Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Safes

- 20 results
1.H. Biztonsági Kft.
County:
Pest
Address:
2315 , Széchenyi út 20.
The company's subdomain address: http://hbiztonsagik-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Service provider
Activity, services: Security systems
2.Műárt-Lux Bt.
County:
Budapest
Address:
1065 , Bajcsy-Zsilinszky út 59.
The company's subdomain address: http://muart-luxbt-c-en.cegbongeszo.hu
About us: A MÜÁRT-LUX BT. jelen van mindenütt, ahol a biztonság, tűz- és vagyonvédelem alapvető követelmény. Szakembereink több évtizedes gyártási és forgalmazási tapasztalattal segítik a vállalkozókat és magánszemélyeket a részükre biztonságot szolgáló vagyonvédelmi, tűz-, környezet- és munkavédelmi eszközök kiválasztásában. A kínálatunk nagyobbik részét hazai gyártók beszállítása révén biztosítjuk, ezáltal több ezer hazai munkavállalónak nyújtunk munkalehetőséget.
Classification Wholesale
Activity description: Wholesale of fire protection products and safety features and equipment. Distribition of strong-boxes, file cabinets, changing room lockers, mailboxes, fire extinguishers, fire protection fittings.
3.Müller & Schmidt Kft.
County:
Budapest
Address:
1066 , Dessewffy u. 43. II/12.
The company's subdomain address: http://mullerschmid-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale
4.Boyszolgálat 2000 Bt.
County:
Budapest
Address:
1214 , Zrínyi u. 5.
The company's subdomain address: http://boyszolgalat20-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Boyszolgálat 2000 Bt. 40 éve a zongora szállításban! A Boyszolgálat a legrégibb cég aki kidolgozta és megteremtette Magyarországon a speciális zongora szállítást. Külföldről minden nagyobb zongorát gyártó cégtől szállítunk. (Fazioli, Steiway, Yamaha, Bösendorfer, Pleyel, Förster) Cégünk szállította a Művészetek Háza összes zongoráját. Mi szállítjuk a világ legújabb és legbonyolultabb különleges magyar zongoráját. Amire ki kellett dolgozni egy új szállítási módszert. amit sikerrel alkalmazunk. Hosszú évek során több száz hangszert szállítottunk sérülés mentesen hazai és külföldi ügyfeleink részére. Ezenkívül vállalunk költöztetést, páncél szekrény, jakuzzi, szállítást, műtárgyak csomagolását, és szállítását, illetve konditermek berendezését és nehéz gép szállítást is. Több évtizedes tapasztalat, megfelelő gépkocsi park, gyors, megbízható munka garantálja az önök megrendelését. Tisztelettel Göblyös Kálmán Boyszolgálat 2000 Bt.
Classification Service provider
Activity description: Domestic and international transportation. Professional transport of piano, transport of heavy machines and safes, office moving, present mail service. Our references: Nemzeti Filharmónikusok, Állami Operaház, MTV. Budapesti Filharmónikusok.
5.Strauss Metál Biztonságtechnika, Strausz János
County:
Baranya
Address:
7630 , Mohácsi út 107.
The company's subdomain address: http://straussmetalb-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Cégünk már a 20. éve van jelen a magyar piacon. Biztonságtechnikai eszköz gyártással foglalkozunk. Hihetetlen mennyiségű és hitetlen választékú széfekkel állunk szíves rendelkezésére. Padlószéf, fali széf, bútorszéf, és még sorolhatnám a különböző típusokat, melyeket csak tökéletes minőség mellett, találhat meg nálunk! Mindemellett széleskörű tanácsadással is az Ön rendelkezésére állunk, a széfekkel kapcsolatban! Bővebben tájékozódna? Látogasson el honlapunkra!
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale
Products: , , Safes, Safes
County:
Pest
Address:
2336 , Petőfi u. 3/A
The company's subdomain address: http://mixelkft-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Fő termékeink: felszíni vízelvezető rendszerek (esővízgyűjtés, folyókák, olajfogók, zsírfogók, kényszeráramlású és keverésű átemelő akna, iszapfogók, szennyvíztechnológia, csatornarendszerek), amelyek hasznosak, környezetbarátok és korszerűek.
Classification Importer, Retail, Wholesale, Service provider
Brands: Hauraton, Primat
7.Banktech Safe Kft.
County:
Budapest
Address:
1119 , Petzvál J. u. 44.
The company's subdomain address: http://banktechsafek-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Szeretné értékeit, vagyonát biztos helyen tudni? Unja már a párnája alá, vagy a fiókba rejteni kötvényeit? Önnek a Banktech Safe Kft-re van szüksége. A Budapesten található cég olyan bizonságtechnikai eszközöket forgalmaz, melyekkel minden értékét a legbiztosabb helyen tudhatja. Kínálatukból kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb páncélszekrényt, tűzálló szekrényt. A kiválasztott terméket házhoz szállítják és be is építik, így Önnek ezzel sem lesz problémája. Forduljon bizalommal a Banktech Safe Kft-hez, és ezek után garantáltan nyugodtan aludhat!
Classification Importer, Retail, Wholesale, Service provider
Activity, services: ,
County:
Hajdú-Bihar
Address:
4030 , Galamb u. 23-29.
The company's subdomain address: http://hbzkft-c-en.cegbongeszo.hu
About us: A HBZ Hanna Bahor Zárcentrum Kereskedelmi Kft. közel 20 év alatt példaértékű fejlődésével napjainkra Kelet-Magyarország és Nyugat-Románia piacvezető nyílászáró- és bútorvasalat-kereskedésévé vált. A piaci igényeket és a szükségletek figyelembe vételével alakította ki a cég fő profilját, szélesítette szolgáltatásainak körét. Fejlesztéseinek, befektetéseinek eredményeképpen, Debrecenen kívül új üzletet nyitott 1997-ben Békéscsabán, 2003-ban Nagyváradon, s 2006-ban Debrecenben egy nagyobb, még szélesebb választékkal rendelkezik. Jelentős értékű raktárkészletének kidolgozásánál meghatározó szerepet töltött be mind a gyártók, mind pedig a lakosság igényeire alapozott felmérés eredménye. A szükségletek és az igények pontos megfogalmazása után egy kedvezőbb, folyamatosan bővülő és teljesebb választék kialakítása lett a cél, és biztosítja a piaci újdonságok elérhetőségét. Bővebb információkért látogasson el a www.hbz.hu oldalunkra!
Classification Importer, Retail, Wholesale
Activity description: Trade of building and furniture hardware
9.Banktechnika Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9027 , Tátika út 1.
The company's subdomain address: http://banktechnika-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Banktechnika? Bankokkal kapcsolatban, az ember eszébe leginkább a tökéletesség, a katonás rend, a precizitás jut eszébe. Érmeszámoló, páncélszekrény, bármire is legyen szükségük, mi vagyunk az Ön számára tökéletes megoldás,a tökéletes választás. Amennyiben bővebben tájékozódna szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik!
Classification Wholesale
Activity, services: Bank Technology
Products: , , , Safes, Shedder
10.Safeclinik Bt.
County:
Budapest
Address:
1172 , Ezüst u. 17.
The company's subdomain address: http://safeclinikbt-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Legyen szó akár milye fajta széfről, a laptop széfen ét a tűzállón keresztül, a minőségi termékekkel a Safeclinik Bt. Foglalkozuk, akiket felkereshet személyesen is Budapesten a márkaboltba, de rá is kattinthat a pancelszekreny.hu oldalra. Számos akció közül tud választani, és a széles termékpalettát is megnézheti, természetesen mindent jutányos áron.
Classification Retail, Service provider
Products: Locks, Safes
11.Maróti Páncélszekrény Ker. és Szolg. Kft.
County:
Budapest
Address:
1086 , Magdolna u. 42.
The company's subdomain address: http://marotiattila-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Egyedi gyártású szekrényeket készítünk, régi szekrényeket felújítunk, átépítünk, restaurálunk. Nyitvatartás: H-P: 8-16.
Classification Manufacturer, Service provider
Activity, services:
12.Mile Banktechnika Kft.
County:
Budapest
Address:
1117 , Hunyadi János út 16.
The company's subdomain address: http://milebanktechni2-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Banktechnika, biztonságtechnikai eszközök, nagykereskedelmével találkozhat abban az esetben, amennyiben minket választ. Biztonságtechnikai eszközök, páncélszekrények széles választéka várja Önt. Amennyiben ezzel kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, még több információhoz jutni, mindenképpen látogasson el honlapunkra! Manapság nagyon fontos hogy bebiztosítsuk magunkat minden tekintetben, érdemes elgondolkodni szolgáltatásainkon Önnek is
Classification Wholesale, Service provider
Products: , Safes, Security systems
13.Trexin Kft.
County:
Budapest
Address:
1108 , Venyige u. 3. I/2.
The company's subdomain address: http://trexinkft-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Trexin Kft a Fémbútor specialista. Amennyiben fém bútorra lenne szüksége, mindenképpen keresse fel honlapunkat, hiszen a legszélesebb választékot nálunk garantáltan megtalálhatja! Fém irodabútor, öltöző berendezés, vagy akár raktár berendezés, gyártásával és forgalmazásával egyaránt találkozhat nálunk! Amennyiben még bővebb tájékoztatásra lenne szüksége, csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot! Válassza a minőséget, kedvező árak mellett!
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale
Brands: C+P, Dexion, Salgo, Triumph
14.Festi-Rest Bt.
County:
Budapest
Address:
1101 , Salgótarjáni u. 61/B II/78.
The company's subdomain address: http://festi-restbt-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Manufacturer, Retail, Service provider
Products: , Safes, Strongboxes
15.M+P Security Kft.
County:
Pest
Address:
2084 , Klapka u. 11.
The company's subdomain address: http://mpsecuritykf-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Cégünk 1997-ben alakult. Szakembereink gyári kiképzést kaptak a kanadai Cansec cégnél beléptető rendszerek tervezéséhez, kivitelezéséhez szükséges ismeretekből, a svájci KABA Baxess cégnél a nagybiztonságú PAXOS Compact zárak szerelési és üzemeltetési ismereteiből, ill. a La Gard zárgyár mechanikus és elektronikus zárainak szerelési és javítási ismereteiről. Szakembereink a külföldi cégek továbbképzései mellett számos magyar képviseleti cég által tartott oktatáson is részt vesznek a technikai ismeretek folyamatos bővítése céljából.
Classification Retail, Wholesale, Service provider
Activity, services: , , , Safe
Activity description: Retail and wholesale trade of safes, admission systems, video surveillance systems and electronic property protection systems.
16.Garts Biztonsági Iroda Kft.
County:
Budapest
Address:
1054 , Báthory u. 5.
The company's subdomain address: http://gartsbiztonsag-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Retail, Service provider
17.Faktor 2000 Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9400 , Pozsonyi u. 48.
The company's subdomain address: http://faktor2000kft-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Manufacturer, Importer, Wholesale
Activity description: Security systems and safes from Faktor. Manufacture, retail and wholesale of other fabricated metal products not elsewhere classified.
18.Rottner Tresor GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
County:
Budapest
Address:
1161 , Budapesti út 82.
The company's subdomain address: http://rottnertresor-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Cégünk, acéláru gyártással és biztonságtechnikai eszközök gyártásával foglalkozik. Termékeink minden tekintetben a minőséget, és a precizitást tükrözik! Így, ez által, Ön csak biztos lehet abban, hogy az általunk vásárolt termék, elnyeri majd az Ön tetszését, hogy nem lesz problémája termékünkkel, mert a magas színvonalat képviseli. Fegyverszekrény, páncélszekrény, és nagyon sok egyéb kiváló minőségű termék, mellyel a rendelkezésére állunk! Bővebben tájékozódna? Tegye meg! Látogasson el honlapunkra!
Classification Manufacturer, Wholesale
Products: , , Gun cabinets, Mailboxes, Safes
Brands: Comsafe, Rottner
19.Goldbüro 2000 Kft.
County:
Budapest
Address:
1134 , Szabolcs u. 12-16.
The company's subdomain address: http://goldburo2000k-c-en.cegbongeszo.hu
About us: A [F]GOLDBÜRO 2000 KFT. fő profilja irodabútorok szállítása, helyszíni szerelése. Igény esetén egyedi berendezések kivitelezése. Termékeink között találhatóak favázas székek, fémvázas ülőbútorok, forgószékek, vezetői szövetes és bőrfotelek, ülőgarnitúrák. Teljes körű szolgáltatásunk a helyszíni felméréstől a kulcsátadásáig terjed.[/F]
Classification Retail, Wholesale, Agency
Activity description: GOLDBÜRO 2000 KFT's main profile is transport and assembly of office furniture. On request we manufacture custom-made equipments too. We offer wooden-framed chairs, metal-framed sitting furniture units, swivel chairs, upholstered and leather arm chairs, s
20.Cézár Kft.
County:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Address:
3526 , Szeles u. 31.
The company's subdomain address: http://cezarkft-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Importer, Retail, Wholesale, Service provider
Products: , Locks, Padlocks, Safes
Search in 0.00 second