Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Alumínium ablak

- 3 találat
2.Rapid Logistic Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3741 Izsófalva, 0184/21 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dakomagyarorsz-c
Rólunk: Azt mondják, hogy otthon töltjük el életünk legnagyobb részét. Ha ez így van, akkor próbáljunk valamit tenni azért, hogy jól érezzük magunkat, nyugalomban és zavartalanul. Ezen cél elérését igen sok tényező befolyásolhatja, például otthonunkban a csönd és meleg megteremtése. Ennek érdekében kiváló minőségű termékeinkből az alábbiakat kínáljuk: műanyag, és alumínium nyílászárókat, bejárati ajtókat, acél biztonsági ajtókat, üvegezett szerkezeteket, téli kerteket, valamint ezen termékek kiegészítőit. Ezen célunk elérésében segít két lengyel gyártóval való együttműködésünk, melyek Veka és Aluplast profilból készítik kiváló minőségű termékeiket. Annak köszönhetően, hogy mindkét cég folyamatosan fejleszti termékeit, mi is a legjobb minőségű nyílászárókat tudjuk kínálni a piacon. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kiváló minőségű, műanyag, alumínium, fa nyílászárók, és garázskapuk forgalmazása. Igen rövid határidővel, egyedi méretben is.
3.Metapolár Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1173 Budapest, Pesti út 8-12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/metapolarkft-c
Rólunk: Cégünk az építőiparban és a fémiparban minőségi szolgáltatást kínál az Ön számára. Tevékenységeink között megtalálhatja, az alumínium nyílászárókat, acélszerkezetek tervezése, gyártása, szerelése, és még nagyon sok egyéb szolgáltatással kapcsolatban tájékozódhat bővebben, amennyiben felkeres minket! Alapvető célkitűzésünk, hogy ügyfeleink igényeit teljes mértékben kielégítsük! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületlakatos-munkák.