Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Feuermeldeanlagen

- 58 Treffer
2.P&T Safe Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2314 , Táncsics M. u. 70.
3.Modern Alarm Biztonságtechnikai Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1134 , Kassák Lajos u. 61.
Über uns: Modern Alarm Biztonságtechnikai Kft.Automatizálás, behatolásjelző rendszerk és nagyon sok egyéb termék várja Önt nálunk. Szolgáltatásaink igen széleskörűek, cégünkkel kapcsolatban célszerű bővebben tájékozódni. Amennyiben szeretne tökéletes szolgáltatásban részesülni, most a legjobb helyen jár, hogy mindezt megkaphassa! Forduljon hozzánk bizalommal!
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
4.Nógrád Solar System Kft.
Komitat:
Nógrád
Anschrift:
3100 , Katona J. u. 25.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: Bewachung, Sicherheitstechnik
5.Hirex Tűz- és Vagyonvédelmi Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Vay Á. krt. 4-6. I/112.
Über uns: Cégünk fő profilja vagyon- és tűzvédelmi, valamint biztonságtechnikai rendszerek tervezése és telepítése. Tevékenységi körünkbe tartozik még a tűzjelző rendszerek javítása is.
Handelsaktivität Dienstleister
6.Á-D2 Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2300 , Kossuth Lajos u. 122.
7.Elektrovill Zrt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1158 , Bezsilla Nándor u. 58.
Über uns: Cégünk 1987-től működik. Tevékenysége két területre osztható: Egyrészt tűzjelző, automatikus tűzoltó és behatolás védelmi rendszerek megvalósítása, másrészt tűzjelzés technikai berendezések forgalmazása
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Erzeuger, Vertreter, Dienstleister
Dienstleistungen: Sicherheitstechnik
Firmenprofil: Verwirklichung, Planung, ausführung, Instandhaltung von Feuersignalisierungs- und automatische Feuerlöschsysteme, Umsatz von Einrichtungen.
8.KLNcomp Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4440 , Kabay János u. 29.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen: , ,
9.Agria Elektronika Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3300 , Hevesi Sándor u. 2.
10.SMP Szerviz Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1139 , Fiastyúk u. 57.
Über uns: Vállalatunk 1989-ben alakult, angol-magyar tulajdonosi körrel. Kezdetben számítógépeket, számítástechnikai eszközöket, tartozékokat forgalmaztunk, majd a bankbiztonság és biztonságtechnikai eszközök, rendszerek is bekerültek a termékeink közé. Ehhez a cég mérnökei biztosítják a megfelelő műszaki hátteret. Szervizünk folyamatosan látja el a felügyeletet és a karbantartást. Ügyfeleink megelégedése a célunk, hogy elképzeléseiket megfelelően megvalósítsuk.
Handelsaktivität Großhändler
Firmenprofil: EDV und Sicherheitstechnik. Vertrieb von Kuvertiermaschinen.
11.Maker 2000 Bt.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5008 , Paál L. u. 23-25.
13.HQ4 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1124 , Fodor u. 52.
Über uns: Köszöntjük Önt a HQ4 Kft. nevében, mely a magas színvonalú biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújtó magyarországi vállalatok egyik reprezentánsa. Társaságunk - nagyrészt változatlan személyi összetételben - 1989 óta működik és több évtizedes sikeres múltra tekint vissza. Jól képzett, megfelelő tapasztalattal rendelkező szakembereink rugalmasan alkalmazkodnak a megrendelői igényekhez. Cégünk az eltelt időszak alatt számos közintézmény, irodaház, bevásárlóközpont, szálloda, és sok egyéb kisebb-nagyobb építmény gyengeáramú rendszerének tervezését, hatósági engedélyeztetését, kivitelezését, üzembehelyezését valósította meg. ( referencia lista.) A HQ4 Kft már meglevő, üzemelő, általa és más, nem általa telepített berendezés rendszeres karbantartását is vállalja, a vonatkozó előírásoknak megfelelően. Megbízóinkat messzemenően tájékoztatjuk az optimális műszaki megoldásokról, és magas üzembiztonságú, kiváló minőségű rendszereket ajánlunk nekik, figyelembe véve természetesen a gazdaságossági szempontokat is. Megrendelőink nagy részével visszatérő, több projektre kiterjedő, évek óta fennálló, jó partnerkapcsolatban állunk, remélve, hogy elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Projektjeink megvalósításához rendőrségi engedéllyel, felelősségbiztosítással, minőségbiztosítással rendelkezünk. Szakembereink a szakmai tevékenység végzéséhez a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkeznek, rendszeres továbbképzésük biztosítja a aktuálisan legmagasabb színvonalú rendszerek ismeretét. Partnereink: ElektroUnio kft Erősáramú elektromos kivitelezéssel foglalkozó vállalkozás, melynek megalakításában is részt vettünk. Megalakulása - 2003 - óta számos projektben kölcsönösen segítjük egymást. Irály kkt 2002 óta egyike a legstabilabb alvállalkozóinknak. Leginkább szellemi kapacitására tartunk projektjeink kivitelezésekor igényt. Aletti kft Megalakulásunk kezdetétől jogelődjével az egyik legjelentősebb gyenge- áramú eszközök beszállítója. NOVEX kft Video megfigyelő , valamint tűzjelző rendszereink eszközeinek beszállítója, novex.hu Trimen Általános elektromos alkatrészek és segédanyagok forgalmazója Thermovill kft
Handelsaktivität Dienstleister
14.Lantech Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8200 , Szeglethy u. 7.
15.Cadillac Márkabolt EC
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1102 , Kőrösi Cs. út 18.
Handelsaktivität Einzelhändler
Dienstleistungen:
MARKEN Paradox
16.Maxsys Biztonságtechnikai Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1153 , Bocskai u. 8.
Über uns: Szeretné bebiztosítani házát, lakását, ingatlanát? Riasztórendszer? Beléptető rendszer? Tűz- és gázjelző rendszerek? Bármiről is legyen szó, most a megfelelő helyen jár annak érdekében, hogy mindehhez hozzájuthasson. Amennyiben biztonságtechnikai szolgáltatásban szeretne részesülni, válasza a tökéletes, megbízható szolgáltatást Ön is! Mindehhez csupán csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Biztonságtechnikai rendszerek telepítésében, és szerelésében a legjobbak vagyunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Handelsaktivität Dienstleister
17.Save Trade 98 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1043 , Aradi u. 21. 9/58.
18.Batta Invent Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2310 , Szentmiklósi u. 10. III/12.
Über uns: Cégünk, a Batta Invent Kft. Kezdetekben informatikával, azon belül számítógépek és perifériák értékesítésével foglalkoztunk. Mára azonban már szélesítenünk kellett termékkörünket, a megnövekvő igények végett! Kizárólag tökéletes szolgáltatást biztosítunk az Ön számára! Úgy gondolom, hogy cégünkkel kapcsolatban érdemes bővebben tájékozódnia, hiszen nagyon sok hasznos információt gyűjthet be! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal!
Handelsaktivität Dienstleister
19.Masco Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1045 , Madridi u. 2.
Über uns: Cégünk a legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedés Magyarországon, amely itthon és a környező országokban 1992- óta látja el ezen termékek képviseletét. Folyamatosan fejlődő, cégünk, mind minőségben, mind pedig árukészletünkkel kapcsolatban, elérte azt a szintet, amelyet mindig is szerettünk volna. Amennyiben szeretne ezzel kapcsolatban még bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra!
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: Sicherheitstechnik
20.Gagán Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2071 , Erkel u. 20.
Über uns: Cégünk tevékenységének nagyobb része az épületek villamostechnikai alapanyagokkal való ellátása villamossági szaküzletünkben, a családi házaktól az ipari létesítményekig. Mint műszaki szaküzlet, számos kiegészítő termékkel állunk az elektromos szakmában jártas partnereink rendelkezésére. További információért látogasson el honlapunkra.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Unser Großhandel, der sich seit 1995 mit Elektroinstallation befasst, versorgt Baufirmen, Wiederverkäufer und Baubetreuer mit günstigen Produkten. In unserem Handel führen wir alles im Bereich Elektroinstallation.
21.Multi Kontrol Bt.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8994 , Dózsa Gy. u. 1.
Über uns: Multi Kontrol Kft, biztonságtechnikával, környezetvédelemmel és munkavédelemmel foglalkozó cég vagyunk. Emellett, még tűzvédelmi szolgáltatásokat is tudunk nyújtani az Ön számára. Célunk, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb mértékben csak elégedettek lehessenek, szolgáltatásunk bármely formájának igénybevételekor. Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor látogasson el honlapunkra és tekintse meg elérhetőségeinket!
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
22.Alarm Zona Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1195 , Vak Bottyán u. 14.
23.Luxalarm Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Széchenyi u. 19.
24.Tantusz-Plusz Bt.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9407 , Németh L. u. 18.
25.Security-Automatika Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1131 , Reitter F. u. 132.
26.Elektro-Top 3000 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1147 , Öv u. 140.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: Sicherheitstechnik
27.I-Sec Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1141 , Szugló u. 125/D.
Über uns: Cégünk, az I-sec Kft, bIztonságtechnikával foglalkozó cég. Beléptetőrendszer, kamerarendszer, és nagyon sok egyéb termék és szolgáltatás várja Önt nálunk! Nincs oylan ember, kinek számára ne lenne fontos a biztonság. Amennyiben Ön szeretné a legjobbakra bízni a védelem kialakítását, látogasson el honlapunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Handelsaktivität Importeur, Großhändler
28.Opteam Kkt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1182 , Sallai I. u. 120.
29.Ha-Hó Háztechnikai Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1139 , Röppentyű u. 69.
Über uns: Termékeink Magyarországon engedélyezettek... Az általunk behozott berendezések nagy része Japánból, Angliából, Kínából, Portugáliából, Taiwanból, Izraelbõl, USA-ból származik és mindegyike rendelkezik MABISZ-engedéllyel, valamint az összes szükséges mûszaki szakhatósági engedéllyel. Szakképzett szerelõgárdánkkal már a kezdetek óta végezzük ezen berendezések telepítését, karbantartását, javítását, fejlesztését. Meg tudjuk oldani az egyszerűbb lakásoktól kezdve a nagy gyártelepeken keresztül egészen a bankokig bármilyen objektum komplex technikai védelmét. Több milliós raktárkészletünkkel biztosítani tudjuk a folyamatos anyagellátást az általunk telepített rendszerek bõvítéséhez és bárminemû javításához. Figyelünk ügyfeleinkre... A technikával és a megnövekedett biztonságtechnikai mércével a cég állandóan lépést tart, és újabb és újabb technikai rendszert valamint marketingújítást nyújtva segíti elõ, hogy az ügyfelek egyre igényesebb kéréseit is kielégíthesse.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Unsere Schwerpunkte sind: Import, Einzel- und Großhandel sowie Installation von Sicherheitstechnik. Wir erbringen unsere Dienstleistungen (Wartung, Installation, Entwicklung) mit einem ausgebildeten Fachpersonal.
30.Oktel Elektronikai Kft.
Komitat:
Tolna
Anschrift:
7100 , Keselyűsi út 16.
Über uns: Cégünk, az Oktel, Elektronikai Kft. Hogy mivel találkozhat nálunk? Gyengeáramú hálózatok, elektronikai rendszerek, technológiai tulajdonságok. Nálunk megtalálhatja az eszközök működési elveit, rendszerek felépítését, plusz telepítési tapasztalatokat. Biztonságtechnika? Válasszon minket Ön is, tájékozódjon bővebben honlapunk segítségével! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is mielőbb!
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: Sicherheitstechnik