Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Transformatoren

- 25 Treffer
Komitat:
Pest
Anschrift:
2600 , Petőfi u. 1.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: A Well-Trade Kft. 1991-ben alakult. Fő profilunk az ipari nagykereskedelem, amely magában foglal minden olyan berendezést és alkatrészt, amelyre egy ipari cégnek szükséges lehet villamos vezetéktől a transzformátoron keresztül a komplett PLC-s gépvezérlésekig, csapágytól a szállítószalagon át a hajtóművekig. Hazai és külföldi partnereinkkel kialakított kapcsolatainknak köszönhetően export- és import tevékenységünk is jelentős. Tervezünk és kivitelezünk teljes ipari vezérléseket. Fordulhat hozzánk műszaki problémáival, melyre megtaláljuk az optimális megoldást.
Handelsaktivität Großhändler
Firmenprofil: Elektrotechnik und Maschinenbau. Zulieferung/Austausch von problematischen Ersatzteilen. Planung und Bau von Synchronanlagen mit Asynchron- bzw. Servomotoren.
2.CG Electric Systems Hungary Zrt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1095 , Máriássy u. 7.
Über uns: A Ganz Transelektro Villamossági Zrt. a Ganz Művek 1878-ban megalapított Elektrotechnikai osztályából kinőtt erősáramú gyár utódjaként 130 év sikert mondhat magáénak. Ez a siker neves feltalálók, tehetséges innovatív mérnökök, jól képzett technikusok, szakmunkások és nem utolsósorban kiváló menedzserek szorgalmas munkájának köszönhető. Mindezek és közöttük néhány történelmi név - Mechwart András, az Elektrotechnikai osztály alapítója (1878); Déri Miksa, Zipernowsky Károly, Bláthy Ottó, az energiaelosztó transzformátor feltalálói (1884) -valamint az igen gazdag, az egész világra kiterjedő referencialista adják a magyarázatát annak, hogy miért nevezték ezt a gyárat a magyar erősáramú ipar fellegvárának. Az 1980-as évek végén megtörtént a Ganz Villamossági Művek részvénytársasággá való átalakítása. A Ganz Villamossági Művek és az olasz Ansaldo vállalat között Ganz Ansaldo Villamossági Rt. néven létrejött közös vállalkozás 1991. január 1-jén kezdte meg működését. 2000-ben a Transelektro az olasz Ansaldotól megvásárolta annak többségi részvénytulajdonát, így a társaság Transelektro érdekeltséggé vált, és ezzel a nagy hírnévnek örvendő cég ismét 100%-ban magyar tulajdonba került. 2006 októberében a hasonló iparágban tevékenykedő, indiai tulajdonú Crompton Greaves (http://www.cglonline.com/) vállalatcsoport vásárolta meg a cég tulajdonjogát. Anyavállalatunknak több, hasonló jellegű üzletágban van érdekeltsége Európában is (Pauwels, BEL: http://www.pauwels.com/, Mircosol, IRL: http://www.microsol.com/ ), mely kapcsán a testvérvállalati szinergiák működésére és további hazai befektetésekre is számítunk a jövőben. Az átszervezések eredményeként az erősebb Ganz Transelektro Villamossági Rt. - korszerű gyáraival, kibővített tevékenységével - jobban meg tud felelni a jelen idők kihívásainak, és hatékonyabban tudja kiszolgálni megrendelőit a következő területeken: Vállalkozás - hazai és nemzetközi viszonylatban fő- és alvállalkozás, kulcsrakész kivitelezés (szükség szerint hitelszervezéssel) az energiaátvitel és -elosztás területén Gyártás - transzformátorok, SF6 gázszigetelésű nagyfeszültségű tokozott kapcsoló berendezések(GIS), nagyfeszültségű átviteli és elosztó rendszerek, hagyományos szigetelésű szakaszolók, szakaszolóhajtások, nagyfeszültségű aszinkron gépek és trakciós motorok Szerelés - szerelésvállalkozás és az egyes termékekkel kapcsolatos szerviz, felújítás; erőművek alállomások, ipartelepi villamos energiarendszerek karbantartása A gyártás Tápiószelén és Szolnokon folyik, a fővárosban a tervezési, anyagbeszerzési és adminisztrációs feladatokat látják el. A vállalat tevékenységét az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány szerint végzi.
Handelsaktivität Hersteller
3.Erősáram 2001 Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6724 , Cserzy Mihály u. 23.
Über uns: Amennyiben erősáramú elektromos ipari termékre lenne szüksége, mindenképpen látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben, hiszen nálunk garantáltan megtalálja majd, amire szüksége van! Mérőváltók? Kondenzátorok? Transzformátorok? Válasszon minket! Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, elégedett lesz!
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter
MARKEN Iskra, KONCAR
Firmenprofil: Großhandel mit Transformatoren, Messwandlern, Strom- und Spannungswandlern, Blindstromkompensationsanlagen für Nieder- und Mittelspannung, Porzellanisolatoren für Schaltanlagen
Komitat:
Pest
Anschrift:
2119 , Maglódi út 31.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
MARKEN AKT, MIG, Trafmig
Firmenprofil: Herstellung, Vertrieb und Wartung von Akkumulatoren-Ladegeräten, Ladegeräten für Stapler, Startern, Netztransformatoren (3 VA-10 KVA), Schweißmaschinen (CO2).
5.KRL Kontrol Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2030 , Bajcsy-Zsilinszky u. 81.
Über uns: KRL Kontrol Kft. 1993-ban alakult. Fázisjavító berendezés és kondenzátor tervezése, gyártása valamint országos szervize a fő tevékenység, de foglalkozunk még: felharmonikus szűréssel, villamos hálózatok mérésével, energiagazdálkodással és a fentiekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatással. Dolgozóink többsége már 10–20 éves alkalmazástechnikai tapasztalattal rendelkezik.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung von Einrichtungen für Phasenreparatur, Hitzekamera.
6.B&H Solutions Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8900 , Gébárti út 109. tetőtér 26.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: Herstellung, Transformator
7.Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Hauszmann Alajos 3/B
Über uns: Cégünk vezető vállalatként van számon tartva a villamos ipar területén. A világ több mint 100 országában szakembereink azért dolgoznak, hogy megrendelőik számára a lehető legjobb megoldásokat biztosítsa. Segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki az energiából. Szolgáltatásaink széleskörű skáláján megtalálhat mindent, ami segíti Önt ezen a téren. Látogasson el honlapunkra, és ismerkedjen meg velünk.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen:
8.Induktor Danubius Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2890 , Új út 13.
9.Trend-Elektro Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2049 , Petőfi u. 27-29.
Über uns: Alapítás éve: 1993 Ügyvezető: [D][F]Imrik István[/F][/D] Innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, melyek főleg a villamos kapcsolószekrény gyártók munkáját segítik, könnyebbé, illetve gyorsabbá teszik. A [D][F]Trend Elektro Kft[/F][/D]. eladási koncepciója: Tervezői segítségnyújtás Szaktanácsadás Betanítás Termékbemutatók Jelentős raktárkészlet Gyors kiszolgálás A szerszámokon, készülékeken, szerelési anyagokon túl rendelkezésükre állunk különböző szolgáltatásainkkal is, mint vezeték-kábeljelölő feliratkészítés � akár UV álló kivitelben is! � kapcsolószekrény felirati táblák gravír- és thermotranszfer kivitelben, sorkapocs-sín konfekcionálás, egyedi transzformátorok gyártása. Cégünk a [D]KLAUKE[/D] termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon, valamint a szerszámok szervizelését is mi látjuk el! A [D]KLAUKE[/D] hidraulikus szerszámokra 3 év garanciát vállalunk! [A][F]ÁRAINKBÓL IGEN, A MINŐSÉGBŐL SOHA NEM ENGEDÜNK![/F][/A]
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
10.Szekomp Elektronikai Bt.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3600 , Újváros tér 5.
Über uns: 1991-ben alakult a cégünk, 11 fővel dolgozunk.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
11.Trakis Budapesti Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1222 , Nagytétényi út 96-98.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler
Dienstleistungen: , Schweißtechnik
PRODUKTE , , Transformatoren
12.SCHORCH Hungária Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3580 , Ipartelep, Gyári út 1.
13.InduComp Gép- és Villamosipari Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2890 , Agostyáni u. 79.
Über uns: Vállalatunk telephelyein, Tatán az Inducomp Kft-ben és Indonéziában gyártunk magas színvonalon transzformátorokat, SMD induktivitásokat és vevőspecifikus tekercseket.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur
Firmenprofil: Herstellung von Ringkerntransformatoren und Induktionsspulen
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1042 , Petőfi u. 20-22.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Dienstleistungen:
15.Makrai Elektronik Bt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2600 , Vám u. 3.
Über uns: Cégünk 1991 óta foglalkozik hálózati transzformátorok gyártásával. Kiváló minőségű, és a piaci igényeknek megfelelő termékeket ajánlunk a hozzánk látogatóknak. Magas műszaki színvonalú áruinkat megtalálhatják üzletünkben, és látogassák meg weboldalunkat is, ahol részletes termékskálából is válaszhatnak.
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: Transformator
16.Automatic Windings Hungary Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8900 , Zrínyi u. 75.
Über uns: Cégünk elektronikai alkatrészek gyártásával, tekercseléssel valamint transzformátorok gyártásával foglalkozik. Ha Önnek tudunk segíteni kérjük keresse fel honlapunkat vagy személyesen irodánkat ahol kollégáink szakmai tanácsokkal is eltudják látni, a termék tökéletes kiválasztásához. Ha minket választ garantálom hogy nem fog csalódni. Nekünk a vásárlóink elégedettsége a legfontosabb. Ha elégedett velünk kérjük ajánljon minket ismerőseinek is.
Handelsaktivität Hersteller
17.Trakis Nagykőrös Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2750 , Kossuth L. u. 79.
Über uns: Hegesztőgép, transzformátor. Cégünk fő profilja a hegesztőgép gyártás. Tervezéstől a kivitelezésig mindet mi magunk állítunk elő. Látogasson el honlapunkra, és tekintse meg munkásságunkat, legyen részese egy percre a cég életének. Cégünk rengeteg betonelektródás ívhegesztő importálását hajtotta végbe a világ minden tájára, vevőink nagy megelégedésére. Belföldön egyedi transzformátorok tervezésével lettünk elismertek a szakmában. Válasszon minket, ha elnyerte tetszését bemutatkozónk.
Handelsaktivität Hersteller
18.H-Aspar Plusz Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1114 , Kanizsai u. 7.
19.Trakis-Hetra Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1078 , Nefelejcs u. 45
Über uns: A TRAKIS-HETRA Kft 1991. január 01-én jogutódlással jött létre. Jogelődjét az 1951-es bejegyzésű TRAKIS Szövetkezet alapította kereskedelmi és szerviz tevékenységre. Ebből következően az átalakulás csak a cég formáját, illetve tulajdonosi körét érintette. Fő profilunk továbbra is az elmúlt több mint ötven évben már jól bevált termékekből tevődik össze, mint transzformátorok, hegesztőgépek, ipari röntgenberendezések, valamint ezek tartozékai és alkatrészei. A Kft. már megalakulásakor hasznosítani tudta az alapító szövetkezet több évtizedes gyártmányfejlesztési tapasztalatait. Így a korábban elért belföldi piaci részesedést és a meglévő külföldi kapcsolatok nagy részét sikerült megőrizni. A belföldi piaci igények kielégítésére a saját gyártmányok mellett több külföldi cég termékét is forgalmazzuk. A hazai gyártmányok előállítására gyártó bázissal rendelkezünk, többségi tulajdonosai vagyunk a TRAKIS-Budapesti Kft.-nek. Ez a befektetés lehetővé teszi, hogy a piaci igényekhez rugalmasan és gyorsan tudjunk alkalmazkodni.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Import und Herstellung von Schweißgeräten und -maschinen
20.Böcking és Nyírő To-Spo Bt.
Komitat:
Tolna
Anschrift:
7130 , Bezerédi tér 2.
Über uns: Cégünk 1995-ben alakult, jelenleg 2 főt foglalkoztatunk. Háztartási és ipari gépek javításával, forgalmazásával foglalkozunk országos szinten.
Handelsaktivität
21.Elektronikai Győri-Kovács Kft.
Komitat:
Nógrád
Anschrift:
2660 , Vár út 3.
Über uns: Szakmai múltunk 1986-ig tekint vissza. Villanymotor és hegesztő transzformátor tekercseléssel kezdtük tevékenységünket, majd 2002-ben toroid transzformátorok gyártásába kezdtünk, amit később kiegészítettünk osztott csévetesttel készült biztonsági leválasztó transzformátor gyártásával. Ha felkeltettük érdeklődését, keresse fel honlapunkat.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
22.Tangentor Gold Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1104 , Kéknyelű u. 9.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler
Dienstleistungen: , Herstellung von Messgeräten
23.Megavill-Mix Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1139 , Üteg u. 26. fszt. 5.
Handelsaktivität Einzelhändler
24.Sztrakay Híradástechnikai Bt.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3625 , Szentsimon, Simoni út 42.
Über uns: Cégünk elektronikai alkatrészek gyártásával foglalkozik. Fő profilunk: export és belföldi termékekhez ferritmagos trafók, fojtótekercsek, zavarszűrők gyártása. Vállaljuk: 0,04-1,00 mm huzalvastagságig trafók, tekercsek készítését, szükség szerint műgyanta kiöntéssel, vákuumozással. Kisgépekhez gyújtótrafót gyártunk.
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
25.Kórháztechnikai Zrt.
Komitat:
Békés
Anschrift:
5900 , Szent István u. 106.
Über uns: Cég neve: Kórháztechnikai Ipari és Kereskedelmi Zárkörűen Működő Részvénytársaság Címe: 5900. Orosháza, Szent István út 106. Budapesti Iroda címe: 1135. Budapest, Reitter F. u. 32. A Kórháztechnikai Részvénytársaság 1989. január 02.-án kezdte tevékenységét. A társaság kórházi berendezések gyártásával és azok forgalmazásával foglalkozik.
Handelsaktivität Hersteller
MARKEN LT, MH
Die Suche dauerte 0.00 s lang