Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Wall and floor tiles

- 94 results
1.Palatinus 94 Kft.
County:
Heves
Address:
3300 , Nagyváradi út 18.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/palatinus94kf-c-en
About us: A Palatinus 94' Kft. 1994-ben alakult meg Egerben, mely mai napig a cégünk székhelyét képezi. Tevékenységünk családi vállalkozásként indult, különböző típusú padlólapok, fali csempék, szaniterek, szerelvények és fürdőszobai kiegészítők értékesítésével. Az egri központi szalonunkból elindulva Magyarország meghatározó kis- és nagykereskedelmi hálózatává fejlődtünk. Mára hat szalonunkban, Eger, Miskolc, Debrecen, Gyöngyös, Kecskemét és Budapest, valamint országosan több, mint 350 partnerünkön keresztül kínáljuk az általunk forgalmazott termékeket.
Classification Retail, Wholesale
Activity description: Retail and wholesale trade of sanitary products, tiles, covering materials, bathroom accessories, axiliary materials.
2.Archi-Ro Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9022 , Lukács Sándor u. 20.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/archi-rokft-c-en
Classification Importer
Activity, services: , ,
3.Argomex Kft.
County:
Békés
Address:
5561 , Kisfaludy u. 30.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/argomexkft-c-en
About us: Burkolóanyag gyártással, és épülettervezéssel foglalkozó cégünk, nagyon nagy segítség lehet az Ön számára, amennyiben szereti a különleges, szép dolgokat, akár lakásával, irodájával kapcsolatban is. Termékeink igen széles palettát biztosítanak az Ön számára a még tökéletesebb, még szebb végeredmény elérése érdekében! Termékeink között található például, a látszóbeton, falburkolat termékeink, és nem utolsó sorban szolgáltatásként a tervezés, amiben segítségére lehetünk!
Classification Manufacturer, Service provider
Activity, services: , Building design
Products: , , Wall and floor tiles
4.Bepa Impex Kft.
County:
Budapest
Address:
1037 , Bécsi út 232.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bepaimpexkft-c-en
About us: [A][F]4 budapesti üzletünkben[/F][/A] a magyar, olasz és spanyol csempéket, padlólapokat, kültéri és ipari burkolóanyagokat egyaránt megtalálhatják. Árusítunk továbbá burkolási segédanyagokat, szaniterárukat, lemez- és akrilkádakat, zuhanykabinokat, masszázsrendszerű kádakat zuhanyzófülkéket és masszázsmedencéket, kiegészítőket, fürdőszobabútorokat, csaptelepeket nagy választékban, mosogatókat, fugázó- és tömítőanyagokat, kandallókat, terméskövet és lakásdíszítő elemeket. [F][A]ÜZLETEINK[/A]:[/F] [F]- Bp. III., Bécsi út 232.[/F] [F]- Bp. II., Lajos u.39.[/F] [F]- Bp. IV., Váci út 40.[/F] [F]- Bp. IX., Soroksári út 106-108.[/F]
Classification Importer, Retail, Wholesale, Agency, Service provider
Activity description: BEPA - THE GLAMOUR OF HOME. Wall and floor tiles, bathroom equipments, massage tubs and shower cabins, sanitery products, bathroom furniture, valve batteries, adhesive and pointer materials.
5.Ferbonex Kft.
County:
Békés
Address:
5700 , Siórét 11.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ferbonexkft-c-en
About us: Cégünk, 1992-ben alakult. Termékeinkkel, elsősorban az építkezőket és felújítókat célozzuk meg. Megtalálható nálunk minden ami egy ház építéséhez, az alaptól a tetőig szükséges lehet számunkra. Amennyiben több információra lenne szüksége, szeretne még több információhoz jutni cégünkkel kapcsolatban, csak látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Válasszon minket Ön is, hiszen tökéletes segítség lehetünk az Ön számára!
Classification Retail
Activity, services:
6.Apeker Kft.
County:
Pest
Address:
2040 , Belterület u. 10329/4.
7.Cassiopeia-Europe Kft.
County:
Budapest
Address:
1106 , Porcelán u. 3.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cassiopeia-euro-c-en
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale, Service provider
8.Ceramica Italiana Kft.
County:
Budapest
Address:
1133 , Botond u. 12.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ceramicaitalia-c-en
About us: Olasz, spanyol és nagyon különleges portugál kerámia burkolatok egyenesen a gyártóktól. 5 gyár teljes választéka a megszokottól a különlegesig, a mediterrán stílustól a minimalistán át a luxusig minden megtalálható és mindez elérhető árakon, és természetesen kiváló minőségben. Nálunk a pár m2-es vásárló is figyelmes és barátságos kiszolgálásban részesül. Tervezésben térítésmentesen segítünk. Akril- és hidromasszázs kádak széles választékban kaphatók. Bugnatese olasz csaptelepek modern és rusztikus (bronz) kivitelben.
Classification Importer, Retail, Wholesale, Agency
Activity description: Import, factory representation of Italian, Spanish, Portuguese wall tiles and ceramic floor tiles.
9.Revuczky Szerelvény- és Csempebolt
County:
Pest
Address:
2730 , Pesti út 87.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/revuczkyszerel-c-en
About us: Cégünk 1991-ben alakult egyéni vállalkozásként, amely mára családi vállalkozássá bővült. Először csak szerelvényboltként működtünk, víz-, gáz-, központi fűtés szerelésével kapcsolatos termékeket kínáltunk. Később fokozatosan vevőink igényei szerint bővítettük áruválasztékunkat. Ma már a szerelvényeken kívül széles választékban kínálunk csempéket, padlóburkolókat, szanitereket, fürdőszobai kiegészítőket, laminált parkettákat, tetőzsindelyeket és egyéb kiegészítőket. Kínálatunkban nem szereplő termékeket is be tudunk szerezni. Kedvező árakkal, szakképzett eladószemélyzettel, zavartalan kiszolgálással, egyedi árajánlatokkal igyekszünk segíteni abban, hogy nálunk mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő terméket.
Classification Retail
10.Bereczki'97 Kft.
County:
Pest
Address:
2016 , Móricz Zs. u. 126.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bereczki97kf-c-en
About us: Cégünk 1997. óta működik. Fő tevékenységi körünk a csempe- és fürdőszoba-berendezési, felszerelési cikkek forgalmazása. Termékeink széles palettáján megtalálhatóak a csempék, szaniterek, kádak, fürdőszoba bútorok, csaptelepek, padlólapok, parketták, nyílászárók, zuhanykabinok és szaunák. Szolgáltatásaink sorába tartozik a szaktanácsadás, segédanyagok kiválasztása; tervezési segítség: a szükséges csempe-, padlólap- és segédanyag mennyiségek kiszámolása; egyedi kedvezmények; házhozszállítás; a burkolás után megmaradt termékeket bontatlan csomagolásban visszavásároljuk.
Classification Wholesale
11.Urszin László
County:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Address:
3562 , Muskátli u. 2.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/urszinlaszlo-c-en
Classification Retail, Service provider
Activity, services: , ,
12.Etrox 2005 Kft.
County:
Bács-Kiskun
Address:
6221 , Mártírok útja 3.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/etrox2005kft-c-en
Classification Retail, Service provider
Activity, services: , Retail sale of claddings
13.Adorit Kft.
County:
Budapest
Address:
1161 , Rákosi út 92.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/adoritkft-c-en
About us: Cégünk 2001-ben alakult. Fő tevékenységünk csempe, padlólap és fürdőszobai cikkek forgalmazása. Fürdőszoba szaküzletünk- ami Budapesten, a XVI. kerület egyik forgalmas útján található - több mint 300 féle termék közül kínál vásárlási lehetőséget kedves érdeklődőink számára. Bemutatott termékeink Európa-szerte ismert, neves gyártóktól származnak, a világ különböző államaiból. Többek közt széles választék található Magyarországon előállított árucikkek közül is. A cég vezetőségének az a szemlélete, hogy a kiszolgálás rugalmas, gyors és segítőkész legyen, ahol az eladóktól bátran lehessen szaktanácsot is kérni.
Classification Retail
Activity description: Distribution of sanitary equipment and accessories. Wide range of wall and floor tiles, bathtubs, shower stalls.
14.Buda-Deco Kft.
County:
Budapest
Address:
1116 , Hunyadi János út 162.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/buda-decokft-c-en
About us: Cégünk 1997 óta forgalmaz lakóépületek és irodák díszítésére szolgáló, polisztirolból készült bel- és kültéri díszítőelemeket. Az általunk forgalmazott termékek kiváló minőségűek (ÉMI minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek), ugyanakkor megfizethető áron kerülnek forgalomba. Termékeink közt megtalálhatók a változatos mintázatokkal rendelkező [F]burkolólapok[/F], [F]díszlécek[/F], [F]rozetták[/F], és nem utolsó sorban [F]kültéri [/F][F]díszítőelemek[/F].
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale
Activity description: Retail and wholesale trade, import of ceiling liners, moldings, rosettes and outdoor decorations
15.Kamsa-Ker Kft.
County:
Bács-Kiskun
Address:
6400 , Székely u. 31.
16.Jordán-Fa Kft.
County:
Baranya
Address:
7696 , Deák F. u. 4.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/jordan-fakft-c-en
About us: Cégünknél 3 fő alkalmazott dolgozik.
Classification Retail, Wholesale
17.Diego-Mohács Kft.
County:
Baranya
Address:
7700 , Budapesti út 39.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/diego-mohacskf-c-en
About us: Cégünk a Diego. Úgy gondolom, hogy nagyon sok ember számára, nem ismeretlen ez a név, hiszen ami melegburkolással kapcsolatos, vagy lakásfelújítással kapcsolatos, az nálunk megtalálható. Ezen termékek közé tartozik például, a laminált padló, a parketta, padlószőnyeg, de ezen kívül találhat nálunk függönyt, asztal terítőt, szegély lécet, és még nagyon sok egyéb terméket. Ha eddig még nem járt nálunk, akkor egyszer mindenképpen látogasson el hozzánk! Higgye el hogy nem fogja megbánni!
Classification Retail, Service provider
18.P. Z. É. Stúdió Kft.
County:
Budapest
Address:
1172 , Szikra u. 9.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pzestudio-c-en
About us: Ön építkezik vagy lakást újít fel? Jó helyen jár, ugyanis cégünk már több éve foglalkozik burkolóanyag, építőanyag kiskereskedelmével. Legyen az padló vagy falburkolás ránk számíthat. Kitűnő anyagokkal és megbízható kollégákkal várjuk kedves ügyfeleinket. Kérjük további információért tekintse meg honlapunkat vagy keressen fel minket személyesen üzletünkben. Ha elégedett volt velünk kérjük ajánljon minket barátainak ismerőseinek.
Classification Retail, Service provider
19.Hung-Architekt Kft.
County:
Budapest
Address:
1221 , Alkotmány u. 85.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hung-architekt-c-en
Classification Importer, Retail, Service provider
Brands: Tarkett
20.Tapéta-, dekorüzlet
County:
Bács-Kiskun
Address:
6500 , Szenes u. 1. (Piac tér)
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tapetadekoruz-c-en
About us: Egyszemélyes vállalkozásként működöm.
Classification Retail
Activity, services: Retail sale of wallpapers
21.Bola 95 Kft.
County:
Pest
Address:
2000 , Rózsa u. 14.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bola95kft-c-en
Classification Service provider
22.Varga és Társai Bt.
County:
Jász-Nagykun-Szolnok
Address:
5350 , Húszöles út 183.
23.Turbulens Kft.
County:
Pest
Address:
2119 , Isaszegi út 5.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/turbulenskft-c-en
About us: Fürdőszoba szalonunkban, nagyon sok stílussal és különleges elrendezéssel, ötletekkel találkozhat, amely minden tekintetben tökéletes segítség lehet az Ön számára azzal kapcsolatban, hogy megtalálja a megfelelő dolgokat, hogy megvalósíthassa elképzelését! Burkolóanyag, szaniter, nálunk minden termék tökéletes, és megfelelő minőségű, amellyel minden kedves vásárlónk csak elégedett lehet! Látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben!
Classification Retail, Service provider
24.Ép-Gép-Fa Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9241 , Iparos út 33/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ep-gep-fakft-c-en
About us: Jánossomorjai székhelyű cégünk, már több mint 16 éves múltra tekint vissza. Megalakulásunk fő oka a fa iránt érzett szeretet, és a mások igényeinek kiszolgálása volt. Faáru gyártással és kereskedelemmel foglalkozunk. Parketta és nagyon sok egyéb termék, mellyel állunk szíves rendelkezésére. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, hozzánk fordul, csak elégedett lehet majd! Tájékozódjon cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban Ön is bővebben! Forduljon hozzánk bizalommal!
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale, Service provider
Activity, services: , Wholesale of insulation materials
25.Fraxinus World Kft.
County:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Address:
4551 , Nyíregyházi út 41
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fraxinusworld-c-en
About us: Cégünk 2002-ben alakult és ekkor nyitottuk meg bemutatótermünket is. Cégünk neve Kőris Világot jelent, mely érzékelteti a faanyagokhoz és természethez való szeretetünket. Vállalkozásunk padló- és falburkoló anyagok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink felrakásához szükséges kiegészítők kereskedelmével is foglalkozunk, valamint szaktanácsot adunk ügyfeleink részére.
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale
Brands: Bona, Murexin, Wakol
Activity description: Manufacture of solid hardwood floors and inlaid parquet floors. Trade of various kinds of hardwood/cork flooring and paneling. Varnishes, adhesives, spackling pastes and floor care products.
26.Pluto Car 21 Bt.
County:
Pest
Address:
2724 , Határ u. 2/A
27.Vámos Épker Kft.
County:
Hajdú-Bihar
Address:
4100 , Puskin u. 32-34.
28.Oil-Mix Kft.
County:
Pest
Address:
2030 , Csókau. 2/B
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/oil-mixkft-c-en
About us: Cégünk 1992 elején alakult építőipari import-export alaptevékenységgel. Először a Belga COMPACTUNA gyárral, majd később a szintén belga M.VAN MEERBEEK gyártó céggel kötöttünk kizárólagos szerződést. Nevünkhöz fűződik a mészhelyettesítő fogalom és ezzel egy időben a micropol magyarországi, illetve közép-kelet európai bevezetése. Idővel termékpalettánk jelentősen kibővült, és orientálódott a minőségi speciálisabb anyagokra. Jelenleg 40-féle adalékszert és kiegészítőt tartunk raktáron, de kérésre szinte mindent be tudunk szerezni. Valamint a fent nevezett gyárak 11 országban képviselteti magát cégünk segitségével. Cégünk folyamatosan a piacot kutatja újdonságok érdekességek után. Mindig is fontos volt számunkra, hogy olyan anyagot nem adunk ki amit mi magunk vagy általunk nevesnek tartott szakemberek ne próbáltak volna ki.
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale
Brands: Flexim, Micropol
Activity description: Import, retail and wholesale trade of construction additives and accessories. Manufacture of rustic, cut facing bricks. Our product range includes mortar plasticisers, air-entraining agents, waterproofing materials, concrete surface improvers
29.SCB 2005 Kft.
County:
Pest
Address:
2045 , Torbágy u. 1. (Cora-bau)
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/scb2005kft-c-en
About us: Burkolat, Fürdőszoba és konyhabútor szalon. Cégünk, 2001-ben alakult, a dinamikus, folyamatos fejlődés során ma már számtalan szolgáltatást tudunk nyújtani, kedves ügyfeleink számára. Cégünk két fő tevékenységre szakosodott. A hidegburkolatok, és konyhabútorok forgalmazására. De megtalálható ezen kívül az ehhez a két csoporthoz tartozó, kiegészítő szolgáltatások. Tájékozódjon bővebben tevékenységi köreinkkel kapcsolatban! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Classification Retail, Wholesale
Activity, services: , Trade of building materials
30.Andor és Andor Kft.
County:
Békés
Address:
5500 , Toldi u. 1/1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/andoresandor-c-en
Classification Retail
Brands: Zalakerámia
You cannot search the following words: and