Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Automata ajtó

- 15 találat
1.Jász-Ablak Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5100 Jászberény, Csákány u. 1.
2.Ajtó-Matik Kft. Automata ajtók
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Erdősor u. 13.
A cég cégböngészős oldala: http://ajto-matikkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt [F]16 évben [/F]több mint [F]2.500 db [/F]AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ [F]TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT [/F]telepítettek az [F]ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE[/F]. Kizárólag kiváló minőségű, [F]német[/F] és [F]svéd[/F] automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk, mely ajtóinknak hosszú élettartamot, megbízható működést biztosít. [F]Referenciáink a teljesség igénye nélkül: [/F]SPAR, PLUS, CBA, COOP, REÁL üzletek, TESCO, KIKA, IKEA bevásárlóközpontok, kórházak, hotelek, irodaházak, postahivatalok, stb.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt 16 évben több mint 2.500 db AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT telepítettek az ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE. Kizárólag kiváló minőségű, német és svéd automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk...
3.Ka-Pu Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1028 Budapest, Szilágyi Erzsébet u. 12.
A cég cégböngészős oldala: http://ka-pukft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Kaputechnika
Tevékenységi ismertető: Automata ajtók és ipari kapuk gyártása, szerelése, szervizelése, forgalmazása.
4.Alumat Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2440 Százhalombatta, Csenterics út 1.
A cég cégböngészős oldala: http://alumatkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk több mint tíz éve piacon lévő, automata bejárati ajtókat gyártó és szerelő vállalkozás. Munkánk során több mint ezer tolóajtót építettünk be. Tevékenységünk teljes körűen átfogja a piaci igényeket. A felméréstől a pontos gyártási műveleteken keresztül a helyszíni beszerelésig komplett szolgáltatást nyújtunk partnereinknek. A legyártott és beszerelt automatikák és nyíló szerkezetek karbantartásáról, garanciális felügyeletéről magas szakmai tudással bíró szerelőcsapatunk gondoskodik, tagjai a cég alakulása óta dolgoznak velünk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: Geze, Har 401
Tevékenységi ismertető: Automata nyíló-, toló-, forgóajtók, beléptetőrendszerek, kézi toló-, forgóajtók gyártása, forgalmazása.
5.Label-Door Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6710 Szeged, Kövidinka u. 44.
A cég cégböngészős oldala: http://label-doorkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: a Label- Door Kft automata ajtók kereskedelmével és kapuautomatizálással foglalkozik. Termékeik közt megtalálhatja a Label automata ajtók, tolóajtók, nyílóajtó automatikák, kapu automatikák, üvegvasalatok, mobil üvegfalak széles választékát. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra és böngéssze tovább termékkínálatunkat!
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Automata ajtó kereskedelme, Kapuautomatizálás
Tevékenységi ismertető: Automata ajtók, nyílóajtó automaták, kapuautomaták, edzett üvegfalak, üveg tolóajtók forgalmazása.
6.Besam Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1222 Budapest, Nagytétényi út 112.
A cég cégböngészős oldala: http://besamkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: [F]Cégtörténet[/F] A konszernt Bertil Samuelsson alapította 1962-ben, a svédországi Landskronában. A vállalat működése eleinte az egészségügyi szektorra, később fokozatosan minden területre kiterjedt. A kezdeti nyílóajtó automatikák mellett megszülettek az első automatikus toló-, majd forgóajtók és ezek altípusai. Jelenleg a vállalat 5 kontinensen 26 országban saját leányvállalattal van jelen, 55 országban pedig képviseleteken keresztül értékesíti termékeit. [D]A Besam termékek több mint 25 éve vannak jelen Magyarországon.[/D] 1996-tól leányvállalatként működik a cég. 2002-ben a Svéd Assa Abloy konszern vásárolta fel a Besam többségi részvénycsomagját. Azóta a vállalat e cégcsoporton belül folytatja tevékenységét. [F]Termékek[/F] [D]Tolóajtók:[/D] egy- és kétszárnyú valamint aszimmetrikus és szimmetrikus teleszkópos tolóajtók [D]Nyílóajtók:[/D] elektrohidraulikus ajtónyitó, elektromechanikus ajtónyitó automatikák. [D]Forgóajtók:[/D] kétszárnyú, három- és négyszárnyú automatikus forgóajtók. Légfüggönyök, mozgásérzékelők és egyéb tartozékok.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Márkák: Besam
Tevékenységi ismertető: Automatikus személyforgalmi ajtók tervezése, forgalmazása; kivitelezés, tanácsadás.
7.Fibix Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Allende park 4. III/10.
A cég cégböngészős oldala: http://fibixkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Termékek: Automata ajtó
Márkák: Dorma
Tevékenységi ismertető: Automata ajtók gyártása, beépítése.
8.Alarm & Automatic System Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2330 Dunaharaszti, Fő út 44.
A cég cégböngészős oldala: http://alarmautomat-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk teljes körű szolgáltatást kínál kaputechnika, biztonságtechnika és klímatechnika, valamint a nyílászárók területén. Berendezéseinket működés közben is megtekintheti bemutatótermünkben, ha szeretné ki is próbálhatja. A választásban szakmai tanácsokkal segítjük Önt.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Garázskapuk, kertkapuk, ipari kapuk. Riasztó-, videokamerás megfigyelő- és beléptetőrendszerek. Automata ajtók, kapuk, sorompók, kaputelefonok, lakatosmunkák. Díjtalan helyszíni felmérés és szaktanácsadás. Szerelés, karbantartás, kivitelezés.
9.Komfort-Sat Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4033 Debrecen, Sámsoni út 28.
A cég cégböngészős oldala: http://komfort-satkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Komfort-Sat Elektronikai Kft. folyamatosan növekvő és fejlődő vállalkozás, amely 1999 óta meglehetősen nagy tapasztalatra tett szert hazai körökben a kaputechnika, és a biztonságtechnika területén. Amivel foglalkozunk: Kaputechnika Biztonságtechnika Épületautomatizálás Hő- és Füstelvezető rendszerek (RWA) Ajtócsukó rendszerek
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Hörmann garázskapuk forgalmazása, telepítése. Tűzjelző és riasztóberendezések telepítése.
10.Gate Automatika és Elektronika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Tétényi út 98/D
A cég cégböngészős oldala: http://gateautomatika-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Gate Automatika és Elektronika Kft. Automata ajtók, garázskapuk, kapunyitó, és sorompó, ezt mind, megtalálhatja, termékeink és szolgáltatásaink között. Kaputechnikával foglalkozó cégünk, kizárólag tökéletes minőségű termékeket gyárt, és forgalmaz. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választana, Ön is csak elégedett lehet majd, hiszen kiváló minőségű termékeket kínálunk Önnek, elérhető áron!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Automata ajtó, Garázskapu, Kapunyitó, Sorompó
Márkák: Ditec, Spectral
Tevékenységi ismertető: Automata ajtók, portálszerkezetek, sorompók, garázskapuk, kapunyitók értékesítése és telepítése. Beléptetőrendszerek.
11.Telesys Híradástechnikai Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7634 Pécs, Rácvárosi út 62.
A cég cégböngészős oldala: http://telesyshiradas-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Kaputechnika
Tevékenységi ismertető: Automata ajtók, ipari kapuk, garázskapuk, sorompók telepítése, kereskedelme.
12.Dorma Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe
Megye:
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Hunyadi János út 3.
A cég cégböngészős oldala: http://dormaaustria-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Dorma valamennyi földrészen képviselteti magát az ajtótechnika, az automatika, az üvegfal, a biztonságtechnika és a mozgatható térelválasztó rendszerek terén. Az európai gyártás Németországban történik, hazánk a közép-kelet-európai régióba tartozik, ausztriai vezetéssel.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: Dorma
Tevékenységi ismertető: Fém- és acélszerkezetek, automata ajtók, üvegfalak, biztonságtechnikai termékek gyártása, kis- és nagykereskedelme.
13.Tormatic Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6060 Tiszakécske, Kerekdomb 52.
A cég cégböngészős oldala: http://tormatickft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Tormax Kft. már több mint tíz éve kínál, magas műszaki színvonalú, automata, nyílászáró megoldásokat! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben a megfelelő minőséget szeretné megtalálni, nálunk erre lehetősége nyílhat! Mindehhez csupán csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik minderről! Tökéletes minőség, megfizethető áron, csak nálunk!
Besorolás Gyártó, Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Automata ajtók gyártása
Márkák: Imotion, Tormax
Tevékenységi ismertető: Automata ajtók gyártása.
14.Home-Control Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9024 Győr, Szent Imre út 146/B
A cég cégböngészős oldala: http://home-controlkf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2002-ben alakult. Tevékenységi köreink: biztonságtechnika, elektronikus vagyonvédelem. Villamos hálózat tervezése, kivitelezése. Strukturált hálózat tervezése, kivitelezése. Fő tevékenységünk: intelligens lakásvezérlő rendszerek tervezése és kivitelezése.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületautomatizálás, intelligens házak tervezése, kivitelezése. Tűzjelző és video-megfigyelő rendszerek telepítése.
15.Record Ajtó Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 8.
A cég cégböngészős oldala: http://recordajtokft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Épületasztalos-ipar
Termékek: Automata ajtó
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.