ismertető: Épület-automatizálás, ajtók, vezérlések.
5.Alumat Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2440 Százhalombatta, Csenterics út 1.
A cég cégböngészős oldala: http://alumatkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk több mint tíz éve piacon lévő, automata bejárati ajtókat gyártó és szerelő vállalkozás. Munkánk során több mint ezer tolóajtót építettünk be. Tevékenységünk teljes körűen átfogja a piaci igényeket. A felméréstől a pontos gyártási műveleteken keresztül a helyszíni beszerelésig komplett szolgáltatást nyújtunk partnereinknek. A legyártott és beszerelt automatikák és nyíló szerkezetek karbantartásáról, garanciális felügyeletéről magas szakmai tudással bíró szerelőcsapatunk gondoskodik, tagjai a cég alakulása óta dolgoznak velünk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: Geze, Har 401
Tevékenységi ismertető: Automata nyíló-, toló-, forgóajtók, beléptetőrendszerek, kézi toló-, forgóajtók gyártása, forgalmazása.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.